Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Zon, taart en naar de tandarts

Het is maandag en dat betekent dat ik jullie meeneem in onze week! De week vloog voorbij, want we hadden het druk! De meiden speelden bij een vriendje, hadden een feestje en Thijs speelde ook wat af. Wij aten taart, gingen naar de tandarts, staken de BBQ aan en nog veel meer... kijk je mee?! 

De week begon goed voor de meiden, ik kreeg 's ochtends een appje of de meiden na school wilden komen zwemmen bij een vriendje, dat wilden ze wel. Ik kreeg 's middags een foto doorgestuurd met lekker veel snoepjes ;) Ze mochten ook lekker blijven eten. 's avonds haalde ik ze op en gingen ze snel in de douche en naar bed, ze sliepen vrijwel meteen, haha!

Woensdagochtend gingen Dus en ik even naar mijn ouders. Mijn zus, die tijdelijk in het buitenland woont, is nu gezellig in Nederland met ons neefje. We gingen natuurlijk gedag zeggen en kregen een heerlijk stuk zelfgebakken cheese cake, genieten!

Woensdagmiddag was het heerlijk weer om te gaan zwemmen of naar het strand te gaan, maar wij gaan naar... de tandarts! De afspraak was al een keer verzet toen we laatst een weekendje weg gingen, dus we moesten nu wel echt. Gelukkig had niemand gaatjes, dus over een half jaartje mogen we weer terug komen :)

Donderdagochtend begon ik de dag met een lekker kopje koffie, deze keer in een transformers beker, haha! Een goed begin van de dag.

De meiden hadden in de tuin een nestje gemaakt voor de vogels... helaas werd het plekje ingepikt door de kat toen het buiten warmer werd... dit hoekje was lekker koel, dus hij lag hier heerlijk te slapen!

En als het zonnig weer is, dan krijg ik altijd last van zonneallergie! De eerste dagen heb ik daar altijd last van en na een paar dagen is het weg. Mijn huis moet ieder jaar even wennen aan de zon denk ik! Dus goed smeren en ook lekker in de schaduw zitten...

Vrijdag na schooltijd besloten we om het kleine badje nog even neer te zetten. We hebben dit jaar een groter zwembad gekocht, maar deze kwam pas eind van de week binnen en stond er nog niet. Nu konden de kinderen alsnog lekker afkoelen in het water!

En 's avonds las ik Rapunzel weer eens voor. Dit boek haalden we een tijdje geleden uit een mini bieb en is inmiddels al tientallen keren voorgelezen ;)

En toen de kinderen lagen te slapen, haalde ik nog een merengue uit de oven. Dustin had banketbakkersroom gemaakt, dus we hadden nog eiwitten over. Ik klopte ze snel op en zette de merengue nog in de oven, na een uurtje de oven uit en lekker laten drogen.

Zaterdagochtend bracht ik Thijs naar scouting. Dustin moest het hele weekend werken deze week, dus wij brachten hem even met zijn drieën weg. Daarna kreeg ik een heerlijk ontbijt geserveerd, met een lief briefje (alsjeblieft) ;)

Daarna zagen we een lieveheersbeestje en die werd uitgebreid bestudeerd. De meiden hadden 's middags een kinderfeestje en Thijs sprak met een vriendje af. Die waren eerst daar aan het spelen en kwamen daarna bij ons gamen.


Zondag besloot ik om er een rustig dag van te maken. Met een drukke week met feestjes, laat naar bed en zwemplezier was de energie ook wel redelijk op. We fietsten even langs opa en oma en verder werd er lekker gespeeld... Het was een leuke week die weer voorbij vloog!

Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
Show More
Share by: