Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Lente in huis, een bezoekje aan de kringloop

en een weekend zonder de kinderen!

Wat een weertje was het afgelopen week... de zon brengt echt al de lente in huis en in de tuin! De narcissen schieten omhoog. Onze tuin staat inmiddels flink vol, want ieder jaar zetten we de uitgebloeide bolletjes in de tuin en die komen ieder jaar weer op. Verder ging ik afgelopen week weer eens naar de kringloop en hadden we een weekend zonder de kinderen, kijk je mee?!

Maandag maakte ik deze foto... deze narcis hadden we op het fietspad gevonden, geplukt en daarna gevallen denk ik. Thijs wilde hem graag meenemen en thuis in een vaasje bloeide hij letterlijk helemaal op, zo mooi!

Maandag begon ik op tijd met het eten. De zondag ervoor hadden we de BBQ aan gehad en ik zorg altijd voor een beetje balans. Daarom hadden we maandag een lekker broccoli soepje. Ik maakte de soep 's middags al en kon, toen ik de kinderen had opgehaald nog lekker met ze naar buiten, 's avonds konden we zo aan tafel, ideaal.

Dinsdag was een dag vol afspraken en die vloog voorbij! Woensdagochtend deed Dustin de boodschappen en nam ook een lekker ontbijtje mee. Daarna zaten we vol energie om lekker de zon in te gaan... We maakten een wandeling van zo'n 4 kilometer en daarna konden we nog even in de zon wat drinken om daarna de kinderen op te halen. Tussendoor werd er druk geappt met opa en oma over een aankomende vakantie, nu al zin in, haha!

Woensdagmiddag was het tijd om even naar het winkelcentrum te gaan. Thijs had nieuwe schoenen nodig en we zagen heel wat leuke stappers, ook de meiden zagen een aantal mooie paren, dus die houden we in gedachten voor als zij weer nieuwe nodig hebben.


Vlakbij het centrum is een grote speeltuin. Er werd geklommen en geklauterd en ik kreeg een mooi boeketje die de meiden hadden geplukt, oeps! Maar mooi waren ze wel ;)

Thijs pakte thuis meteen zijn nieuwe schoenen uit. (Ik vertelde er al eerder over in het artikel over kinderschoenen kopen) De oude schoenen werden gedegradeerd tot "buitenspeelschoenen" en deze liepen meteen goed.

Donderdag had ik weer geluk... een bezoekje aan de kringloopwinkel samen met mijn moeder. We dronken koffie en deelden een lekker Oreo taartje.... daarna lekker rondkijken, erg gezellig!

En ik ging niet met lege handen naar huis... de meiden kregen voor hun verjaardag een proefabonnement op de Donald Duck en Donald Duck Junior en die worden inmiddels verslonden hier in huis... ze lezen ze heel veel.


Bij de kringloop zag ik ook veel "Duckies" liggen, 10 stuks voor € 1,- dus daar ging natuurlijk een stapel van mee naar huis!

Vrijdag ging de BBQ weer aan! We waren met zijn vieren, want Thijs ging logeren. Gewoon een lekker stukje vlees, wat groenten en aardappeltjes. De meiden wilden daarna nog marshmallows roosteren, dat was natuurlijk een groot feest!

Ik kreeg ondertussen leuke foto's doorgestuurd. Thijs ging 2 nachtjes logeren bij opa en oma en werd verwend met nog meer gereedschap. (Voor zijn verjaardag had hij al het een en ander gehad en hij is inmiddels druk bezig met klussen iedere keer)


Zaterdag gingen ze naar de Orchideeën hoeve, daar waren we eerder geweest en dat vond hij geweldig, dus het was een groot feest!

En zaterdagochtend was het de beurt aan de meiden, ook zij zouden gaan logeren dit weekend. De spullen werden ingepakt en ruim op tijd zaten ze klaar en te wachten, haha! Wij hadden dus het rijk alleen... even bedachten we of we weg zouden gaan, maar we besloten om lekker thuis te blijven. Een hotel is leuk, maar het was voor de meiden de eerste keer op dit logeeradres, dus we hielden er ook rekening mee dat ze het misschien te spannend vonden...


'S middags kregen we allerlei foto's doorgestuurd van het Spoorwegmuseum, super leuk! Ook zij vermaakten zich meer dan goed.

Dustin en ik waren dus een weekend samen! Wat stil was het in huis (zeiden we wel 100 keer tegen elkaar) We moesten nog wat dingen regelen, dus deden dat meteen in de ochtend, daarna gingen we richting het centrum. Lekker wandelen over de markt, nog wat boodschappen doen en lekker lunchen.


'S avonds gingen we lekker uit eten, ik maakte een aantal foto's, maar hierbij een foto van het dessert... op de andere foto's stonden we met onze ogen dicht, brood tussen onze tanden en overbelicht, haha... top! Het was erg gezellig.


Zondag moest Dustin weer werken. We ontbeten samen en hij ging aan de slag. Ik werkte ook nog wat, vermaakte mij met de was (want dat is natuurlijk altijd nodig) en genoot van alle verhalen van de kinderen toen ze weer thuis waren. Een heel leuk weekend en een mooie week, op naar de volgende. Maak er een mooie week van allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: