Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Dit was 2022 op de blog!

Dit was 2022 op de blog!

Het jaar 2022 loopt op zijn einde. Ik vind de jaarwisseling altijd een mooi moment om terug te kijken... zakelijk en persoonlijk, maar ook altijd hoe het gaat met de blog. Vorig jaar deelde ik al mooie cijfers en dit jaar doe ik dat weer. Ik neem jullie even mee terug in het jaar en vertel je alles over de bezoekers, de groei en welke artikelen het beste gelezen zijn!


De cijfertjes;


Eind vorig jaar vertelde ik je dat jullie in 2020 al massaal meelazen, maar liefst 275.000 pagina's werden er in dat jaar door jullie gelezen. In 2021 groeide dit verder naar 314.000.


Het jaar is, nu ik dit artikel maak, nog niet helemaal voorbij, maar ik heb het natuurlijk wel al even bekeken.... en wauw, wat ben ik trots! In 2022 groeide dit door naar ruim 370.000! Met daarbij zelfs de kanttekening dat ik vanaf de zomer minder ben gaan schrijven omdat ik met mijn opleiding ben begonnen. En alsnog dus een flinke groei! Daarvoor moet ik jullie bedanken, want ik ben ook maar begonnen met schrijven omdat het mij leuk leek om mijn verhaal te doen. Door de jaren heen is de blog uitgegroeid als onderdeel van mijn baan. En dat zou niet kunnen als jullie niet meelezen, dus heel erg bedankt daarvoor, ik ben nu al benieuwd wat 2023 voor cijfers gaat brengen....


De best gelezen artikelen;


Er zijn veel artikelen die goed gelezen zijn, maar ik deel er graag nog 5 die het allermeest gelezen zijn afgelopen jaar;


Spaar update; er kwamen heel wat extraatjes binnen


In dit artikel besloot ik eens te delen welke extraatjes er toevallig achter elkaar binnen kwamen.... ik vind het ook leuk om terug te lezen, want ik vertel over de nieuwe ketel en onze oriëntatie op zonnepanelen (die inmiddels op het dak liggen)

Het gaat natuurlijk ook over de prijsstijgingen, die zo vlak voor de zomer toen al heel hoog waren... wat dat betreft was het financieel een bizar jaar.


Het vakantiegeld komt eraan! Dit doen wij (en jullie) ermee


In Mei kreeg Dustin weer vakantiegeld, ik krijg het als zzp-er niet. Maar ik vertel altijd graag wat we ermee doen. Toen vertelde ik dat het vooral in de spaarpot ging en uiteindelijk zijn we, van een gedeelte, op vakantie geweest. Jullie hadden ook mooie plannen, ik ben eigenlijk wel benieuwd of dat allemaal is uitgekomen :)


Meer sparen? Met deze 5 tips gaat het (bijna) vanzelf


Hoe verder het jaar vorderde, hoe meer huishoudens moeite hadden om te sparen, logisch natuurlijk met alle prijsstijgingen! Daarom werd dit artikel vooral in de laatste maanden erg goed gelezen. Ook als je nu op zoek bent naar tips, lees dan vooral even mee en vergeet niet; alle beetjes helpen met sparen.


Goedkope maaltijden onder de €5,- voor het hele gezin


Dit artikel plaatste ik in 2020, compleet met de kosten erbij. Inmiddels zijn die wel iets hoger, maar alsnog zijn veel mensen op zoek naar goedkope maaltijden. Even nog een extra tip; hier in huis wisselen we goedkope en iets duurdere maaltijden af in het weekmenu. En varieer vooral met maaltijden soepen, stamppotten en salades in de zomer.


De boodschappenbon van Maaike; Door alle prijsstijgingen voel ik mij soms machteloos


Het laatste artikel was over de boodschappenbon van Maaike. Zij vertelde heel eerlijk dat ze zich soms machteloos voelde over alle prijsstijgingen. Ik denk dat dat voor bijna iedereen wel herkenbaar is. Want prijsstijgingen kun je vaak wel opvangen, maar hoe lang gaat het duren? En wanneer komt het moment dat je echt in de problemen komt? Ik hoor sowieso van veel mensen om mij heen de angst voor volgend jaar... omdat ze de prijzen soms per week zien stijgen. Geen grote verrassing dat dit artikel dus zo goed gelezen werd.


Wil je zelf trouwens een keer je bonnetje delen? Dan kan dat door het formulier in te vullen.... zo kunnen we elkaar ook volgend jaar weer inspireren!


En met deze top 5 sluit ik het jaar graag af. We kunnen wel zeggen dat 2022 voor veel mensen financieel een bijzonder jaar was! Volgend jaar zien we wat dat betreft weer verder.


Ik wil alle lezers heel erg bedanken voor je site bezoekjes van 2022 en ik hoop natuurlijk dat jullie in 2023 ook gezellig blijven meelezen. Een hele fijne jaarwisseling voor jullie allemaal!


Wij nemen even 2 dagen pauze en zijn maandag weer terug met een gloednieuw weekoverzicht! Tot volgend jaar!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: