Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Hier moet je op letten bij het inhuren van een aannemer

Hier moet je op letten bij het inhuren van een aannemer

Om meerdere redenen is een verbouwing aan je woning aan te raden. Ten eerste kun je je woning hiermee weer volledig naar wens maken. Ben je bijvoorbeeld niet meer tevreden over de uitstraling van je woning? Of mis je bepaalde functionaliteiten of ruimtes in je woning? Door een verbouwing kun je dit naar wens aan laten passen.


Ten tweede laat je je woning hiermee meer waard worden. Kies je bijvoorbeeld voor een uitbouw of het laten plaatsen van een dakkapel? Dan weet je dat de waarde van je waarde aanzienlijk stijgt. Voldoende reden dus om je woning te laten verbouwen.


Ga niet zelf je woning verbouwen. Je hebt hier veel kennis, gereedschappen en ervaring voor nodig. Schakel daarom altijd een goede aannemer in. Om de juiste aannemer te vinden, volg je het beste onderstaande tips op.


Tip 1: ga op zoek naar een aannemer bij je in de buurt


Ben je woonachtig in Den Haag? En ben je op zoek naar een goede aannemer? Richt dan je pijlen op een aannemer uit Den Haag. Je kunt ook op zoek gaan naar een aannemer uit de andere kant van het land, maar dat is niet praktisch.


Een aannemer uit de buurt heeft veel verstand van zaken en zo’n aannemer weet ook precies wie de juiste specialisten in de buurt zijn. Voor je verbouwing moet de aannemer mogelijk deze specialisten inschakelen. En tot slot geniet je bij een regionale aannemer ook nog van lagere kosten. Dit heeft vooral betrekking op de beperkte reiskosten.


Tip 2: zet je wensen goed op een rijtje


Bij het inschakelen van een aannemer moet je goed over je wensen nadenken. Denk goed na over de wensen die je met betrekking tot de aannemer stelt. Maar, denk ook goed na over wensen met betrekking tot je verbouwing.


Wat wil je precies laten verbouwen? En wat verwacht je voorafgaand, tijdens en na deze verbouwing van je aannemer? Het is in ieder geval belangrijk dat alleen de juiste vakmensen de verbouwing uitvoeren. Een goede aannemer weet gelukkig wat de beste dakdekker, loodgieter of andere specialist bij jou in de buurt is. Maar, bepaal dus wel op voorhand wat je precies wilt laten verbouwen.


Tip 3: vraag meerdere offertes op


Je moet op de kwaliteiten, kennis en ervaring van een aannemer kunnen bouwen. Maar, je wilt voor de aannemer uiteraard ook een eerlijk en reëel tarief betalen. Vraag daarom bij meerdere aannemers een offerte op.


Hiermee ben je in staat om een goede vergelijking te maken. En hiermee krijg je ook meer inzicht in de opbouw van de kosten. Let overigens niet alleen op het tarief. Kijk ook goed naar bijvoorbeeld de voorwaarden en luister naar je onderbuikgevoel.

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: