Blogs van Bertina

Blogs van Bertina


Ongewenst bezoek
door Bertina 20 aug., 2022
Gastblogger Bertina deelt vandaag een nieuwe blog.. ze kreeg namelijk ongewenst bezoek, van een beest... ik haar oor! Oei! Dat vroeg om een ritje naar het ziekenhuis. Lees je mee?!
Samen spelen
door Bertina 10 aug., 2022
Gastblogger Bertina is vandaag terug met een nieuw gastblog. Over samen spelen met haar kinderen en hoe dat soms voelt alsof het weinig nut heeft ;)
Een lesje ziek zijn
door Bertina 09 mrt., 2022
Gastblogger Bertina neemt jullie vandaag weer mee in haar leven... Corona sloeg hun huis helaas niet over, dus ze schreef een heus quarantaine dagboek. Lees je mee?!
door Bertina 19 jan., 2022
Vandaag weer een nieuwe gastblog van Bertina! Deze keer over slaap, want we weten allemaal hoe belangrijk dat is als ouder ;)
Dé Persco
door Bertina 17 nov., 2021
Vandaag een nieuwe blog van gastblogger Bertina! Over de persconferentie van afgelopen vrijdag en de intocht van Sinterklaas! Lees je mee?!
De eeuwige jeugd
door Bertina 10 nov., 2021
Vandaag weer een hele leuke blog van gastblogger Bertina! Over de eeuwige jeugd.. de ontdekking van grijze haren en de eerste knipbeurt van haar jongste zoon!
Kunst in de kerk
door Bertina 23 okt., 2021
Gastblogger Bertina schrijft regelmatig over haar leven. Vandaag vertelt ze over het kerkbezoek samen met haar gezin en de vrolijke chaos die daar vaak mee gemoeid is!
Dag vakantie...
door Bertina 27 aug., 2021
Bij gastblogger Bertina is de vakantie ook weer voorbij. Tijd om in het normale ritme te komen, lees je mee?!
De eerste hapjes...
door Bertina 20 aug., 2021
Vandaag vertelt gastblogger Bertina over de eerste hapjes van haar derde zoontje... het is weer zo ver, er mag lekker gegeten worden! Lees je mee?!
Me- time; go with the flow!
door Bertina 13 jul., 2021
Gastblogger Bertina neemt jullie vandaag weer mee in haar leven. Over me-time en go with the flow... want dat is wel handig met een druk gezin, lees je mee?!
Laat meer zien

Populaire Blogs...

Share by: