Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Samen een weekend weg; 3 handige tips! 

Hoe leuk je gezin ook is, het is ook altijd druk! School, zwemles, scouting, gym, speelafspraken met vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk ook gewoon je werk, je eigen sociale leven en (oh ja) het huishouden! De eerste jaren met je kind worden niet voor niets de tropenjaren genoemd, maar daarna wordt het niet veel rustiger. 
Het is makkelijk om je partner uit het oog te verliezen. Wij ondernemen veel samen, we werken nog 1 dag in de week samen en zorgen ervoor dat we soms samen uit eten gaan. Het is natuurlijk helemaal fijn om er samen even tussenuit te gaan! Voor 3 kinderen een logeeradres te vinden valt niet mee, maar als dat gelukt is, dan gaan we graag samen op pad! Vandaag geef ik je 3 handige tips om er een onvergetelijke tijd van te maken! 

1. Kies een leuke accommodatie! 

We kiezen samen altijd een leuk hotel uit. Dat is heel belangrijk! Het hoeft niet ontzettend duur te zijn, maar wij besparen er ook niet op. We gaan niet iedere maand samen weg en ik wil gewoon dat alles goed geregeld is en alles er mooi en netjes uitziet. Een goede keuze is bijvoorbeeld hotel Maashof. Een mooi hotel in Venlo middenin de natuur en toch goed bereikbaar. 
Hotel Maashof heeft 3 type kamers; een mooie comfort kamer, een deluxe kamer en een aantal prachtige suites met allen een Auping kingsize bed! Bij het hotel zijn verschillende vergaderruimtes en ook de hotelbar mag je niet overslaan, voor een lekker drankje. Nu het prachtig weer is, kun je lekker lunchen en dineren op het terras, maar als het straks weer kouder is kun je ook terecht in 1 van de serres of de wintertuin. 
Ik vind het persoonlijk heel erg leuk dat dit een familiebedrijf is. In 1998 is het bedrijf begonnen door de aankoop van een weiland en door de jaren heen is er steeds meer uitgebreid. Het begon met een chalet voor horeca activiteiten en door het succes kwam in 2008 het idee om hotelkamers te realiseren. In de jaren daarna is het hotel verder uitgebreid met extra kamers, meer vergaderruimtes en is het helemaal uitgebreid tot het mooie hotel van nu! Kies dus dit mooie hotel, waar je samen lekker tot rust kunt komen en laten we wel wezen; een weekendje weg Limburg  is altijd een goed idee!

2. Geniet van de voorpret!


Als je eenmaal een weekendje weg hebt geboekt, dan kan de voorpret beginnen! En omdat het een weekend voor jullie samen is, kun je daar mooi samen van genieten. Leg een tijdje van tevoren gewoon alvast wat kleding klaar die je mee wilt nemen en bekijk samen alvast de menukaart van het restaurant (ik hoop dat ik niet de enige ben die dat echt altijd doet!).


Lees ook; 12 jaar samen!


3. Maak alvast een paar leuke plannen!


Het weekend mag natuurlijk best ontspannen zijn, dat is ook wel de bedoeling, maar het is ook leuk om samen iets te ondernemen. Kies bijvoorbeeld voor een activiteit die voor jullie beiden helemaal nieuw is, zoals rijden op een

e-chopper. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat stellen die samen nieuwe dingen ontdekken gelukkiger zijn, dus maak alvast wat leuke plannen. Dustin en ik vinden het ook altijd leuk om een hele nieuwe stad te ontdekken. Lekker in alle rust shoppen, lunchen, weer shoppen en daarna op het terras ploffen. Geen haast, geen schooltijden om in de gaten te houden of op tijd moeten eten, gewoon de tijd aan onszelf.

Maak er in ieder geval een onvergetelijk weekend van. En plan bij thuiskomst alvast een nieuw uitje, dan heb je weer iets om samen naar uit te kijken! 

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: