Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week;

Zonnepanelen, andere afwasmachine en een rustig weekend!

Het is weer het begin van een nieuwe week... tijd voor een nieuw weekoverzicht. Onze week zat bomvol... met afspraken, zonnepanelen, een andere afwasmachine en nog veel meer. Daarom deden we in het weekend lekker rustig aan... Kijk je mee?!

We beginnen de week op woensdag. Ik breng Thijs naar school op de fiets, want Dustin gaat met de meiden naar de oogarts... dat ging overigens erg goed. De controle was top en over een jaar weer terug. Thuis gaan de meiden lekker spelen en gaan wij aan de slag. We zijn druk bezig in huis en we maakten weer wat dingen wit, die ooit al wit waren.... je begrijpt het waarschijnlijk wel ;)


Daarna springen we allemaal op de fiets om Thijs bij school aan te moedigen. Het is weer tijd voor de jaarlijkse sponsorloop en inmiddels moet hij een stuk verder rennen (vanaf groep 7 is het rondje 4 x groter) Hij haalt 8 rondes in een kwartier, dus dat deed hij hartstikke goed!

Woensdagmiddag kwam onze nieuwe afwasmachine. De huidige had al een tijdje kuren en veel dingen moesten we goed voorwassen zodat ze schoon zouden worden... niet echt de functie van een afwasmachine, haha! Deze gaan we uitproberen via de reviewclub (ik schreef er al eerder over) Dus ik ben benieuwd!

Ondertussen waren we druk bezig in huis. Toen de afwasmachine aangesloten was, waren er weer 4 zakken die weg konden... en aangezien er inmiddels weer veel stond, besloten we om meteen even naar de kringloopwinkel te rijden.

Thijs scoorde een aantal Donald Ducks en de meiden knutselspul, want we liepen natuurlijk ook even rond.. zolang er niet meer mee gaat dan we inleveren dan is het goed, haha! Al is dat bijna onmogelijk hoor... er gaat de laatste tijd heel veel weg.


Ik deed mijn beste kringloopvondst ooit! Die ochtend had ik mijn favoriete korte broek weggedaan. Ik heb hem ontelbare keren gedragen en hij zat zo lekker! Helaas was hij echt afgedragen en kapot, dus met pijn in mijn hart deed ik hem weg; om vervolgens 's middags bij de kringloop precies dezelfde (!!) te vinden. Zelfde merk, zelfde maat... geweldig!

Toen was het alweer donderdag. Nu het vroeger donker is (en nu met de wintertijd helemaal) spelen de kinderen na het eten niet meer buiten. Het is weer de tijd voor spelletjes, we hebben een mooie verzameling, deze keer deed ik Mastermind samen met Sara.

Vrijdag stonden we allemaal vroeg op, om 8u stonden ze met 3 man voor de deur met een set zonnepanelen. We bestelden ze al maanden geleden, maar moesten er even op wachten. De wachttijd is nu nog langer, dus we waren blij dat ze er waren! Gerommel op het dak, ladders, panelen met de lift naar boven, boren en meer... begin van de middag lagen ze erop, super fijn!

Ze hadden voor ons ook nog even een foto gemaakt... een beetje vaag, maar we konden zo mooi zien dat er 10 stuks liggen. We hebben een plat dak, dus we kunnen ze verder niet zien.

Zaterdag moest Dustin weer werken.. ik maakte er een rustig dagje van met de kinderen... ik had slecht geslapen en last van mijn maag, dus rustig aan met eten en er verder een mooie dag van maken. Het was prachtig weer, dus we waren lekker buiten, reden nog even langs een sport om een proefles te regelen voor 1 van de meiden, gingen langs de diertjes, zoals de meiden ze noemen en vermaakten ons prima.

Ik plofte aan het eind van de middag lekker op de bank. We aten een simpele pasta pesto, dus die was ook zo gemaakt.. fijn!

Zondag waren we vroeg wakker..  nieuwe tijd zaten we rond 06.30u beneden, haha! Dustin sliep nog even lekker uit, maar ik was echt uitgeslapen. Toen ik naar beneden liep, kwamen de kinderen ook al snel. We besloten om weer eens lekker wafels te bakken voor het ontbijt, we hadden toch tijd genoeg!


En zo staat er een nieuwe week voor de deur. Woensdag komt er weer een monteur over de vloer... onze nieuwe wasmachine van een paar weken oud lekt... pfff! erg irritant. We kwamen er voor onze herfstvakantie achter en namen meteen contact op. Helaas konden we pas 2 weken later een afspraak inplannen. We kunnen niet 2 weken niet wassen, dus de was doen is momenteel een hele uitdaging met handdoeken paraat en gedoe. Dus ik ben blij dat er woensdag eindelijk iemand komt!


Verder begint November, dus verstuur ik komende week weer een nieuwsbrief, hebben we verschillende afspraken, heeft Thijs tv opnames op school en gaat hij zaterdag een proefles doen op het strand voor een nieuwe sport! Allemaal Leuke en spannende dingen, fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: