Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Lego Mario reviewen via Reviewclub! 

Regelmatig krijg ik vragen over Reviewclub, waar wij af en toe iets mogen reviewen. Op Instagram laat ik de producten vaak zien en dan stromen de vragen binnen! Daarom besloot ik om er eens een blog aan te wijden... ik hoop hiermee al jullie vragen te beantwoorden en vertel over het nieuwste product dat wij binnen kregen; Lego Mario! 

Ik krijg overigens ook vaak de vraag of wij gesponsord worden door Reviewclub. Dat is niet het geval, ik ben gewoon enthousiast over het reviewen en vertel je er vandaag meer over;

Wat is Reviewclub?

Ik krijg vaak de vraag of wij de producten zomaar opgestuurd krijgen. Dat is niet het geval. Als blogger krijg je inderdaad wel eens iets opgestuurd, maar ik heb mijzelf vorig jaar aangemeld bij Reviewclub. Ik las erover bij een bespaarblog en het leek mij leuk om eens uit te proberen. 

Hoe werkt het precies?

Als je jezelf hebt aangemeld ontvang je iedere week een mailtje met producten die getest kunnen worden. Zit er een product bij waar jij geïnteresseerd in bent, dan kun je je aanmelden. Dit gaat doormiddel van het invullen van een vragenlijst. Daarbij wordt natuurlijk gekeken of het product bij jou past en je kunt vertellen hoe enthousiast je bent. 

Dit betekent nog niet dat je het product ook daadwerkelijk opgestuurd krijgt. Soms zijn er enorm veel aanmeldingen en wordt je niet uitgekozen. Andere keren heb je wel geluk. Wij hebben tot nu toe een koelkast, een wasmachine en de Lego Mario mogen reviewen. 

En dan reviewen maar!

Je ontvangt de producten thuis, hier zitten geen kosten aan verbonden. Bij ons sloten ze bijvoorbeeld de wasmachine netjes aan en de koelkast werd toen ook netjes op zijn plek gezet. De Lego werd thuis gestuurd. Je krijgt dan een aantal weken de tijd om het product uit te proberen. Ik maak altijd foto's, schrijf positieve en negatieve punten op en zorg ervoor dat we echt een goede review kunnen schrijven. 

Reviews plaatsen;

Na een bepaalde periode ontvang je een mail om je eerste reviews te plaatsen. Vaak gaat het om zo'n 4 reviews per product. Het is de bedoeling dat je eerlijke en uitgebreide reviews schrijft, dus daar gaat best even wat tijd in zitten. Ik vind het altijd wel even een werkje, maar ook erg leuk om te doen! Je ontvangt vanzelf een mail wanneer de reviews geplaatst moeten worden en dan heb je ook echt nog wel even tijd om ze te plaatsen en dat op een rustig moment te doen. 

Dan is de periode voorbij;

Nadat alle reviews zijn geplaatst ontvang je vanzelf een mail wanneer het product weer retour moet. Je kunt er ook voor kiezen om het product te houden, dat is altijd erg fijn! Je ontvangt dan een mail waarin staat hoe je kunt betalen. En een groot pluspunt; Er worden vaak leuke kortingen gegeven! Sommige producten zijn interessanter dan anderen; Onze koelkast hebben wij bijvoorbeeld overgekocht, daar kregen we een enorme korting op. De wasmachine die we getest hadden, die is wel weer opgehaald. Wij waren er minder enthousiast over en ondanks de korting vonden we hem nog erg duur voor wat hij kon. Voor de Lego Mario hebben wij nog geen aanbod gehad, we zijn nu druk bezig om de reviews te schrijven. 

Mooie producten;

De kortingen vind ik 1 van de grote pluspunten, naast dat het leuk is om producten uit te proberen en reviews te schrijven, is het erg fijn als je een product over kunt kopen met een mooie korting. Ik krijg vaak de vraag of je de producten dan mag houden. Dat mag dus wel, maar je moet er zeker wel voor betalen. Je krijgt ze niet zomaar ;) 
 

Het nieuwste product is dus de Lego Mario die wij uit mochten testen! We ontvingen de starterset en een aantal uitbreidingssets. Thijs had deze Lego al in de speelgoedwinkel gezien en was al ontzettend enthousiast! Hij heeft natuurlijk een heuse Mario kamer, dus daar is hij echt gek van.


Toen ik de Lego bij Reviewclub voorbij zag komen, heb ik ons vrijwel meteen aangemeld. En we mochten dus gaan testen! Lego Mario is fantastisch speelgoed (en dat zeg ik niet omdat we het mochten testen) Het Mario poppetje komt echt tot leven doordat hij kan knipperen, snurken en meer. Je kunt via een app de Lego sets in elkaar bouwen en hoewel ik een beetje bang was voor "nog meer speelgoed met een schermpje" viel dit gelukkig mee. Het bouwen gaat met de app en daar zijn nog veel meer leuke dingen te vinden, maar daarna kan er ook gewoon "offline" mee gespeeld worden.


De kinderen bouwen hier nu allerlei nieuwe bouwwerken en Mario vliegt door de level heen. De geluidjes maken het net alsof je een Mario game aan het spelen bent en eerlijk is eerlijk; Hoewel je soms gek wordt van geluid makend speelgoed, heb ik dat hierbij niet ;) De geluidjes geven mij toch een soort van nostalgisch gevoel; toen ik vroeger op de Nintendo Mario speelde!


Zoals gezegd zijn wij nu nog volop aan het reviewen en is er nog geen aanbod langs gekomen om het speelgoed te houden, maar ik weet bijna zeker dat het niet weggaat. Lego is natuurlijk van hartstikke goede kwaliteit en de kinderen spelen er heel veel mee, terwijl we het al langer in huis hebben op dit moment. Ik vind het echt een aanrader als je ook Mario fans in huis hebt... en gelukkig moeten de verlanglijstjes voor de Decembermaand zo langzamerhand gemaakt worden, dus neem deze vooral even mee ;)

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: