Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Kinderfeestjes, vaderdag cadeau en kantinedienst!

Het is weer een nieuwe week! En hoewel de weken voorbij vliegen, merken we ook dat vooral de kinderen wel toe zijn aan vakantie, haha! Helaas duurt dat hier nog even, dus naast alle drukte proberen we wat rustiger aan te doen...

De afgelopen week vierden we het kinderfeestje van Thijs, hadden de meiden nog een feestje, kwam het vaderdag cadeau en hadden we kantinedienst... kijk je mee?!

We beginnen de week op dinsdag, omdat we maandag natuurlijk thuis kwamen van de Efteling (zie het vorige weekoverzicht!)


Ik stuur deze foto naar Dustin door. Hij is aan het werk en komt met de fiets en trein naar huis... maar het gaat enorm regenen! Ik vraag of wij hem op moeten halen, maar dat hoeft uiteindelijk niet. Hij rijdt met een collega mee, erg fijn met die felle buien (al waren we er ook aan toe) ;)

Dinsdag krijg ik ook deze prachtige rozen mee naar huis van mijn ouders, nog voor onze trouwdag! In ons tijdelijke huis hebben we 1 vaas, haha! Maar ze staan prachtig!

Woensdag brengen we de kinderen naar school en rijden daarna meteen door naar de mondhygiënist, is dat ook maar weer gedaan... we zijn snel klaar en doen nog wat boodschappen. Dan hebben we nog even tijd voor koffie met iets lekkers in de zon, heerlijk!

Woensdagmiddag vieren we het kinderfeestje van Thijs... en dit is de situatie met een feestje in groep 7... ze zijn allemaal weg en komen alleen terug als er friet, chips of snoep op tafel staat, haha! Het was erg geslaagd in ieder geval!

Donderdag is een gewone werkdag en vrijdag zijn we bij het nieuwe huis... we zijn heel druk met formulieren en andere dingen met de notaris, dat loopt helaas wat vertraging op, maar goed... we zijn er lekker druk mee...


Ondertussen wordt het vaderdag cadeau van Dustin bezorgd, deze BBQ wilde hij al heel lang en ik had hem voor hem besteld... super!

's middags hebben we zelfs even tijd om hem helemaal in elkaar te zetten. De komende week wordt het wat minder warm, maar dat is ook wel prima eigenlijk, haha! We hopen na de verhuizing in ieder geval nog heel vaak lekker weer te hebben (al bbqen wij inmiddels ook in de winter, dus dat komt wel goed!)

Bij ons oude huis hadden we een eetbare tuin, met veel bramen, bessen en aardbeien. Maar ook bij ons nieuwe huis staat er genoeg... als je goed kijkt zie je de frambozen al! En onze tuinset heeft inmiddels ook al een mooi plekje!

Vrijdagavond hebben we kantinedienst bij honkbal. Bij de meeste sportclubs wordt er wel wat van de ouders verwacht en dat is hier ook zo. Helemaal prima! Er is dit weekend een groot toernooi, dus er wordt zelfs op het terrein gekampeerd. Het is een gezellige avond...

Zaterdagochtend willen de meiden wat foto's maken. Ze gaan naar buiten en ik zie later zo'n 150 foto's in mijn fotostream van deze kat die ik niet ken, hahaha! Ze vertellen later ook dat ze de katten missen, dat snap ik helemaal! Daarom wordt iedere kat in de buurt uitgebreid geaaid.

Zaterdag is het ook tijd voor honkbal. Thijs heeft een wedstrijd in Amsterdam en hoewel ze eerst achter staan, winnen ze toch! Super gedaan en daarna nog even kijken bij de echte profs... Dustin en Thijs vermaken zich wel, ik blijf deze keer thuis met de meiden.

Ik breng samen met de meiden de statiegeld blikjes en flesjes weg, dat doen we gemiddeld eens per week. Ik wandel erg veel en dan vindt je echt heel veel! Daarnaast verzamelen de kinderen ze om hun zakgeld wat aan te vullen...


Deze keer leveren we in voor € 3,60!

En alsof we nog niet genoeg hadden, gaan we 's avonds weer naar honkbal. We bekijken de finale van de dag bij het grote toernooi en zijn laat thuis... maar het is heerlijk; lekker in het zonnetje kijken naar de wedstrijd, de kinderen vermaken zich met vriendjes en vriendinnetjes en zo vloog de avond voorbij. Thuis gaan de meiden snel naar bed en Hij blijft lekker op en kijkt nog een film... met die warmte gaan we toch liever laat naar bed, dan is het in ieder geval iets afgekoeld!

Op zondag slapen we allemaal uit. Dustin moet naar zijn werk, dus hij gaat wel op tijd de deur uit. Ik breng de meiden naar een feestje en werk ook nog even. Verder heb ik even tijd voor Thijs, gezellig zo samen!


We merken nu echt dat de laatste drukke weken voor de zomervakantie begonnen zijn.. het is altijd druk met feestjes, meester en juffendag, afscheid van kinderen, een andere juf en meester... genoeg drukte! De komende week hebben de meiden een feestje en verder is de agenda goed leeg en dat vind ik wel even prima... het zal nog druk genoeg worden!


Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: