Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; BBQ, heel veel loungen en koningsspelen!

Vorige week zag je ons weekoverzicht op dinsdag... deze week weer op maandag. Na de Paasdagen gingen de kinderen nog 4 dagen naar school, waarbij ze vrijdag de koningsspelen hadden. Nu is de Mei vakantie begonnen en ik neem je graag nog even mee in die laatste dagen. Doordeweeks maakte ik juist helemaal niet veel foto's, maar in het weekend wel...

We beginnen de week op woensdag. Dustin en ik zijn samen thuis en dan ontbijten we gezellig samen (dat vertelde ik ook al bij onze boodschappen) Omdat het zonnetje al lekker schijnt, besluiten we om buiten te ontbijten... echt hoor... de lounge set komt nog heel wat aan bod in dit weekoverzicht, haha! Het nodigt echt heel erg uit om lekker naar buiten te gaan.

Na het ontbijt maken we een lange wandeling en 's middags spelen de kinderen lekker buiten. Dustin gaat nog even met ze naar het winkelcentrum voor een cadeautje voor een verjaardagsfeestje (en ze eten een lekker ijsje) en ik werk nog even. Daarna zit ik te appen vanaf de... je raadt het al; de loungebank ;)

Vrijdag hebben de kinderen koningsspelen, ze hebben er dan al de hele week naar uitgekeken. Lekker bewegen en spelletjes doen, dat vinden ze leuk! De oranje kleding wordt uit de kast getrokken (zelfde als vorig jaar, haha!) en ze hebben een topdag.

Vrijdag is Dustin ook vrij en kruip ik nog even achter de laptop. De pauze is koffie met paaseitjes in de zon... als je goed kijkt zie je de BBQ op de achtergrond al aan staan... we maken een stuk Pulled pork, dat de hele dag op de bbq ligt...

Na de koningsspelen heeft Thijs een kinderfeestje, dus hij komt 's avonds pas thuis. Natuurlijk eten we dat grote stuk pulled pork niet alleen op... mijn ouders eten gezellig mee en na een borrel gaan we aan het vlees, met stokbrood en een lekkere Griekse salade.

Zaterdagochtend beginnen de meiden met knutselen... want de vogelknuffel "moet" een eigen vogelhuisje... ze zijn druk bezig met een schaar en stiften (zie je net niet op de foto) Maar daarna staat er een prachtig vogelhuis.

Het zonnige weer nodigt meteen uit om nog wat zaadjes te zaaien... volgens mij zijn we daar vrij laat mee, maar we kijken wel wat het wordt. De meiden vinden het in ieder geval erg leuk om te helpen!

Nu maar hopen op een mooie oogst... wie weet! ;)

Na de lunch gaan we op pad naar de Oostvaardersplassen. We maken een wandeling van zo'n 4 kilometer. De kinderen wandelen altijd graag met ons mee, maar eerlijk is eerlijk; de zon scheen best fel en hoewel we wat water mee hadden, vonden ze het op een gegeven moment wel erg warm. Met de belofte van een lekker ijsje thuis, konden we ze de laatste meters gelukkig ook mee krijgen...

Nog een klein stukje.... Ach, ze vinden het altijd wel een succes hoor, maar de ene keer zijn ze iets enthousiaster dan de andere keer, haha! En ik snap het ook wel, het was warmer dan gedacht en hoewel we net geluncht hadden, was iets lekkers ook een goed idee geweest, dat was ik deze keer even vergeten. Het water was in ieder geval heerlijk verkoelend.

Eenmaal thuis was er voor de kinderen een lekker ijsje en ik nam zelf wat te drinken. Daarna dommelde ik wat weg op de bank (het lijkt inmiddels echt alsof ik er op woon...) maar met het zonnetje was het heerlijk! Ik dommel nooit zomaar weg, maar deze keer...

En toen was het alweer zondag. We waren allemaal van plan om uit te slapen, maar iedereen was om 07.15u beneden! Nou ja, genoeg tijd voor een lekker ontbijtje voordat Dustin naar zijn werk zou gaan....


De komende weken hebben de kinderen dus lekker vakantie. Dustin heeft het erg druk op zijn werk, dus naast mijn werkdagen ben ik vooral met de kinderen. We gaan ons vermaken met allerlei uitstapjes en verder gewoon lekker buiten spelen. Als de zon een beetje meewerkt, dan vliegen die 2 weken zo weer voorbij! Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: