Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; 14 jaar samen, in de regen fietsen,

de kapper en lekker eten!

We hadden een gezellige en leuke week! Dustin en ik waren alweer 14 jaar samen, zo lang al! We vierden het met lekker eten en een kleinigheidje! De kapper kwam langs, de kinderen kregen hun rapport, we hadden een gezellig etentje en toen was de week alweer voorbij! Kijk je mee?

Maandag was het stralend zonnig weer, eindelijk laat de zon zich weer wat vaker zien! Na school ging ik met de kinderen naar een speeltuintje iets verder weg, dat wilden ze graag... weer eens ergens anders spelen. Sofie maakte dit hartje alvast voor ons, er staat een 14 in zei ze ;)

Dinsdag haalde ik weer een pakketje op, ik had via Vinted iets gekocht... en het was zo leuk ingepakt! De kinderen zijn alle 3 bijna jarig en de meiden zijn dol op Playmobil. Met de feestdagen hebben we de collectie al tweedehands goed uitgebreid en ook nu hebben we weer heel leuke sets gescoord voor een fractie van de nieuwprijs, altijd leuk!

Dinsdagmiddag kwamen de kinderen uit school en omdat het best koud was vonden ze het een goed idee om meteen lekker in bad te gaan... dus omstebeurt gingen ze lekker in bad en daarna konden ze nog even spelen en meteen eten, het zorgde voor een rustige avond en dat was ook erg fijn!

Woensdagmiddag gingen we op pad om een Geocache te vinden... deze keer op de fiets. Het zou droog blijven, maar je raadt het vast al.. de regen kwam iets eerder dan gepland, haha! We waren al een heel stuk onderweg en besloten om door te fietsen, maar het was geen pretje!

Uiteindelijk vonden we de "schat", we wilden natuurlijk meteen onze naam opschrijven en toen kwamen we erachter dat we de pen vergeten waren! pff! Het was niet echt een geluksmiddag zullen we maar zeggen, hahaha! We fietsten snel weer terug door de regen en waren uiteindelijk een uur onderweg geweest... Thuis kon de joggingbroek aan en dronken we thee met lekkers, dat hadden we wel verdiend!

Eind van de middag moesten de meiden naar zwemles, ze hadden hun beweging die dag wel gehad! Samen met Thijs maakte ik broodjes met knoflookboter uit de oven, zo lekker!

Daarna gingen we samen aan de slag met deze lekkere en simpele tomatensoep. Toen de meiden moe thuis kwamen, konden we meteen eten, daarna lekker douchen en naar bed! Ze sliepen snel die dag!

Donderdag waren Dustin en ik alweer 14 jaar samen, wat vliegt de tijd toch! We vieren ook altijd onze trouwdag in Juni, maar ook deze dag vergeten we nooit, je kunt het maar beter vieren, toch?! Haha! Ik kreeg heerlijke chocolaatjes en een echt wafelijzer, zo leuk! Hij kreeg een lekker luchtje van mij, die hij graag draagt en op onze eerste date al droeg... We moesten verder allebei werken, maar we maakten er toch een hartstikke leuke dag van!

Vrijdag na schooltijd kwam de kapper langs. Inmiddels hebben we een thuiskapper en dat is zo ideaal! De twee heren werden weer lekker kort gewiekt... Thijs wilde graag een kleurtje in zijn haar, dus hij eindigde met blauwe haren! Uiteraard wel tijdelijk, maar hij vond het natuurlijk wel heel stoer.

Vrijdagavond vierden we het feestje nog even verder. We hebben laatst via via een hele lekkere snackbar ontdekt! Ze maken zelf de frietjes en ook de snacks worden in eigen keuken gemaakt en zijn echt heerlijk! Dustin en ik wilden eerst samen uit eten, maar lekker frietjes halen vonden we ook wel een goed idee! Dus we haalden lekker friet en dat vonden de kinderen ook helemaal niet erg!

Vrijdag en in het weekend zagen we eindelijk de zon weer eens wat vaker! Zo heerlijk... en de katten genoten er ook van zoals je kunt zien ;) Lekker de gordijnen open en genieten maar, ook goed voor de gasrekening, want de zon warmt het hier altijd zo op dat de verwarming de laatste dagen ook uit is gebleven.

Zaterdag waren we op bezoek! En kijk eens hoe de kinderen zich vermaakten... samen met Dustin maakten ze een enorme rij met domino stenen, het omgooien was natuurlijk helemaal leuk ;)

We bleven lekker eten en werden verwend met heerlijk gehaktbrood! Als toetje was er chocoladetaart... zo lekker! En we kregen nog een heleboel mee naar huis, dus zondag konden we nog even verder genieten van al dat lekkers!

Zondag begonnen we de dag met een lekker ontbijtje... weer lekkers ;) Dat proberen we toch iedere week een keer te doen. Deze zondag moest Dustin werken, dus we waren wel op tijd, maar dat maakt niet uit, even tijd met elkaar is altijd fijn. Als je goed kijkt zie je de Valentijns hartjes van bladerdeeg (het recept kwam gisteren online) ook op tafel liggen, die maakten we ook meteen op!


De komende week is alweer de laatste week voor de voorjaarsvakantie! Dan hebben de kinderen alweer een week vrij. De kinderen zijn alle 3 in de vakantie jarig, dus wij zijn nog lekker druk met de voorbereidingen en de meiden gaan deze week trakteren. Verder staat er een studiemiddag, rapportgesprekken en andere afspraken in de agenda, dus we vermaken ons wel weer! Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: