Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Veel kittenspam, gele band bij karate,

lekkere lunch en bakken!

We hebben afgelopen week enorm veel gedaan, daarom heb ik deze keer heel veel foto's om met je te delen... leuk! We hebben natuurlijk veel foto's van onze nieuwe kitten. Hij moest echt even wennen, maar inmiddels is dat helemaal gelukt... Thijs deed examen en haalde zijn gele band bij karate, ik ging lekker lunchen en er werd lekker gebakken met oma, kijk je mee?

We beginnen even met een wat donkere foto. Vorige week zondag haalden we onze kitten Bobby op. De eerste dagen lag hij vooral onder de tafel op de stoelen en onder de bank.. hij vond alles maar eng! Maandag zat ik te werken en lag hij in de buurt op een stoel... inmiddels is hij niet van onze schoot weg te denken, dus dat wennen kwam helemaal goed!

Maandagavond kwam hij al langzaam wat knuffelen.. we lagen beiden met een deken op de bank, want we hebben de eerste nachten beneden bij hem geslapen... voor het geval dat hij zou gaan piepen. Dat deed hij overigens helemaal niet, dus na een paar nachten sliepen we gewoon weer in bed.

Dinsdagmiddag kwamen mijn ouders even langs.. om ook even de kitten te zien.. ze namen een superlief cadeautje mee! (die hij eerst vooral heel eng vond, maar inmiddels speelt hij er heerlijk mee)

Dinsdag had Dustin het kerstdiner van zijn werk. Hij kwam met de fiets thuis, kleedde zich even om en ging er weer vandoor. Omdat ik een enorme drukke werkdag had, moest ik nog even iets afmaken. De kinderen hadden beloofd om het eten te verzorgen; ze bakten samen pannenkoeken! Natuurlijk wel met een klein beetje hulp, maar het ging eigenlijk super goed.

Woensdag ging ik aan de slag met een nieuw recept. Ik was dinsdag lang bezig geweest met een ander recept, maar helaas wat dat mislukt... dat gebeurt weleens! Dit recept ging perfect; kerst fudge... heerlijk zoet! Ook de video staat inmiddels online.

Woensdagmiddag liep er een duif in de tuin (die kun je zien als je goed kijkt) En hoewel die er vaak lopen, vond Bobby ze wel heel interessant, haha!

Woensdagmiddag wandelden we ook nog even naar het winkelcentrum. We hadden nog wat boodschappen nodig en keken even in de speelgoedwinkel.. waar natuurlijk weer van alles te zien was..

Donderdag kwam Dustin thuis met zijn kerstpakket... ik mag hem altijd uitpakken, want dat vind ik geweldig, haha! Deze keer een kerst emmer vol met lekkers en een leuke cadeaubon! Ik vind het altijd jammer dat ik als ondernemer geen kerstpakket krijg, al koop ik zelf ieder jaar wel iets leuks voor mijzelf, dus ik mag niet klagen hoor! Maar dat uitpakken dat blijft leuk.

Vrijdag wandelden Dustin en ik samen even naar het winkelcentrum. Thijs zou die avond examen doen voor karate om zijn gele band te halen en we haalden alvast een kleinigheidje om te geven...

Vorige week was ik naar mijn tante in Amsterdam geweest, zoals ik in het vorige weekoverzicht had vertelt. Nu kwam ze gezellig ons huis bekijken en daarna gingen we met mijn ouders naar het tuincentrum voor de kerstshow. We lunchten daar ook meteen, erg lekker en gezellig!

Na school ging Dustin nog even met de kinderen shoppen voor het kerstdiner. Ze hadden bijna alle drie een complete outfit, maar er misten nog wat dingen. De 1 een shirt, de ander een maillot... ze slaagden allemaal, dus dat ligt ook weer klaar, fijn! Er moet altijd zoveel geregeld worden die laatste weken voor de kerstvakantie, dus ik vind het altijd prettig om alles zo snel mogelijk klaar te hebben, dat scheelt weer stress op de dag van het kerstdiner ;)

Na het eten liepen we naar karate, handig dat het voor ons lekker dichtbij is! En na een flink zwaar examen haalde Thijs zijn gele band, super knap! En we zijn natuurlijk super trots.

En daarna werd er weer lekker geknuffeld op de bank! Eerst knuffelden de kinderen uitgebreid met Bobby en toen zij naar bed waren, kroop hij bij ons op de bank.

Zaterdagochtend gingen we weer vroeg op pad. Sofie ging naar opa en oma om te bakken en ze kwam 's middags thuis met heel veel cupcakes! Wij gingen door omdat Sara weer ging sporten. Daarna deden we wat boodschappen en maakten we thuis tosti's. Toen Sofie weer thuis was liepen we nog even naar een tuincentrum in de buurt om wat kerst spulletjes te bekijken... helaas hadden ze erg weinig, dus keken we uitgebreid, maar namen we niets mee.

Zondag ging Dustin weer werken. De kinderen sliepen lekker lang uit en daarna deden we rustig aan. Sofie ging nog even iets af maken, ze had samen met oma al geknutseld en gaf deze kerst surprise aan mij! Een chocolade reep die je uit kon schuiven, daarin zat een twix en een Snickers, zo lief! Helemaal zelf gemaakt... geweldig! 's middags begon de zon lekker te schijnen en gingen we nog even naar het park en de speeltuin, een prima zondag!


En nu zijn de kinderen weer naar school.. nog maar een paar dagen en dan begint de kerstvakantie. De kerstdagen staan echt voor de deur, ik heb er zin in! Deze week zit nog vol met kerstfeestjes, kerstdiner op school en zo vliegen we de kerstvakantie in, we zijn er allemaal wel aan toe ;) Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: