Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Sinterklaas op school,

ziek thuis en een nieuw huisgenootje

Deze maandag is het weer tijd voor een nieuw weekoverzicht. De week zat lekker vol! De kinderen vierden nog Sinterklaas op school, daarna kreeg Sofie koorts en bleef een paar dagen thuis. Ik ging een dagje weg en in het weekend haalden we een nieuw huisgenootje op! ❤️ Kijk je mee?

We beginnen de week op dinsdag... Het was 5 December en de kinderen vierden Sinterklaas op school. De meiden geloven sinds dit jaar niet meer, maar ze vonden het toch wel heel spannend hoor, haha!

Zoals ik in het vorige weekoverzicht vertelde, Deden ze op school bij groep 5 niet aan surprises maken. Ze deden in de klas een cadeautjes spel en zoals je ziet waren er genoeg cadeautjes te "winnen". Ze hadden het erg leuk gehad.

Thijs kwam natuurlijk wel thuis met een surprise. Een vriendje van hem had 1 van zijn favoriete spelletjes nagemaakt... Super leuk en Thijs was er heel erg blij mee...

'S avonds was Dustin ook lekker op tijd thuis. Dus na school deed ik met de kinderen wat boodschappen en we zouden lekker gaan gourmetten. Uiteindelijk hoefden we de tafel maar te dekken voor 4 personen, want Sofie voelde zich niet lekker. Aan het eind van de middag lag ze met koorts op de bank... de dagen daarna is ze thuis gebleven. Overdag ging het goed, maar s' middags kreeg ze weer koorts. Donderdag was ze ook nog thuis en ging het verder goed, dus vrijdag ging ze toch nog een dagje naar school. Ze was in ieder geval blij dat ze bij het Sinterklaas feest was geweest!

Dustin had eind November voor zijn verjaardag een adventkalender gekregen met biertjes. Helaas kwam hij erachter dat het vierde vakje helemaal leeg was. We namen even contact op met de klantenservice, maar uiteindelijk bleek daar een blikopener in te horen zitten en die zat verderop in de doos... haha! Ze hadden al heel veel mensen gehad die contact opnamen en omdat wij iets later dan de vierde waren, was het zo opgelost... wel grappig zo!

Donderdag was ik aan het werk en wandelde ik mijn rondje samen met Sofie. Maar wat was het koud, brrr! Echt waterkoud! We wandelden een kort rondje door het park vlakbij ons huis en warmden toen thuis snel op met warme thee...

Vrijdag ging Sofie weer naar school. Ze wisselde af met Thijs, die thuis bleef omdat hij de hele nacht enorm aan het hoesten was geweest... Dustin was vrij en had een aantal afspraken, dus Thijs kon gelukkig lekker mee. Ik ging namelijk een dagje op pad, naar mijn tante in Amsterdam. Met de trein en de tram... we konden lekker bijkletsen en na een lekkere lunch met een broodje carpaccio ging ik weer richting huis, een geslaagde dag!

Dustin was ondertussen naar zijn afspraken. Onder andere naar familie waarbij hij even hielp met een nieuwe laptop voor ze. Als bedankje kreeg hij lekkers mee naar huis... altijd goed, haha!

Zaterdag ging Dus aan het werk en ik ging met de kinderen naar sport. 's middags waren we maar aan het wachten tot de regen ophield.. maar dat hielp niet echt, haha! Uiteindelijk gingen we, toch in de regen, nog even naar het tuincentrum om wat katten spulletjes te kopen ;)


Onze kat Pluisje is inmiddels 1,5 jaar geleden overleden en onze andere kat Tijger alweer bijna een jaar geleden. Daarna zijn we natuurlijk druk geweest met de 2 verhuizingen en inmiddels zijn we lekker gesetteld en besloten we een paar weken terug om eens te gaan kijken naar een nieuw huisgenootje. Eigenlijk was dit katje gereserveerd, maar dat ging niet door, dus we hadden geluk... ik hoorde vrijdag dat we hem mochten ophalen!

Dus gisteren, zondag, reden we naar een plaats verderop om een echte boerderij kitten op te halen! De boer had heel veel melkvee en aangezien wij natuurlijk in een stad wonen vonden de kinderen het erg mooi... ze kregen een hele rondleiding, zo leuk!


Daarna maakten we kennis met de kitten en ging hij mee naar huis... of zij... dat wist de boer nog niet precies, haha! We komen er vast achter binnenkort!

En nu ik de laatste foto's toevoeg aan dit weekoverzicht zijn we net een uurtje thuis en zoals je ziet is de kitten lekker de woonkamer aan het ontdekken, zo lief! Binnenkort volgen nog wel meer foto's... eerst maar even wennen ;) Op Instagram hou ik je verder op de hoogte... We zullen er wel druk mee zijn!


De komende week staan er weer genoeg dingen in de agenda... al zorg ik er vooral voor dat we heel veel thuis zijn voor de kleine kitten... Dustin heeft een kerstdiner, Thijs gaat naar de orthodontist (Ja, aan die fase gaan we nu beginnen, haha) en ik ga nog lekker wat kerst shoppen.. fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: