Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Uitwaaien, lekker twinnen en de BBQ aan!

Het is weer maandag, een nieuwe week is aangebroken. Een weekje terug hadden we lekker allemaal vrij in verband met tweede pinksterdag. Ik geef je vandaag graag weer een kijkje in onze week, we waren dus meer vrij, ik deed erg rustig aan (en kan inmiddels zeggen dat ik mij een stuk beter voel) en we genoten van de lente die eindelijk lijkt te zijn begonnen ;) Kijk je mee?! 

Maandag, tweede Pinksterdag begon regenachtig. We waren niet veel anders meer gewend, haha! Maar ook als het regent gaan wij vaak met de kinderen naar buiten. Zij vinden het vaak niet erg en van de hele dag binnen zitten wordt niemand heel erg blij. Dus hop, laarzen aan en naar buiten!

'S middags besloten we om naar de dijk de rijden. Lekker even uitwaaien en kijken naar de boten op het water. We hadden geluk, want er kwam een vissersboot heel dichtbij langs. (Die ook uitgebreid toeterde en de bemanning zwaaide wat af) dat vonden de kinderen natuurlijk prachtig! Thijs waagde een poging om op de rotsen te klimmen en zo vermaakten we ons prima!

Nou, je kunt goed zien wie er als eerste weer naar de auto ging, haha! Ik vond het op een gegeven moment wat koud worden! Maar natuurlijk liet ik ze allemaal nog lekker spelen... daarna gingen we lekker naar huis om op te warmen.

Woensdagmiddag kwam al een beetje het zonnetje door! Wij besloten meteen te doen alsof het zomer was en na een paar uur in de speeltuin liepen we naar de ijssalon. Allemaal een lekker ijsje en daarna snel terug, want de meiden moesten naar zwemles!

Donderdag hadden ze weer geluk. Er kwam een vriendje mee eten en ik besloot om de poffertjes uit de vriezer te halen, die had ik laatst besteld. (Je kunt ze natuurlijk ook gemakkelijk zelf maken) Zo hadden we een lekkere feestelijke lunch!

Er kwam ook een leuk pakketje binnen... afgelopen week was het sowieso een "pakketjesweek" Ik bestelde sandalen en slippers en dit pakketje zat vol met lekkere douchegels en badschuim. De kinderen wilden eigenlijk meteen in bad, maar moesten nog even geduld hebben...

Voor de meiden had ik ook gympen besteld. Ik had deze al een tijdje en Sara wilde ze ook graag, want ze waren ook in kindermaten beschikbaar! Lekker twinnen samen, haha! Nu afwachten hoelang ze wit blijven. Zoals je ziet zijn die van mij al een stuk minder wit.

Vrijdagmiddag kwamen mijn ouders gezellig lunchen. Wij hadden ze een lunch als kerstcadeau gegeven, maar de restaurants bleven maar dicht... dus dat schoot niet op. Uiteindelijk besloten we om dan lekker thuis te lunchen, maar de datum prikken duurde ook even. Nu konden we dus lekker lunchen! We hadden een lekker soepje, broodjes met lekker beleg en als "toetje" nog wat heerlijke zoete dingen (chocolade, noga en meer) Het was allemaal erg lekker en heel gezellig!

In het weekend ging de BBQ gezellig aan. Dustin deed er een stuk vlees op dat zaterdagochtend al erop ging en de hele dag kon garen. 'S avonds maakten we er pulled pork van, zo lekker!

Zondagochtend... ik verkocht weer iets via Vinted, ik schreef er al eerder over. En daarom gingen we aan het eind van de ochtend meteen op pad. Pakketje klaarmaken en wegbrengen, dan is het maar weer weg! Het pakketpunt is dichtbij, dus we lopen daar altijd even op ons gemak heen. De meiden gingen deze keer mee, samen met de baby's... ;)


De komende week staat de agenda weer lekker vol. We gaan naar de tandarts, spreken met familie af en de meiden hebben nog een feestje... maak er weer een mooie week van allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: