Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Strand, ijs en strijkkralen

De vierde week van de zomervakantie is voorbij, we gaan nu de vijfde week in. Ik schreef afgelopen weekend al over de vakantie en dat we eigenlijk nog niet echt klaar zijn voor een nieuw schooljaar... we hebben het veel te leuk! Deze week was er natuurlijk veel regen, maar we genoten ook op het strand en van ijsjes... dat hoort er natuurlijk bij. Kijk je mee?! 

Maandag.... we beginnen de week op het strand. Het zonnetje schijnt en het is zo'n 19 graden. Niet heel erg warm, maar dat maakt niet uit. Korte broek en shirt aan en in de zon was het heerlijk. De kinderen speelden met zand, water en vermaakten zich opperbest. Ik besloot ter plekke om vaker met ze naar het strand te rijden, ook als het geen 25 graden is, dan is er genoeg te spelen!

De kinderen vonden ook nog iets moois in het water... we weten nog steeds niet wat het is, maar dachten aan een krabben schaar?? Geen idee of er zulke grote krabben in dit water zitten, maar spannend was het wel. Hij moest natuurlijk mee naar huis...

Dinsdag was het regenachtig, dus de strijkkralen werden uit de kast gepakt. Ze spelen hier altijd een paar weken veel mee en dan verdwijnt het weer in de kast voor een volgende periode. We waren erg druk met het maken van hartjes, vlinders, mario, Minnie mouse en meer... een prima besteding van de ochtend samen met Thijs en Sara. Sofie werd opgehaald door opa en oma om naar de juwelier te gaan. De meiden hebben beiden een bedelarmbandje gekregen en mochten nog bedeltjes uitzoeken. De winkels waren lang dicht en nu konden ze eindelijk gaan. Sara ging later in de week toen ze ging logeren, zo leuk!

Woensdag was Dustin vrij en besloten we om weer naar het strand te gaan. Ook deze keer was het een succes! Heerlijk om zo de dag te beginnen.

'S middags ging ik aan het werk en konden de kinderen weer knuffelen met "snoepie" Dit is een nieuwe kat in de buurt die iedereen lief en leuk vindt, haha! Hij komt altijd enthousiast aanrennen als hij mensen ziet en de kinderen vinden dat natuurlijk fantastisch.


Aan het eind van de middag stak Dustin de BBQ aan, maar helaas... er kwam een flinke bui over. Hij stond dus onder de parasol te BBQen... een echte Hollandse BBQ zullen we maar zeggen ;)

Donderdag ging Sara logeren bij opa en oma. We ontvingen al snel foto's van een uitje met de trein, ijsje eten en ze mocht snoepjes uitzoeken... dus skittles eten in de tuin hoorde er ook bij :)


Lees ook; Onze week; regen, knutselen en naar Schiphol!

Ik had ondertussen een gezellig dagje samen met Thijs en Sofie. We gingen fietsen en kwamen zowaar nog baby eendjes tegen... die ook nog eens heel dichtbij kwamen kijken bij ons...

Na het eten besloten we om nog even naar de ijssalon te wandelen. Het tweede ijsje van de dag, maar ach... het is vakantie! Thijs besloot dat hij ons wilde trakteren van zijn zakgeld, zo lief! Ik had zelf een lekker ijsje met een bolletje Kinder bueno smaak, erg lekker!

Vrijdagmiddag ging Dustin met Sara op pad, even 1 op 1 tijd! Ik wandelde met Thijs naar de supermarkt en 's middags kwam er ook.nog  een vriendje bij hem spelen. Er werden tussendoor nog lekkere muffins gebakken en ik bakte een stapel pannenkoeken... altijd lekker!

Sara kwam vrijdag thuis en Sofie ging met opa en oma mee voor een logeerpartij! Ze vermaakten zich bij de kinderboerderij, dat vinden de meiden altijd leuk!


En zo gaan we de vijfde vakantieweek in! Als de voorspellingen kloppen, wordt het iets beter weer. Dus we hopen nog lekker te gaan zwemmen en als het allemaal goed is, dan komt mijn familie naar Nederland! We hebben ze 2 jaar niet gezien, dus we kunnen echt niet wachten.... Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: