Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Regen, knutselen en naar Schiphol!

Deze derde vakantieweek gingen we weer wat terug naar normaal. Dustin ging weer aan het werk, ik ging weer meer uren werken en tussendoor ging de vakantie van de kinderen natuurlijk door. We vermaakten ons weer helemaal prima, al regende het wel een stuk meer dan eerder. Kijk je mee naar onze week?! 

Maandagochtend regen... en wat doen de katten? Ze gaan samen naar buiten en onder de tafel zitten, haha! Terwijl ze elkaar helemaal niet heel erg leuk vinden, zaten ze ruim een half uur onder de tafel te wachten tot de regen voorbij was... ze konden overigens gewoon naar binnen, maar daar hadden ze ook geen zin in.... apart zullen we maar zeggen ;)

En ook 's middags was er regen... en dus gingen we, na een bezoekje aan de supermarkt, lekker knutselen. Verf mee, kunstwerken maken en de muur hing weer vol ;)

Dinsdagmiddag konden we in de tuin aan de slag, we zaten lekker in het zonnetje. Deze Lego poppen ontvingen wij van WoeWoe een webshop met originele tekenspullen, duurzame knutselpakketten en bouwspeelgoed. Leuk om eens rond te neuzen. De Lego poppen zijn gemaakt van gips en de kinderen konden lekker hun gang gaan om ze mooi te verven...

Terwijl Sofie heel netjes een Lego poppetje erbij had en de Lego pop in de originele kleuren verfde...

Maakten de andere 2 er een heel kunstwerk van. Dat is natuurlijk het leukste met verf... ze kunnen er lekker creatief mee zijn en er alle kanten mee op. Het was een geslaagde middag.

Woensdag was Dustin vrij en had ik met een vriendin afgesproken... ik had haar alweer een jaar niet gezien, maar onze vriendschap begon inmiddels 14 jaar geleden, dus we zijn wel wat gewend ;) Helaas geen terrasweer zoals we hadden verwacht, maar een lekkere lunch binnen. We waren eigenlijk nog niet uitgekletst, maar we spreken over niet al te lange tijd weer af, het was erg gezellig.

En terwijl ik heerlijk zat te lunchen, ging Dustin met de kinderen naar de kinderboerderij. Sinds we op vakantie ook een kinderboerderij op het park hadden, vinden ze dat geweldig. Ze zijn altijd gek met dieren, maar bij deze kinderboerderij waren we al even niet geweest en het was een succes!

De meiden zijn gek op paarden, maar konijnen hebben een goede tweede plek. Ze willen heel graag een eigen konijn, maar met 2 katten en een hamster vinden wij het wel even genoeg ;) Gelukkig komt er binnenkort een konijn van een vriendje logeren, dus dan kunnen ze mooi lekker knuffelen en leren ze vast hoeveel werk het is om een konijn goed te verzorgen....

Toen we allemaal thuis waren, lag er een prachtig pakket van Universal klaar! Spirit ongetemd draait vanaf 4 Augustus in de bioscoop, dus voor alle paardenmeisjes is dat een fijne aanrader. De meiden werden verrast met een Playmobil pakket, ze hebben al meerdere Spirit Playmobil, dus ze waren mega blij!

Deze foto wilde ik jullie niet onthouden... Donderdag was een drukke dag, de meiden speelden bij een vriendje en ik was 's middags druk met Thijs, even tijd samen! 's avonds reden we naar Schiphol om opa en oma op te halen, zij zijn eindelijk weer even naar mijn broer geweest... Thijs wilde heel graag een ballon voor ze kopen, zo lief! Dus we zaten zo op ze te wachten. Ze kwamen veilig weer thuis en we waren laat thuis, maar in de vakantie kun je best wat later naar bed ;)


Vrijdag was daardoor wel even haasten. Thijs had om 09.30u een afspraak en vlak daarna had ik een afspraak voor mijn tweede vaccinatie. De rest van de dag had ik energie voor 10, maar zaterdag sliep ik tot 09.00u en was ik erg moe de rest van de dag, we maakten we dus een rustig weekend van... op naar de vierde vakantieweek!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: