Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Lekker eten, spelletjes en lekker slapen!

Onze week was een hele gewone week, hij ging een beetje ongemerkt voorbij en het was rustig. Ook wel erg fijn natuurlijk als de dagen gewoon voorbij gaan zonder bijzonderheden... De kinderen gingen naar school, ik ging lekker aan het werk en we vermaakten ons met spelletjes, de kinderboerderij en lekker eten... kijk je mee?!

Weten jullie nog dat ik schreef over het geld dat op straat ligt? Dat ging natuurlijk over de plastic flesjes, maar de kinderen vinden ook regelmatig een euro, 50 cent of iets anders. Begin van de week had ik geluk, net voordat de storm losbarstte hier vond ik zomaar € 5,- Fijn hoor, want anders was hij door de bui daarna wel weggespoeld denk ik...


'S middags vermaakten we ons met mijn zus en neefje, zij waren een tijdje in Nederland, maar we hadden ze helaas niet veel gezien door quarantaine van Thijs en eigen verkoudheidjes, dus we konden mooi nog even tijd doorbrengen samen!

Dinsdag begon de dag met een afspraak voor Thijs. We waren samen de hele ochtend op pad, ik wilde op de locatie eigenlijk lekker gaan wandelen, maar de miezer regen maakte het niet echt aantrekkelijk... haha! Ik liep een klein rondje, kon nog wat winkels bezoeken en daarna weer terug. Eind van de ochtend konden we meteen de meiden ophalen en bij de lunch nam ik lekker een sapje... even in 1 keer lekker veel groenten en fruit binnen, af en toe erg handig!

Woensdag brachten we een bezoekje aan de kinderboerderij... lekker wat diertjes aaien en bekijken, de kinderen vinden het altijd nog erg leuk. Ze hadden deze keer zelfs 2 nieuwe dieren; 2 stieren! Als je goed leest, dan kun je zien dat er eentje Doortje heet, dat zorgde voor heel wat lol natuurlijk ;)

'S avonds ploften we lekker op de bank en kijk eens wie er bij ons kwam liggen? Ze slaapt heerlijk bij ons...Wij hebben 2 katten, dat weten jullie vast wel en deze dame heeft de afgelopen tijd heel veel bezoekjes bij de dierenarts gebracht, het gaat niet echt lekker met haar de laatste tijd, maar hier kan ze zo van genieten! Ik hoop dat dat nog lang kan, want ze is alweer 13 jaar, dus ook niet de jongste meer. (Ook niet helemaal bejaard hoor, haha! Maar de kwaaltjes heeft ze inmiddels wel)

Toen Dustin en ik van de week door de Hema liepen zagen we nog een hele voorraad strooigoed, haha! Ze verkochten de zakken voor € 0,50 en we besloten om een zak gewoon mee te nemen... lekker toch?! De kinderen waren ook helemaal enthousiast... nu al mama?? Haha, ja, nu al? Smullen he?!

Vrijdag hadden we een kookdag voor de blog en Youtube (we kregen er de afgelopen week heel wat abonnees bij, zo leuk!) We hadden nog wat laatste ingrediënten nodig en liepen even naar Albert Heijn, we waren erg vroeg, dus er was enorm veel brood van gisteren. We namen 3 hele broden en een zak bolletjes mee, voor € 2,- was de vriezer weer vol, lekker... want met een pre-puber in huis en vriendjes die regelmatig mee eten, gaat er hier heel wat brood doorheen inmiddels!

En toen was het alweer weekend! Zaterdagochtend vertrok Dustin naar zijn werk en wij bleven lekker lang in pyjama rondhangen... wasje draaien, spelletjes doen... wie kent deze nog? Mastermind is echt iets van vroeger volgens mij, maar vooral de meiden vinden het een geweldig spel! (Een nieuwe versie is nog wel te koop zag ik) We maakten nog even een wandeling met opa en oma en 's middags verwachtten we heel veel regen, maar de zon bleef toch schijnen! We konden zelfs even in de tuin zitten, de kinderen lekker spelen... het voelde een klein beetje als de lente... heerlijk!

Zondag is het hier altijd tijd voor een lekker ontbijtje... en een lekker vers croissantje, daar kun je mij voor wakker maken hoor!

Ook op zondag was er veel regen voorspelt en het ging af en toe flink tekeer... maar 's middags werd het ook gewoon droog. We deden nog wat boodschapjes en Sofie wilde graag laten zien hoe ze een druiven poppetje kon maken, leuk hoor! De dag vloog voorbij.

We sloten de week af door met zijn vijven allemaal lekker de keuken in te duiken, dat vind ik altijd zo gezellig! Lekker allemaal hapjes maken... Een tafel vol met hapjes (hier stond zeker nog niet alles) en daarna lekker eten wat je wilt, ik hou er ontzettend van en gelukkig heb ik inmiddels iedereen aangestoken... ;)


De komende week hebben we ook niet veel in de agenda staan, eigenlijk best lekker rustig! We hebben een etentje, nog wat werkafspraken en verder zien we wat er allemaal gebeurt, de dagen lopen vast vanzelf wel weer vol! Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: