Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; De eerste week Mei vakantie! 

De eerste week Mei vakantie zit erop! Onze kinderen hebben lekker lang vrij, want als de tweede week volgende week voorbij is, dan gaan ze 2 dagen naar school en zijn daarna weer de rest van de week vrij ivm een studiedag en hemelvaart. Ik vind het wel even lekker... geen gedoe met eventuele besmettingen op school, maar lekker thuis. Het weer zat niet helemaal mee (en de voorspelling voor volgende week is ook niet al te doen) maar we vermaken ons prima! Kijk je gezellig mee?! 

Maandag dacht ik lekker makkelijk te doen! Ik had boodschappen besteld, inclusief oranje tompoucen voor koningsdag. Maar helaas... 2 uur voor de bezorgtijd kreeg ik te horen dat ze niet geleverd zouden worden... balen! Dus snel even naar de buurtsuper, die hadden er gelukkig nog genoeg. Ik nam meteen maar donuts mee, waarom niet? Op koningsdag genoten we ervan :D

Vakantie betekent bij ons ook logeren! Thijs logeerde al bij een vriendje vorige week en volgende week gaat hij bij opa en oma logeren. (De meiden de week daarna) Maar ze logeren hier ook vaak bij elkaar op de kamer. Deze keer gingen de meiden bij Thijs logeren... lekker allemaal de matrassen op de grond. Nog een boekje lezen en daarna lekker slapen...

En terwijl Dustin aan het voorlezen was, zette ik dit plantje op een mooi plekje neer. Die had ik van mijn ouders gehad en het stond meteen gezellig!

Woensdag was het nog een beetje zonnig en besloten we om daar even "gebruik van te maken" en de barbecue weer eens aan te steken... deze keer deden we er ook kip op. Inderdaad de kip die ik laatst bestelde bij de anti verspillingswinkel ;)

Donderdag regende het hier echt de hele dag! Maar... de kinderen hadden met de feestdagen allemaal een cadeaukaart gehad van de speelgoedwinkel, dus we gebruikten die dinsdag al om iets te bestellen. Sara koos (als echt meisje, meisje) voor een roze make-up koffer, haha! Zo leuk! Het hele pakket kwam met het andere speelgoed donderdag binnen, dus we konden op deze regenachtige dag lekker spelen en veel make-uppen! Ik moest er natuurlijk ook aan geloven ;)

'S avonds had ik weer een prachtig uitzicht op de bank! Deze keer van de kat die de hamster weer reuze interessant vond... Hij mag van ons natuurlijk niet achter haar aan, maar hij zit regelmatig vol verbazing te kijken wat ze allemaal aan het doen is.

Vrijdag begonnen we de dag als een ultieme relax dag! Dustin was vrij en het regende nog steeds... we bleven lekker in bed hangen en de meiden maakten zelfs ontbijt op bed, zo lief! Pas aan het eind van de ochtend was het tijd om te douchen en aan te kleden... heerlijk! Daar is het vakantie voor ;)

Gelukkig werd het 's middags toch nog droog en toen besloten we ook meteen lekker naar buiten te gaan. We maakten een wandeling van bijna 5 km. We zagen ganzen met een kleintje en kwamen zelfs nog hertjes tegen, zo leuk! (Die waren zo snel dat ik er toch geen foto meer van kon maken, haha!)

Zaterdag ging Dustin werken en had Thijs met een vriendje afgesproken. Hij ging 's middags spelen en bleef daar gezellig eten. Ik was ondertussen de hele tijd bezig met een splinter in mijn vinger die er niet uitging, zo irritant! Toen we Thijs hadden weggebracht bij de speelafspraak, ging ik met de meiden nog wat speeltuintjes af... en Sofie durfde wel heel hoog in dit klimrek, ze vond het ontzettend stoer, en ik natuurlijk ook!

Zondagochtend was het weer tijd om boodschappen te doen. Deze keer ging Thijs mee, want hij wilde graag de lunch maken! Dustin hielp hem mee in de keuken en ze maakten allerlei lekker!

Een salade, bladerdeeg hapjes, broodjes en zelfs een stukje taart.. het was een geslaagde lunch! Heel leuk om dat zo in het weekend te doen en hij vond het heel erg leuk om zelf te bedenken en boodschappen te doen. Voor herhaling vatbaar ;)


Nu gaan we de tweede vakantieweek in, ondanks de slechte weersvoorspellingen maken we er weer iets leuks van!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: