Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Zo stel je een comfortabele outfit samen

Zo stel je een comfortabele outfit samen

Elke ochtend sta je weer voor je kledingkast om een goede outfit voor de dag uit te kiezen. Het kan zijn dat je een outfit nodig hebt voor de werkdag op kantoor, een werkdag thuis, een dagje op stap of iets anders. Elke dag is het weer lastig om de juiste outfit te kiezen. Je wilt graag dat de outfit goed past bij de gelegenheid, stijlvol is en ook nog eens comfortabel. Als je een hele dag achter je computer zit op kantoor wil je bijvoorbeeld niet een spijkerbroek aan hebben zonder stretch die de hele dag in je buik duwt. Dus hoe stel je nou makkelijk een outfit samen die stijlvol én comfortabel is?


De juiste stoffen


Door kleding te kiezen met de juiste stoffen kan je al een groot verschil maken voor een comfortabele outfit. Kies voor natuurlijke en ademende stoffen zoals katoen, linnen en zijde, die zacht aanvoelen op de huid en zorgen voor een comfortabel draagcomfort gedurende de hele dag. En wat is hierbij het belangrijkste kledingstuk? Je ondergoed! Ondergoed speelt een belangrijke rol bij een comfortabele outfit. De juiste stoffen, zoals katoen of modal, helpen je om je fris en comfortabel te voelen, zelfs bij warm weer of langdurig dragen.


Pasvorm


Zorg er ook voor dat je outfit een goede pasvorm heeft. Vermijd kledingstukken die te strak of te los zitten, omdat deze je kunnen belemmeren in je beweging en ongemakkelijk kunnen aanvoelen. Denk maar eens aan die strakke broek die de hele tijd in je buik zit te duwen tijdens je werk. Kies in plaats daarvan voor kledingstukken met een comfortabele pasvorm die voldoende ruimte bieden om te bewegen, maar niet te veel ruimte overlaten. Een goede keuze zijn kledingstukken met veel stretch. Dit zorgt ervoor dat je je vrij kunt bewegen en je op je gemak voelt in wat je draagt.


Laagjes!


Een slimme manier om comfortabel te blijven, ongeacht de temperatuur, is door te kiezen voor een outfit met meerdere lagen. Begin met een lichtgewicht shirt of top als basis, voeg een vest of trui toe voor extra warmte, en draag een jas als buitenlaag voor bescherming tegen wind en regen. Een outfit met laagjes zorgt ervoor dat je de outfit makkelijk kan aanpassen aan veranderende temperaturen waardoor je de hele dag comfortabel en warm blijft. 


Comfortabele schoenen


Je schoenen zijn een van de laatste onderdelen van je outfit. Ook je schoenen zijn een belangrijk deel van een comfortabele outfit. Niets bederft een dag sneller dan pijnlijke of ongemakkelijke schoenen. Kies daarom voor schoenen die goed passen en voldoende ondersteuning bieden aan je voeten. Ga je een dagje shoppen en moet je veel lopen? Dan kan je beter kiezen voor sneakers in plaats van hakken. Er is zoveel keuze in schoenen waardoor je altijd comfortabele schoenen kan vinden. 


Accessoires voor styling


Om je comfortabele outfit te stijlen en compleet te maken kan je wat accessoires toevoegen. Denk aan een sjaal of hoed om je warm te houden, een statement ketting of armband en een comfortabele rugzak of tas om je spullen in mee te nemen zonder je te belasten. Accessoires geven je outfit dus niet alleen meer stijl, maar zorgen er ook voor dat je comfortabel bent gedurende de dag!


Een comfortabele outfit samenstellen


Met deze tips kan je in de ochtend makkelijker een stijlvolle en vooral comfortabele outfit samenstellen zonder dat het teveel tijd in beslag neemt. Je kan hierdoor vijf minuten langer in je bed blijven liggen. Bedenk van tevoren wat voor outfit je wil samenstellen op basis van de taken van die dag. Een outfit voor kantoor ziet er immers heel anders uit dan een outfit voor een dagje op de bank. Kies de juiste schoenen en accessoires om je outfit af te maken om het jezelf nog comfortabeler te maken. Zo zal je overdag niet meer belemmerd worden door je outfit! 


(Dit is een gesponsord artikel)

Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Show More
Share by: