Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Ik bestelde een box vol boodschappen bij Scoupy, was het echt voordelig?

Iedereen die van weleens bespaart kent Scoupy wel. De app waarbij je boodschappen kunt doen en met je kassabon geld terug (of korting) kunt krijgen op bepaalde producten. Ik heb dat een tijdje heel veel gedaan, maar ik moet eerlijk bekennen dat het dit jaar vrij weinig was. Veel acties gelden bij bepaalde winkels en dit afgelopen jaar ben ik niet voor 1 product naar een aparte winkel gegaan, ik kwam er zo min mogelijk. 

Ik ontvang vaak mails met informatie van Scoupy, ze hebben verschillende acties en inmiddels ook boodschappen pakketten die je kunt bestellen en gratis worden thuis bezorgd. De pakketten zijn vrij populair, als je de mail binnenkrijgt, dan moet je bijna meteen bestellen of alles is al uitverkocht. 

Ik werd nieuwsgierig en probeerde een aantal keer een boodschappen pakket te bemachtigen, maar ik was toch steeds te laat. Tot aan vorige week. Ik kon het pakket "toppers van 2020" bestellen. Dat deed ik meteen en ik vertel je vandaag graag of het echt voordelig was. (Uiteraard is dit no spon. Het pakket heb ik zelf betaald.)

Het toppers van 2020 pakket bevat bovenstaande producten (de afbeelding is van de Scoupy site) Ik was benieuwd, want er zijn best wat dingen bij die wij wel zouden gebruiken.... chocolade (natuurlijk!) maar ook douchegel, rode kool en bijvoorbeeld alcohol vrij bier. Allemaal producten die wel op gaan.


Ik was vooral benieuwd naar de producten die je niet op de afbeelding ziet. Want ik ieder pakket zitten 6 verrassingsproducten... aangezien ik als ondernemer geen kerstpakket ontvang, vond ik dit wel een goede vervanger. Ik betaalde € 12,49 voor het pakket en het werd gratis thuisbezorgd.

Ik ontving uiteindelijk bovenstaand pakket (en je kunt meteen zien dat ze bij Scoupy professionele foto's maken, haha!) Het pakket was erg uitgebreid, wel allemaal kleine verpakkingen, maar dat is prima. De kinderen zijn dol op Maoam, dus dat verdween in de snoeppot. De chocolade en tijgernootjes komen binnenkort wel op en ook het alcohol vrij bier komt op.



Thijs was vooral blij met de "verrassing" van snack a jacks, deze met BBQ paprika smaak is zijn favoriet. Daarnaast werd ik blij van de Labellino, die ruikt heerlijk!


De rest van de verrassingsproducten vielen een beetje tegen... we kregen 2 zakjes kruidenmix, een maaltijd pakket voor curry, de eerdergenoemde snack a jacks en 2 blikjes mais. De kruidenmix en maaltijd pakket gaan wij zelf niet gebruiken, dus die geven we weg. Ik had meer van de verrassingsproducten verwacht.


Is het nou echt voordelig?


Uiteindelijk heb je met dit boodschappen pakket wel voordeel. De labellino is bijvoorbeeld al ruim €10,- in de winkel. Als je dan bedenkt dat ik € 12,49 voor het hele pakket betaalde, dan is dat zeker voordelig. Aan de andere kant zou ik niet zo snel een lippenbalsem van € 10,- kopen ;) Daarnaast zijn het producten die wel op gaan, maar die ik niet snel in mijn winkelwagen zou leggen, vooral de verrassingsproducten dus. 6 producten waarvan 2 zakjes kruiden en 2 blikjes mais vond ik niet heel verrassend.


Het kan dus zeker voordelig zijn, als je bijvoorbeeld de lippenbalsem zou willen kopen of de ragertjes voor bij het tandenpoetsen, die zijn ook vaak redelijk prijzig. Maar voor mij persoonlijk is het voordeel eigenlijk te weinig. Ik vond het zeker leuk om eens een boodschappen pakket te bestellen, het is een beetje het effect van Too good to go, je weet toch niet helemaal wat je krijgt, maar ik zou het niet zo snel weer bestellen. Ik doe liever mee met de losse acties van Scoupy, want die vind ik vaak wel interessant.

Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
tips om een moestuin te beginnen
door Doortje 11 apr., 2024
Wil je een moestuin beginnen? Vandaag geven we handige tips!
Show More
Share by: