Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Unboxing Too good to go pakketten! 

Gastblogger Gertien laat vandaag een aantal Too good to go boxen zien! Kijk en lees je mee?! 

Dat ik van Toogoogdtogo houd vertelde ik al eerder. Op het moment heb ik mezelf even een beperking opgelegd, de vriezer zit stampvol! :) Aangezien ik graag mijn boodschappen/eten op de foto zet, kan ik wel wat plaatjes ‘uit de oude doos’ delen.

Bij Odin, de natuurvoedingswinkel hier in Dordt, haalde ik voor €3,99 dit fijne pakket op. 
Er zaten broccoli kiemen in. Lekker, maar iets wat ik zelf eigenlijk nooit koop. Ik vind dat er altijd een ontzettende berg in zo’n bakje opgepropt zit, wat we vaak niet op tijd op hebben. Iets wat nu ook helaas gebeurde…
Met het gehakt, biologisch uiteraard, dat er in zat was ik echt blij! Bij het niet-biologische vlees uit andere pakketten heb ik toch altijd gemengde gevoelens. Wel twee verpakkingen Marrokkaanse kikkererwtensoep zaten erin. Dat had ik nog nooit op, maar vond ik erg lekker. Dat vind ik echt leuk van deze pakketten, je ontdekt nieuwe dingen. Als laatste zat er halfvolle kwark in. Zelf koop ik eigenlijk vooral yoghurt, maar dit ging er ook goed in. :)
Ik vond dit een heel mooi pakket, waar ik echt blij mee was! Zeker ook voor dit bedrag. Tot nu toe heb ik pas 1 keer hier wat opgehaald. Meerdere keren had ik een bon gekocht, maar op het laatste moment was er toch niks op te halen. Op zich mooi natuurlijk dat ze geen ‘waste’ hebben, maar ik vond het toch wel jammer….
Op deze foto twee pakketten. Van lunchroom Coffeelicious en Bakker Bart, €4,99 per stuk. Links op de foto het gedeelte van Cooffeelicious. We kregen een stuk heel stevig brood, over van de belegde broodjes die ze serveren. Verder 3 verschillende zoete baksels, lekker maar echt mierzoet! De 9 scones die er ook bij zaten vond ik zeer geslaagd. Van de eigenaresse kreeg ik de tip om ze even in de oven te doen voor we ze gingen eten, erg lekker!
Ik vond dit een mooi pakket, maar heb er daarna niks meer opgehaald en ga dat denk ik ook niet meer doen. Dat komt dan door de grote hoeveelheid suiker in hun zoete baksels. 

Bij Bakker Bart kregen we krentenbollen, harde en zachte broodjes, stokbrood en verschillende stengels. Allemaal lekker! In totaal heb ik nu 8 pakketten bij Bakker Bart opgehaald. De eerste keren mocht je zelf uitzoeken uit wat ze over hadden. Dat vond ik ideaal, zeker omdat er dan ook hele broden tussen lagen. Tegenwoordig staat het klaar. Wat ik ook wel begrijp, het kost veel tijd om mensen zelf uit te laten zoeken. 
Toch was ik hier weer blij mee, zeker het geld waard.
Het laatste pakket was van de Jumbo en kostte ook €4,99. Het grote voordeel hier vind ik dat je het al vanaf 10 uur ’s ochtends op kunt halen! Dan kan de inhoud nog in het avondeten verwerkt worden. Er zat een chocoladetaart in het pakket. Erg lekker, maar hij is wel de vriezer in gegaan tot er visite was om hem mee op te eten. :) Er zat ook een Hollandse salade in en voorgesneden reepjes paprika. Met het grote pak visschnitzels was ik erg blij, ze vielen bij ons allemaal goed in de smaak. De paddenstoelenmix was ook welkom. Vroeger aten we het nooit, maar tegenwoordig vind ik het lekker en de rest ook. Als laatste zat er palingworst in. Daar had ik nog nooit van gehoord en had ik ook wel een hard hoofd in. Tijs en Sara vonden het gewoon lekker! :)
Dit vond ik tot nu toe het beste supermarktpakket wat ik heb opgehaald! 
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
tips om een moestuin te beginnen
door Doortje 11 apr., 2024
Wil je een moestuin beginnen? Vandaag geven we handige tips!
Onze week; Lekker lenteweer, naar de dierenarts en heerlijk eten
door Doortje 09 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?
Op zoek naar goede pannen? Lees hier de tips!
door Doortje 08 apr., 2024
Op zoek naar goede pannen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Show More
Share by: