Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Hoeveel verdien ik met klik programma's?

(Extra) geld verdienen vanuit huis is voor velen een wens. Ik heb het mijzelf redelijk "eigen" gemaakt met mijn bedrijf waarbij ik vanuit huis werk, met het verkopen van spullen die we niet meer gebruiken en met klik programma's. Vandaag wil ik het graag met je over de laatste hebben; klik programma's zijn programma's waarbij je je kunt aanmelden. Je kunt punten verdienen doormiddel van het ontvangen van reclame mails, het doen van enquetes en meer. 

Ik lees vaak dat veel mensen het veel werk vinden voor weinig geld en dat was ook zeker zo toen ik er net mee begon. Maar inmiddels doe ik dit al heel wat jaar en verdien ik er een leuk zakcentje aan. Vandaag vertel ik je met welke programma's ik op dit moment mee doe en hoeveel ik ermee verdien. 

Euroclix;

Het programma waarmee ik verreweg het meeste verdien is Euroclix. Je ontvangt met dit programma clix (punten) door mails te ontvangen en mee te doen aan enquetes. Maar het grote voordeel is dat je ook clix ontvangt als mensen zich aanmelding via jouw link. En als deze mensen dan lid blijven en zelf clix gaan verdienen, ontvang je iedere maand 10% van hun verdiende clix. Dus als iemand zich aanmeldt en 1000 clix per maand verdient, ontvang ik daar 100 clix voor. 

Ik heb ooit een linkje gedeeld onder een Youtube video die ik maakte over extra geld verdienen. Ik kreeg toen heel veel aanmeldingen via mijn link en hoewel die video niet meer online staat, verdien ik daar dus nog steeds aan.

Nu we allemaal meer thuis zitten, bestellen we ook meer online. Ik kijk altijd even of de webshop bij Euroclix aangesloten is, als je dan besteld, ontvang je ook clix over het bestede bedrag. Dat kost weinig extra moeite en levert extra clix op. 

Daarnaast is het grote voordeel van Euroclix dat de clix steeds meer waard worden. Heb je 1000 clix verdient, dan kun je € 10,- uit laten betalen, maar bij bijvoorbeeld 5000 clix inwisselt, dan ontvang je € 70,- 

Ik ben al jaren lid van dit programma en heb al vele duizenden euro's uitbetaald gekregen. Als er iets mis gaat (bijvoorbeeld met een enquete) dan lost de klantenservice dat ook altijd netjes op. Ik laat mijn tegoed meestal eens per 2 maanden uitbetalen. Gemiddeld verdien ik met dit programma zo'n € 100,- per maand. 

Wil jij het ook eens proberen? Dan kun je je aanmelden via mijn link. Dankjewel! 

Qassa;

Qassa was vroeger Moneymiljonair en is de laatste jaren wel wat verandert. Je kunt er nu Qoins sparen en dat kan vooral met het lezen van e-mails, onderzoeken en aankopen bij webshops. Ik kijk vaak waar ik meer punten ontvang (bij euroclix of qassa) en bestel dan via het programma dat het meeste oplevert.

Ik vond qassa vroeger interessanter, omdat je toen veel sneller kon sparen, maar op dit moment hebben ze wel vaak goede onderzoeken, waar je meteen € 1,- tot € 2,- voor krijgt. Dat is snel verdient op de bank. 

Vroeger verdiende ik er beter mee, maar op dit moment ligt dit gemiddeld rond de € 10,- per maand.

Quickthoughts;


Quickthoughts is een app die je kunt downloaden. Je kunt er alleen maar enquetes op doen en voor iedere enquete zijn de verdiensten gelijk; namelijk € 0,50. Er zijn korte enquetes van 2 minuten, maar ook langere van 20 minuten en je kunt zelf kiezen welke je wilt maken.


Het bedrag wat je met de enquetes verdient kun je niet zomaar uit laten betalen. Je kunt het inwisselen voor een cadeaubon; bijvoorbeeld een Itunes bon of een bol.com bon. Dit kan al vanaf € 10,- en dat gaat altijd erg snel.


Het enige nadeel vind ik dat de app in het Engels is en niet altijd even snel werkt. Maar ik kies vaak voor de kortere enquetes en kan dan regelmatig een bon bestellen. (Die heb je dan binnen een paar dagen in je mailbox zitten) Ik verdien hier ongeveer 2-3 bonnen per maand mee, dus rond de € 20 - € 30,-


Als ik de drie bij elkaar optel, dan verdien ik gemiddeld € 120,- tot € 130,- per maand aan deze klik programma's. Het is natuurlijk iedere maand anders, maar dit is het gemiddelde van de afgelopen maanden. Het is natuurlijk ook interessant om te weten hoeveel tijd het dan kost, maar dat verschilt ook per keer. Korte enquetes doe ik op de tablet op de bank en als ik toch bij een webshop iets bestel, dan is het 1 minuut werk om even via de site van het klik programma te navigeren.


Bij Euroclix gaat het verdienen een stuk sneller en nog meer vanzelf, door die 10% van de aangemelde leden. Ik denk dat ik met alles bij elkaar een uur of 2 per maand bezig ben, dan is een gemiddelde verdiensten van € 120,- een goed "salaris" Niet iedereen zal dit halen, maar na een aantal jaar is dit een mooi gemiddelde. Ik ben er altijd erg blij mee.


Van de bol.com bonnen koop ik verschillende dingen. Ik zet ze altijd meteen in mijn Bol account en bestel regelmatig lenzenvloeistof en bijvoorbeeld kattenbrokjes bij bol. Nu de kinderen bijna jarig zijn, heb ik ook wat cadeaus besteld.


Van het cash geld dat gestort wordt, doen we vaak "extra" dingen. Denk aan een etentje (als dat weer kan, haha) of een ijsje in de zomer of een terrasje. Net zoals het geld wat wij sparen bij de supermarkt. Het zijn allemaal extraatjes die leuk meegenomen zijn.

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: