Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Goedkope schoencadeautjes? Dit krijgen onze kinderen dit jaar!

Goedkope schoencadeautjes? Dit krijgen onze kinderen dit jaar!

De Sint is weer in het land. Afgelopen weekend werden er alweer voor de eerste keer schoentjes gezet. Deze spannende weken zijn altijd leuk, wat zou er in de schoen zitten? En wat krijgen we op pakjesavond? Wij proberen altijd om niet te overdreven te doen, met nadruk op proberen ;) Want het is natuurlijk hartstikke leuk allemaal. Voor pakjesavond kocht ik bijvoorbeeld via Vinted al wat toffe Playmobil en verder hebben we hele leuke dingen gescoord. Maar wat krijgen de kinderen eigenlijk in hun schoen? Ook dat doen wij meestal low budget, ik vertel je graag wat wij allemaal kochten.


Ik moet eerlijk bekennen dat ik het lastiger vind worden als ze ouder worden, daarnaast heb je voor meisjes vaak meer leuke kleinigheidjes dan voor jongens. Thijs kent "het geheim" natuurlijk inmiddels, maar hij vindt een gek prulletje in zijn schoen ook niet leuk, dus het was best even zoeken.


Onze kinderen mogen 2 keer per week hun schoen zetten, dat komt dan meestal uit op zo'n 6 keer in totaal. Wij hebben allerlei leuks gekocht en de dingen die overblijven, die worden ingepakt voor onder de kerstboom. (Dan doen wij eigenlijk geen cadeautjes, maar een paar pakjes onder de boom staan zo leuk!) Deze cadeautjes liggen er klaar in de kast;


- Pop its

Deze rage is (gek genoeg, haha) nog steeds niet voorbij. Kinderen vinden het ontzettend leuk om te "poppen" en we hebben er dus wel een aantal in huis. Voor Thijs kochten we 2 hele leuke van Pokemon, dat kan niet missen... de eerste kreeg hij afgelopen weekend in zijn schoen en dat vond hij geweldig!


- Playmobil

Bij de Action vonden wij Playmobil Everdreamerz en ik kan inmiddels vertellen dat het echt een aanrader is. Het is een pakketje met een Playmobil poppetje, met allerlei accessoires, die ze stuk voor stuk kunnen uitpakken. (Als je het succes van LOL surprise kent, dan weet je hoe leuk ze het vinden om allerlei cadeautjes te vinden) dus dit was afgelopen weekend ook een groot succes. Aangezien er hier in huis heel veel met Playmobil gespeeld wordt, zijn de poppetjes een mooie aanvulling.

Let op! Deze setjes zijn via verschillende sites zo'n € 16,- Wij vonden ze bij de Action voor nog geen € 6,- Echt een enorm verschil... dus doe daar je voordeel mee.


- Diamond painting

Sinds wij van Totum het diamond painting setje kregen, zijn de meiden hier helemaal dol op. We hebben een setje met een Barbie gevonden en een setje om een eigen sleutelhanger te maken, 1 gaat in de schoen en de ander waarschijnlijk onder de boom.


- Tekenen en kleuren

We hebben altijd genoeg stiften en kleurpotloden in huis. Daarnaast altijd kleurboeken en gewoon papier. Er wordt wat afgekleurd hier. In de schoen kiezen we voor speciale glitter stiften, gelpennen en mooie kleurboeken. Voor Thijs was die wel duurder; een speciaal Pokemon kleurboek van een speciaal zaakje, maar daarvan weten we dat hij het in ieder geval heel leuk vindt. De meiden houden nog steeds van kleurboeken met prinsessen.


- Voor in bad

Er wordt hier iedere dag wel gebadderd... soms willen ze onder de douche, maar liever spelen in bad. Daarbij horen leuke schoencadeautjes zoals; badzout, bruisballen en een nieuwe spons.


- Boek

Een nieuw boek is altijd leuk. Thijs leest inmiddels vrij veel, dus hij had een aantal boeken op zijn verlanglijstje staan... denk aan boeken van Dummie de mummie, Geronimo Stilton en meer. Hij krijgt dus mooi nieuw leesvoer. (tweedehands heel goed betaalbaar). Voor de meiden vonden we bij Big Bazar mooie voorleesboeken van de Disney boekenclub, daar hebben we er al veel van (van toen Dustin nog kind was, die boeken zijn tijdloos) en deze komen bij de verzameling. Aangezien de meiden ook steeds meer zelf gaan lezen, ligt er onder de kerstboom straks ook een mooi leesboek.

schoencadeautjes, dit krijgen onze kinderen

- Nuttige cadeautjes


Nuttige cadeautjes zijn altijd handig... en die kunnen ook prima in de schoen. Denk aan; een nieuwe pyjama of onesie en handschoenen of mutsen voor de winter. Daar kunnen ze weer even mee vooruit!


- Tijdschrift


Net zo leuk als een boek... er zijn enorm veel tijdschriften voor kinderen, Thijs vindt de tijdschriften van Lego en Freeks wilde wereld of Pokemon fantastisch. De meiden lezen nog niet helemaal zelf, maar wel steeds meer. Er zijn verschillende tijdschriften verkrijgbaar met iets leuks erbij (vaak een sieraadje of dagboekje) en in die tijdschriften staan niet alleen verhaaltjes, maar ook puzzeltjes etc. Dus dat vinden ze erg leuk om te doen!


- Knutselpakketjes

De meiden houden erg van knutselen, net als het diamond painting hebben we ook 2 setjes waarbij ze zelf armbandjes en kettingen kunnen maken.


- Chocolade


Wie zoet is krijgt lekkers! Ze krijgen dus ook een chocolade Sinterklaas, dat maakt het feest wel compleet.


En zo hebben we meer dan genoeg om de schoentjes ook dit jaar weer te vullen. Nu de kinderen ouder worden, zijn sommige cadeautjes iets duurder, maar het valt ons nog erg mee. Wij waren voor alles (waarbij er dus ook dingen onder de kerstboom belanden) zo'n € 60,- kwijt, helemaal prima voor zoveel leuks!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: