Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Game review; Kirby Return to dream land Deluxe voor de switch

Hoera! Wij mochten van Nintendo de nieuwe game; Kirby Return to dream land Deluxe uitproberen! Dustin ging samen met Thijs aan de slag om een mooi review te maken, want is de game je aankoop waard? Lees maar mee...


Inmiddels is deze game op de Nintendo Switch al een tijdje uit maar we waren nog zo druk met Pokémon Violet dat we de laatste weken, en in de Mei vakantie, er pas tijd voor hadden. En hebben we ons vermaakt?


Nou zeker weten, Thijs had eigenlijk een beetje spijt dat we pas zo laat zijn begonnen met deze game. De fanatieke, al wat langere spelers onder ons, zullen de game wellicht al kennen van toen deze op de Nintendo Wii uitkwam. Het is dus een remake van de game uit 2011 maar dan opgeleukt qua graphics en kleine extra’s.


In deze game is het de bedoeling dat je het ruimteschip van Megalor hersteld. Dit doe je door in de verschillende levels speciale krachten en onderdelen van het schip te herstellen. En zoals bij elke Kirby game zuig je je een weg door de levels heen. Op die manier kan Kirby de speciale vaardigheden van andere tegenstanders overnemen. Deze helpen je gaande weg de game de levels te kunnen voltooien. Soms moet je ook, in een soort van puzzelvorm, deze speciale krachten verkrijgen. En daarnaast moet je soms ook switchen van krachten om een ander gedeelte van een level te kunnen uitspelen. Dit levert veel plezier op.


Kan het nog gekker? Jazeker. In de zogenoemde co-op mode kun je met 4 spelers tegelijkertijd de game spelen. Hoewel het met zijn 4en wel heel chaotisch wordt. Je hebt niet echt in de gaten wat je dan nog allemaal aan het doen bent, maar het is wel heel hilarisch. 


Vooral Thijs en ik heb deze game samen uitgespeeld. De levels zijn, zoals je eigenlijk gewend bent, makkelijk en snel uit te spelen. Binnen een aantal dagen van een paar uurtjes spelen hadden we het eerste gedeelte uitgespeeld!

Eerste gedeelte? Ja net toen je dacht dat je klaar was mocht je daarna nog aan de slag gaan als Megalor zelf. Na het herstellen van de krachten van het ruimteschip moet ook Megalor weer op krachten komen. En dit gaat eigenlijk op dezelfde manier, levels uitspelen en krachten langzaam herstellen. Welke je het eerst hersteld mag je helemaal zelf weten. 


Is er daarna niks meer te doen? Tuurlijk wel! In deze Kirby game zijn tal van leuke mini games te spelen die je zeker nog uren zoet houdt. Ze zijn een beetje te vergelijken met de mini games uit Mario Party. Hier is het dan wel weer leuk om met zijn 4en te spelen. 


Kortom, ben je nieuw bij deze Kirby game dan is het een erg leuke game en kun je er zeker lang zoet mee zijn. Ik ben van mening dat dit vooral de jongere spelers zal bekoren. Ben je inmiddels wat ouder en heb je de game al gespeeld dan ben je waarschijnlijk iets sneller uitgespeeld!

Zin in de game? Je kunt deze verkrijgen bij bol.com, de Nintendo eShop of de game winkel bij jou in de buurt.

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: