Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Deze dure aankopen waren het geld meer dan waard!

Deze dure aankopen waren het geld meer dan waard!

Met al dat schrijven over besparen zou je denken dat we niks anders meer doen dan dat. Maar dat valt gelukkig erg mee! Wij doen ook regelmatig een dure aankoop, een aankoop van een duurder merk of een aankoop waarvan je even moet slikken als je betaald... Maar dat is prima. Over dure aankopen denken we uiteraard goed na en vaak wordt er wel even voor gespaard. Deze dure aankopen waren wat ons betreft het geld meer dan waard;


Mijn laptop


Ik zit dagelijks achter de laptop en ben nog steeds heel erg blij met deze aankoop. Ik heb een Macbook Pro, zeker geen goedkope laptop, maar hij is fantastisch! Voor mijn werk gebruik ik hem dagelijks, video's editen gaat simpel (ook voor ons nieuwe kanaal) en gemakkelijk en ik kan er alles mee. Hij gaat alweer heel wat jaren mee, maar mocht hij ooit kapot gaan, dan komt er zeker weer een nieuwe, ik kan denk ik niet meer zonder inmiddels!


Ons huis;


Ja, dat is een mooie natuurlijk! Wij kochten ons huis nu ruim 11 jaar geleden en toen konden we nog kiezen uit allerlei huizen. We hebben wel 20 andere bezichtigingen gehad voordat we dit huis gingen bekijken. Er waren toen zelfs nog open huizen dagen waar je gerust van alles kon bekijken, dat kun je je nu bijna niet meer voorstellen!


Op dit huis waren we meteen verliefd, we deden nog een bezichtiging en deden een bod, vrij ver onder de vraagprijs... nog geen uur later hoorden we dat het was geaccepteerd! Na het regelen van de hypotheek was het tijd om alles in te richten en te verhuizen, ik herinner mij die dag nog goed... en ik weet nog dat we zo blij waren toen alles over was en onze huurwoning leeg was. Hoe spannend we het ook vonden om zoveel geld te lenen, we zijn er achteraf natuurlijk blij mee.


In de eerste jaren daalden de huizenprijzen nog wat verder, maar daarna gingen ze alleen nog maar omhoog. Doordat we deze woning kochten, hebben we nu een flinke overwaarde, het bleek dus een zeer goede aankoop te zijn!


Ons bed;


Toen ik uit huis ging, nam ik mijn bed mee. Dit was een mooie twijfelaar, waar we helemaal niet zoveel ruimte hadden... toen we getrouwd zijn, kregen we van onze gasten allemaal bij elkaar een mooi bedrag. We besloten om hier een nieuw bed van te kopen. Deze keer gingen we voor een enorm groot bed! Echt het grootste wat we konden vinden... met kleine kinderen, die nog weleens in ons bed kropen was al die ruimte heerlijk. (Inmiddels doen ze dat vrijwel niet meer, maar ik ben nog steeds blij met alle ruimte)


We besloten toen ook om voor de duurdere matrassen te gaan en daar ben ik nog steeds blij om. Ons bed ligt heerlijk en we worden iedere ochtend blij wakker... geld goed besteed!


Koelkast / vriezer;


Af en toe mogen wij producten reviewen voor de Reviewclub, ik schreef er al eens over. Zo kwam het voor dat we ons hadden aangemeld en er een enorme Amerikaanse koelkast in de keuken stond, wat een verschil met onze kleine koel/vries combinatie die wij toen hadden. Die koelkast was inmiddels ook wel aan vervanging toe en we besloten om de Amerikaanse koelkast, na de testperiode over te kopen. Nog steeds zijn we daar zo enorm blij mee! De ruimte is fantastisch, alle weekboodschappen passen er gemakkelijk in en ook de vriezer kan lekker vol, ik hou ervan! Bij de oude koelkast hadden we 3 lades om dingen in te vriezen en het was altijd proppen... nu past alles gewoon en hebben we veel meer overzicht waardoor alles ook gewoon opgemaakt wordt. Ik zou onze enorme koelkast zo opnieuw kopen!


En zo zie je maar dat sommige aankopen misschien een stuk duurder zijn, maar wel heel veel plezier of gemak opleveren.... Wil je iets duurders kopen? Denk en goed over na en dan weet ik zeker dat je er net zo blij mee zult zijn.

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: