Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

De leukste en origineelste kraamcadeaus! 

Gastblogger Saskia vertelt vandaag over de leukste kraamcadeaus, want wat is het soms moeilijk om iets leuks en vooral origineels te vinden! 

Ik vind het zelf zo lastig om een leuk en origineel kraamcadeautje te kopen, mensen hebben veelal alles al of hebben een voorkeur voor een bepaalde stijl of kleur en daarin een hoop spullen uitgezocht. En dan is er vaak ook nog een babyshower inclusief cadeautjes en o ja, als ik net hoor dat iemand zwanger is wil ik dus eigenlijk ook wel een cadeautje geven. Tegen de tijd dat de baby geboren is ben ik helemaal door mijn cadeau ideeën heen. Nu er in mijn vriendenkring weer een paar lieve baby’s onderweg zijn, waarvan eentje zelfs als het goed is deze week, kan ik weer heerlijk op zoek naar leuke cadeautjes. Ik deel graag met jullie welke cadeaus hier een groot succes zijn geweest.

Cadeaumand voor tien dagen

Wat is het leuk om een mand vol cadeaus te krijgen waarbij je iedere dag een cadeautje uit mag pakken. Mijn vriendin kwam na de geboorte van Julian aan met een grote mand vol cadeautjes en aan ieder cadeautje zat een kaartje met een lief berichtje of gedichtje. De cadeautjes in de mand waren bedoeld voor ons allemaal en ging van kleding en speelgoed voor Julian naar heerlijke douchespullen voor ons. Overigens zat in deze cadeaumand een prachtige geborduurde geboortetegel met zijn naam, geboortedatum, gewicht en lengte. Deze heeft een mooie plek gekregen in huis. Ik heb de traditie van de cadeaumand voortgezet door ook anderen blij te maken met een mand vol cadeautjes. En even los daarvan, een mand met kleine cadeautjes en lekkere dingen als iemand met verlof gaat is ook enorm leuk!

Zilveren spaarpot

De jongens hebben allebei een zilveren spaarpot gekregen. Julian heeft een stoere auto gekregen en Lucas een brandweerwagen. Er zijn veel verschillende soorten te vinden in verschillende prijscategorieën. Het is een klein beetje nostalgie en ik hou er van.

Luierwieg en luiermotor

Je hebt de voor iedereen bekende luiertaart, maar door creatieve mensen om ons heen werden we verrast met zowel een luierwieg, die door mijn lieve collega’s vol was gestopt met allemaal cadeautjes, als een luiermotor die zo mooi door mijn lieve vriendin in elkaar gezet was dat we met zijn allen hebben zitten kijken hoe ze dat gedaan had. Zie je dat er allemaal cadeautjes in het ontwerp verstopt zijn? Heel erg leuk! Deze cadeaus betekenden genoeg luiers voor het eerste jaar!
Levensgrote knuffel

Julian en Lucas kregen allebei bij hun geboorte van mijn ouders een enorme knuffel, een pandabeer en een olifant. Deze knuffels heb ik gebruikt om iedere maand foto’s te maken van de jongens. Van een heel klein baby’tje in de armen van dit enorme knuffeldier naar een grote, stoere dreumes die op schoot van zijn eigen knuffel zit. De jongens hebben nog steeds veel plezier van de knuffels, er wordt op gezeten, op gesprongen en mee gegooid maar bovenal krijgen ze heel veel knuffels en kusjes.

Cadeaus met naam 

We kregen ontzettend leuke cadeautjes met hun naam er op, wat het toch net even iets persoonlijker maakt. We hebben slabben met hun naam, eetbordjes met hun naam, boeken met hun naam en een Knuffel met naam. Heel speciaal en uniek!

Naast deze cadeaus kregen we van heel veel lieve mensen ontzettend veel kleertjes, speelgoed, knuffels, knuffeldoekjes, sokjes, pyjama’s, schoentjes, spenen, mutsjes, boeken, leuke hydrofielen, bestek en nog veel meer leuke spullen waar we ontzettend blij mee waren!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Show More
Share by: