Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Wij kochten een abonnement op een pretpark! 

Jullie weten dat ik dol ben op de lente en de zomer, ik ben dan ook blij dat de lente er echt aan komt en we de herfst en de winter weer even achter de rug hebben... Dit jaar heb ik nog veel meer zin in de lange zonnige dagen, want wij kochten een abonnement op een pretpark! Waarom? Dat vertel ik je vandaag! 

Onze kinderen zijn in Februari alledrie weer jarig geweest en een tijdje van tevoren komt de onvermijdelijke vraag; Wat willen ze hebben? Hebben ze nog wensen? Zo vlak na Sinterklaas vind ik dat altijd een stuk moeilijker. Ik probeer altijd leuke dingen te verzinnen en goed op te letten als ze vertellen over iets wat ze graag willen hebben, maar onze kinderen hebben veel, eigenlijk te veel... ik denk dat dat heel herkenbaar is voor veel ouders tegenwoordig. En wat moet je dan eigenlijk nog vragen?! 

We doen vaak uitstapjes met de kinderen. De binnenspeeltuin is favoriet en ik scoor vaak kaartjes met korting via bijvoorbeeld Social Deal. Maar in de zomer wil ik niet de hele tijd in een binnenspeeltuin zitten, dus daarom besloten we om een bijdrage te vragen voor een abonnement op een pretpark... 

Eerder hebben we dat ook al eens gedaan. De kinderen kregen een kleiner (goedkoper) cadeautje op hun verjaardag en daarnaast een bijdrage voor een abonnement. We hadden toen een abonnement op speelpark Oud Valkeveen, dit hebben we 2 jaar gehad. De kinderen vinden Oud Valkeveen nog steeds geweldig, maar er is een kleine maar; Oud Valkeveen is een speelpark. Er zijn een aantal attracties en verder heel veel om te spelen. De meiden vinden dat nog heel erg leuk, Thijs vertelde eerlijk dat hij het park inmiddels wel kent en ook de attracties iets minder spannend vindt. We gaan er zeker nog heen, want daarvoor is het park te leuk, maar ik begreep zijn opmerking; We zijn er nu heel erg vaak geweest en dan is het ook even goed. 

Helaas zijn er in onze buurt weinig echte pretparken. Een dierentuin is er wel en dat vinden we ook voor een keer leuk, maar niet voor een heel seizoen. Eerder schreef ik al over onze favoriete pretparken. En hoewel ze allemaal niet heel dichtbij zijn, kozen we toch voor een abonnement op de Julianatoren! Vorig jaar zijn we hier voor het eerst geweest en het park vinden wij ontzettend leuk. Er zijn heel veel attracties, voor alle leeftijden en de shows zijn leuk. Je kunt je er makkelijk een hele dag vermaken en dat gaan we dus ook doen het komende seizoen! Het is voor ons ongeveer drie kwartier rijden en daarom zullen we niet zo snel voor eventjes gaan, maar een hele dag weg, dat vinden we ook leuk ;) 

De grootste voordelen van een abonnement; 

1. Voordelig;

Een abonnement betaal je van tevoren. Het is natuurlijk in 1 keer een grote uitgave, maar dan kun je zo vaak gaan als je zelf wilt! Je hebt nog kosten als je in het park zelf een lunch, ijsje of iets anders koopt, maar je kunt ook je eigen broodjes etc. meenemen. 

2. Korting op andere parken (nog meer voordeel);

Veel parken "werken samen" met elkaar. Dat betekent dat je bij een abonnement extra voordeel krijgt. Zo kunnen wij met ons abonnement op de Julianatoren een aantal parken 1 keer gratis bezoeken en op andere parken geldt een mooie korting. Daarnaast kun je bij dit abonnement een aantal volwassenen gratis toevoegen, dus bijvoorbeeld opa en oma kunnen een heel seizoen mee. 

3. Zo vaak als je wilt;

Met een abonnement maakt het niet uit hoe vaak je het park bezoekt. Hebben je kinderen een studiedag? Dan kun je makkelijk gaan en dan is het lekker rustig! Is het een keer een bewolkt, ook dan kun je het er wel op wagen; Als het halverwege de dag gaat regenen, dan ga je naar huis. Je hoeft je entreeticket er niet "uit te halen" om het zo maar te zeggen, dus gaan wanneer en hoelang je wilt.

Ik verheug mij in ieder geval al op hele dagen in de achtbaan (nou ja, de kinderen dan, haha!) 
Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: