Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Super Mario 3D allstars, wij mochten hem uitproberen! 

Vandaag schrijf ik (Dustin) zelf mijn eerste blog! Misschien wil ik wel vaker een blog schrijven over iets wat ik leuk vind. 

Iets wat ik leuk vind om te doen is samen met Thijs op zijn Nintendo switch te gamen en helemaal nu er onlangs een game is uitgekomen waar ik zelf hele fijne herinneringen aan bewaar. 

Mario bestaat namelijk alweer 35 jaar en omdat te vieren heeft Nintendo Super Mario 3D allstars uitgebracht voor de Nintendo switch. Dit zijn 3 games van Mario in 1. Dit zijn echte klassiekers die je misschien zelf ook wel hebt gespeeld. 

Ik vond het dan ook heel leuk om samen met Thijs opnieuw op ontdekking te gaan en de spellen te spelen die ik zelf ook heb gespeeld. Het bracht mij terug naar mijn jonge jaren waarin ik echt fan was van Mario zoals Thijs dat nu is. 

In super Mario 64 ga je terug naar 1997 waarin de game was uitgekomen. Ik was toen 13 jaar en wist dus al heel goed hoe je met een spelcomputer moest omgaan. Deze game heb ik uren gespeeld en misschien wel 3 keer uitgespeeld. Ik kan me herinneren dat er bij de orthodontist een Nintendo 64 stond waar ik tijdens het wachten ook nog eens kon spelen. 

Daarna was het tijd voor de volgende game van Mario. Super Mario sunshine. een game die 5 jaar later op de GameCube uitkwam. Van de 3 Mario games vond Thijs deze de leukste. Mario heeft in deze game namelijk zijn eigen waterpistool en dat vond hij toch wel erg leuk. Deze game heeft Thijs dan ook het langste gespeeld. (en is nog steeds het populairste bij hem!)


Als laatste speelde we Super Mario Galaxy. Een spel wat zich, wat de naam al aangeeft, afspeelt in de ruimte. Deze game kwam in 2007 uit op de Nintendo Wii. Deze Mario klassieker heb ik zelf niet heel veel gespeeld. Ik geloof dat ik hem een keer bij de videotheek heb gehuurd, ja dat deed je toen nog wel eens. Ook deze game van Mario is erg leuk om te spelen. Keer op keer neemt Mario je namelijk mee op de leukste avonturen. 

Aan de games beleven we allebei veel plezier en zullen het voorlopig dan ook zeker blijven spelen. Als Thijs naar bed is speel ik vaak nog even Super Mario 64 omdat ik daar de leukste herinneringen aan heb. 


Wil jij ook een stap terug in de tijd maken dan raad ik je zeker aan deze game te spelen en ben je fan van Mario en heb je deze nog niet gespeeld dan zou ik hem zeker kopen. Hoewel de game niet goedkoop is heb je wel het voordeel dat het er gelijk 3 zijn en je dus urenlang speel plezier zult hebben. (Deze game is een limited edition. Van de fysieke versie is een beperkte oplage uitgebracht. De digitale versie is verkrijgbaar tot Maart 2021)


Ik hoop dat je deze eerste blog leuk vond en wellicht zie je er nog wel eens vaker van mij voorbij komen 😁. 


Veel plezier, Dustin


Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: