Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Review; Super Mario 3D world + Bowser's Fury voor de switch

Review Mario 3D world + Bowser's fury
Vandaag is het weer tijd voor een game review! Wij mochten van Nintendo NL een nieuw spel voor de switch uitproberen; Super Mario 3D world + Bowser's Fury.

Dustin ging samen met Thijs aan de slag om dit spel helemaal te ontdekken en vandaag vertellen ze graag wat zij er van vonden! 

In het 35 jarig bestaan van Mario vinden titels opnieuw hun opwachting maar dan op de Nintendo Switch, zo ook Super Mario 3D land maar dan met een extra toetje; Bowsers Fury!

Thijs en ik begonnen met Super Mario 3D land. Zoals de game al doet vermoeden kun je gaan en staan waar je wilt. Maar denk wel goed aan de tijd die je hebt om het level te voltooien, enige haast is dus wel nodig. In een level is het de bedoeling dat je op zoek gaat naar de 3 groene sterren die verstopt zijn. Hoe verder je in de levels komt hoe groter de uitdaging wordt om ze te kunnen vinden. 

Thijs was gelijk helemaal thuis in Super Mario 3D land omdat de gameplay in grote maten gelijk is aan de andere Mario titels die je al kent. Wat Thijs erg leuk vind aan de game is dat Mario heel groot kan worden en met een “belletje” kan veranderen in een kat die met zijn scherpe nagels overal op kan klimmen. Het geeft een extra leuke dimensie aan de game die voor plezier en lol zorgt. De grappig katten geluidjes die Mario maakt kan namelijk behoorlijk om gelachen worden. 
Mario 3D world review

Gaandeweg je meer groene sterren vind spel je steeds meer werelden vrij in het spel. Hierdoor blijf je maar uitgedaagd worden om door te gaan en verder te komen. Levels speel je regelmatig opnieuw om op zoek te gaan naar de sterren die je nog niet had gevonden. Soms heb je die echt nodig om het volgende gedeelte vrij te spelen. Het is dan ook heel fijn als je eindelijk die ene ster vind die ervoor zorgt dat je het volgende gedeelte eindelijk kan openen. Zorg er wel voor dat je het level uitspelt, anders ben je die ster wel kwijt ;)


Lukt het je niet om de sterren zelf te vinden vraag dan tot 3 anderen om je te helpen. Zo kun je samen opzoek naar de sterren. Daarnaast is het gewoon ook erg leuk dat je met maximaal 4 personen Super Mario 3D land kan spelen. Het lijkt dan wel een beetje op Mario Party maar dan in grote levels. 


Super Mario 3D land zorgt voor urenlang speel plezier en we zijn hier dan ook nog lang niet op uitgekeken. Hou je van Mario games en heb je deze titel nog niet dan is de game een waardevolle toevoeging en dan hebben we het nog niet eens over het “toetje” gehad. 

Review Mario 3D world switch

Bowers Fury! Misschien wel de grootste clash die je met bowser gaat hebben. En ook bowser is gigantisch...


Hij jaagt je werkelijk de stuipen op je lijf! Maar Mario zou Mario niet zijn als hij de confrontatie gewoon aan gaat. En aangezien Mario ook een reus kan worden is dat ook goed te doen. 


In de wereld van Bowsers fury is het de bedoeling dan je verschillende katten bellen vrij speelt om het licht weer over de verschillende werelden te laten schijnen. En dat is dus juist ook het doel van de game. 


Hoe meer licht er in de wereld verschijnt hoe meer landen/levels je dus vrij speelt. Katten bellen speel je vrij door op zoek te gaan naar de rode katten belletjes en kattenzonnen. Die verdien je door de opdrachten in de werelden te voltooien. Een zon vrij gespeeld? Dan spel je ook weer een deel van de grote katten bel vrij en krijg je meer licht in de werkend. Uiteindelijk speel je de volgende wereld vrij en kun je daar weer verder gaan met de uitdagingen.


Het gaat regenen...dit is het moment dat bowser weer bijna te voorschijn komt en als de bliksem erbij komt is het weer zover, een nieuwe confrontatie met Bowser. De wereld word gevuld met lava en bowser spuwt vuur om je te laten verliezen. Na een aantal aanvallen gaat bowser er weer vandoor, maar niet getreurd, hij komt snel weer terug om je het leven zuur te maken. 


Dus nadat je al een tijd bezig was geweest met Super Mario 3D land kun je de tijd ook nog kwijt in Bowsers Fury. Een leuke game voor de Nintendo Switch waar je voorlopig mee vooruit kan. Wij hebben er in ieder geval veel plezier aan beleeft.

Bowser's fury switch review

Zelf de uitdaging aangaan? De game is te bestellen bij bol.com en de Nintendo e-shop.


Alvast veel plezier 😁

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: