Recept; Witte chocolade truffels (verschillende smaken)

- Schenk de gesmolten boter en de slagroom bij de chocolade, laat even staan en roer daarna door totdat de chocolade helemaal gesmolten is
- Dek de schaal af en zet 1,5 uur in de koelkast om op te stijven
- Maak nu alvast je toppings klaar. Zet verschillende schaaltjes klaar met bijvoorbeeld hagelslag, cacao, stukjes koek, nootjes etc. Kies de smaken die jij het lekkerste vindt!
- Haal het chocolademengsel uit de koelkast en schep hier bolletjes van. Je kunt ook met je handen bolletjes rollen, maar dan wordt het sneller een knoeiboel, omdat het mengsel smelt door de warmte van je handen. Het is dus handiger om hier 2 lepels voor te gebruiken. Maak mooie bolletjes en zet ze even 5 minuten terug in de koelkast
- Rol de bolletjes nu door de toppings, zorg dat ze een mooi laagje hebben en leg ze op een schaal weer terug in de koelkast
- Na een kwartiertje wachten is het proeven geblazen... Eet smakelijk!
Deze truffels zijn erg makkelijk om te maken en vallen bij velen in de smaak. Ik kan je dus zeker aanraden om ze ook uit te delen en daarna alle complimenten in ontvangst te nemen ;)