Recept; M&M cupcakes

Vandaag delen we weer een lekker recept met je! Afgelopen week waren de meiden een dag vrij, omdat de juf ziek was en toen konden we lekker gaan bakken. Ze mochten zelf kiezen wat ze wilden maken en kozen voor deze M&M cupcakes! Kleurrijk en lekker zoet...
Dit heb je nodig voor 18 cupcakes;
- 200 gram boter
- 200 gram suiker
- snufje zout
- theelepel vanille extract
- 4 eieren
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
- 300 gram M&M's
(optioneel om te versieren)
- boter créme of slagroom
- 100 gram M&M's
Zo maak je de cupcakes;
- Verwarm de oven voor op 170 graden
- Haal de boter op tijd uit de koelkast en verwerk hem op kamertemperatuur. Mix samen met de suiker, het zout en de vanille glad
- Voeg 1 voor 1 de eieren toe
- Voeg daarna lepel voor lepel de zelfrijzend bakmeel toe, totdat je een mooi beslag hebt
- Spatel de M&M's erdoor en schep in de cupcake vorm
- Bak de cupcakes in 25 minuten gaar, controleer met een satéprikker; Als de prikker schoon en droog uit de cupcake komt, dan zijn ze gaar!
- Versier de cupcakes met boter créme of slagroom en M&M's.
In de onderstaande video kun je zien hoe wij de cupcakes maakten; probeer ook eens onze andere recepten.