Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; zwemles, frambozen, plantjes en ongeluk!

Deze week een keer het uitgebreide weekoverzicht op dinsdag! Wat een week hadden we, we waren stiekem blij dat hij weer voorbij was... ongeluk, ziekenhuisbezoek, vervelende dingen en meer... het hield niet op. Ik maakte niet heel veel foto's, maar uiteindelijk heb ik er toch veel verzameld. Van lekker eten, de plantjes in de tuin en een aantal van de Pinksterdagen... dus toch een weekoverzicht. Kijken jullie mee?!

De meiden kwamen maandag thuis met allerlei knutsels.. ze hadden op school net een project afgerond en alles mocht mee naar huis... bloemen, vlinders en meer. Ze besloten om alles mooi uit te stallen in de woonkamer, helemaal prima natuurlijk!


Zo kunnen wij er de hele tijd naar kijken. Ze zijn er nog steeds heel erg trots op.

Dinsdag begon mijn dag met een lekker ontbijtje! Compleet met lekkere broodjes, aardbeien en meer. Dustin en ik ontbijten woensdag meestal samen uitgebreid, maar dat sloegen we deze week even over, we kunnen niet iedere dag uitgebreid ontbijten, haha...

Woensdag brachten we de kinderen naar bed en Sofie wilde spontaan een foto shoot doen... we maakten dus foto's van haar, van ons drieën en toen mochten Dustin en ik ook nog samen op de foto. Op de foto is vooral te zien hoe moe we waren... hahaha! Maar goed. Ik vind hem toch schattig, dus ik deel hem toch.

Donderdag was het tijd voor zwemles. De meiden zwemmen altijd op woensdag, maar nu ook een aantal weken op donderdag, ze willen zo graag voor de zomervakantie afzwemmen! Dus het is even aanpoten nu.


Ik had alles bij mij, alleen het eten en water was ik vergeten, dus ik snelde nog even de supermarkt in voor bananen en water en we konden gaan. Ze moeten een half uur na school al in het water liggen, dus het was even snel, snel, snel. Ze waren gelukkig op tijd, terwijl achter ons op de weg nog een flinke aanrijding gebeurde, pff!


Ik was blij dat we na al dat rennen 's avonds aan het avondeten zaten. Komende donderdag weer... haha!

Vrijdag was de dag al niet rustiger. Terwijl hij wel zo begon. Dustin vond de eerste rijpe framboos in de tuin en sindsdien hebben we iedere dag een handje frambozen, heerlijk dat dat weer kan.

En Thijs vond ondertussen een vlinder. Hij was vrijdag ook thuis. Al een paar dagen had hij geklaagd over buikpijn, maar de cito's worden afgenomen en hij wilde niets missen. Vrijdagochtend was hij ook flink misselijk, dus we hebben hem toch thuis gehouden. Hij lag eerst lekker op de bank, maar al snel voelde hij zich beter en kwam zijn eetlust een beetje terug...


We zaten net even aan de koffie toen ik werd gebeld. 1 van mijn ouders had een nare val gemaakt en de ambulance stond voor de deur. Het werd een opname in het ziekenhuis met oneindige onderzoeken...

Het werd direct een dag die natuurlijk heel spannend was. Ik was de hele dag aan het appen, bellen, mensen op de hoogte houden, mensen op de hoogte brengen en dingen regelen. Gelukkig hadden we nog wat salade, die ik met de lunch meteen opmaakte samen met de kinderen.


'S avonds ben ik zelf nog even naar het ziekenhuis gegaan... alles leek gelukkig goed, maar dat kon zaterdag pas met zekerheid gezegd worden, dus ik kon gelukkig nog even op bezoek.

Zaterdag was het weer een dag van onderzoeken, wachten op de dokter en meer. Thijs en ik bakten een boterkoek en we konden deze gelukkig 's avonds nog even brengen, want toen was iedereen weer thuis.

Zondag was het Pinksteren! Het werd een rustige dag... we deden boodschappen, aten een uitgebreid ontbijt en daarna was het tijd voor koffie... deze keer kreeg ik hem van Sara. Onze kinderen weten inmiddels allemaal hoe ze koffie moeten zetten. Hele cappuccino's worden er gebrouwen en wij vinden dat helemaal niet erg ;)

We maakten een lange wandeling en 's middags begon het te regenen. Toen was het tijd voor spelletjes.. levensweg is op dit moment erg favoriet. Daarna gingen we allemaal de keuken in. Voor het avondeten maakten we allemaal verschillende hapjes. Van bladerdeeg hapjes tot lekkere kaasjes. Gezellig om dat allemaal samen te maken!

Maandag genoten we van een extra vrije dag. Dustin moest wel naar zijn werk en vertrok 's ochtends vroeg al op de fiets. Wij gingen lekker naar buiten, maar moesten toch terug naar huis rennen omdat het wat eerder begon te regenen, oeps! Gelukkig was het verder vrij droog, dus dat betekende; veel buitenspelen. De dag vloog voorbij!

Al die regen is voor ons niet zo leuk, maar voor de plantjes wel... (oma spreekt, haha!) We hadden nog wat extra aardbeien plantjes gehaald en die doen het ook fantastisch! Na de frambozen, kunnen we straks lekker van de aardbeien eten.


De komende week is weer lekker vol; 2 x zwemles, er komt een nieuwe ketel, een kinderfeestje en een etentje in het weekend... daarnaast heb ik het zelf erg druk, de opdrachten stromen binnen... dus ik hoef mij ondertussen ook niet te vervelen ;) Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: