Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Vakantie, jarig en feest!

Hoera! De zomervakantie was bij ons vorige week al begonnen. We zijn heerlijk een weekje weg geweest in eigen land en ik vierde mijn verjaardag. Toen we thuis kwamen, was het alweer tijd voor feest... een gezellige, bomvolle week dus! Kijk je mee naar het weekoverzicht?! 

Toen de zomervakantie voor de kinderen begon, haalden we ze op van school en reden dit jaar meteen door naar onze vakantiebestemming! De weersvoorspelling was niet erg goed, maar achteraf hebben we een hele mooie week gehad! Na het uitpakken van de auto, gingen we meteen op onderzoek uit op het park. Er waren zwembaden, dieren en natuurlijk veel speeltuinen... heerlijk!

aangezien de voorspelling niet fantastisch was en de zon heel mooi scheen toen we aankwamen, besloten we meteen in het buitenzwembad te springen.... achteraf hebben we bijna iedere dag buiten gezwommen, haha! Maar we wilden maar meteen goed gebruik maken van het mooie weer. We kwamen erachter dat de meiden al goed kunnen zwemmen! Ze zitten nu bijna een jaar op zwemles (waarvan het zwembad ruim 6 maanden dicht is geweest...) dus het is steeds afwachten, maar het ging echt hartstikke goed... ze zwommen met mooie "kikkervoeten", leuk voor ons om ook te zien.

De diertjes werden dagelijks bezocht. We hebben wat dat betreft een rustige vakantieweek gehad.. Lekker zwemmen, op het terras zitten, stadjes bezoeken en lekker rustig aan.

Buiten het vakantiepark was er ook genoeg te ontdekken. We zaten middenin de natuur... dus lekker veel buiten spelen... met water, zand en modder, haha!

We legden ook heel wat kilometers wandelend af. We wandelen vaak met de kinderen en zijn er achter gekomen dat ze inmiddels een flinke wandeling kunnen maken, ze vinden het altijd erg leuk in het bos en we kunnen dus steeds verder.

Deze foto is gemaakt door Sofie! De kinderen mogen op vakantie altijd iets uitzoeken in de speelgoedwinkel en ze koos natuurlijk iets van Spirit uit, de meiden zijn helemaal gek van de Playmobil. Dus deze collectie moest ook op de foto ;)

We ontdekten middenin de week een mooie kinderboerderij midden in het bos. De hertjes kwamen aangerend en de kinderen vonden een aantal mooie pauwenveren, die moesten natuurlijk mee naar huis!

Het konijn had er ook enorme zin in, haha! We hebben zo gelachen om dit konijn. Hij lag echt alsof hij er even helemaal klaar mee was... en alle kinderen die zijn aandacht probeerden te trekken kregen geen reactie...

En ook bij onze bungalow waren heel veel dieren. Konijntjes liepen door de tuin, eekhoorntjes en we zagen zelfs muisjes door de struiken lopen, die bleven gelukkig wel buiten, haha!

Donderdag was ik jarig! We maakten er ook op vakantie een feestelijke dag van. Hoewel het de enige dag is waarop het regende, was het alsnog een gezellig feest. Ik bakte zelfs een lekkere cheesecake in de bungalow, altijd behelpen met weinig keukengerei, maar de taart was erg lekker. Mijn moeder bakte een citroencake met lemoncurd, ook al zo lekker!

Toen was het alweer tijd om naar huis te gaan en in het weekend was het alweer feest. De meiden zijn in Februari al jarig geweest, maar hadden nog geen kinderfeestje gevierd. Ze wilden dat graag in de binnenspeeltuin doen, maar die was natuurlijk lang dicht geweest! Gelukkig konden we het feestje nu eindelijk vieren, het was heel erg geslaagd. Ontzettend leuk en de meiden waren kapot!


Zo vloog deze eerste vakantieweek voorbij! De komende week is Dustin lekker nog vrij en gaan we thuis genieten van het mooie weer. Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: