Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Spelletjes, Sinterklaas en eetkamerstoelen!

Het is alweer maandag en dat betekent natuurlijk weer een gloednieuw weekoverzicht! De week zat weer lekker vol... de eetkamerstoelen kwamen binnen, we bekeken de eerste Sinterklaasfilm, we deden spelletjes en genoten natuurlijk ook nog even van die paar zonnige dagen (voor je het weet schijnt de zon nog een stuk minder!) Kijk je mee?! 

We beginnen dit weekoverzicht even op de zondag van vorige week. Omdat ik dit overzicht altijd op zondag overdag maak, zijn er weleens foto's van zondagmiddag die ik (nog) niet kan gebruiken... Vorige week zondag regende het echt de hele dag (weten jullie het nog?) ;) Dus wij besloten om een lekkere filmmiddag te houden. Hapjes erbij, ook als avondeten en wij vermaakten ons prima!

En ondertussen keken wij maar liefst 2 films! De nieuwe film Berend Botje, over de stoere meid Berend en de grote Sinterklaasfilm, trammelant in Spanje. Beiden films draaien nu in de bioscoop (wij mochten ze alvast thuis bekijken) en beiden zijn het bekijken waard! Berend Botje omdat de film echt voor alle kinderen leuk is (dat hadden wij niet verwacht, want je denkt bij het oud Hollandse liedje toch aan de kleine kids) en de grote sinterklaasfilm; trammelant in Spanje, omdat het gewoon weer een fantastische Sinterklaasfilm is. Met rollen van Martien Meiland en zelfs Peter r. de Vries komt nog even voorbij... mooi!

En toen was het maandagmiddag... tijd om een spelletje te doen! Thijs vroeg of ik mee wilde doen met Bingo... mama.... oude mensen vinden bingo toch heel leuk?! haha! Bedankt he? Gelukkig vond hij het prima dat we het beiden ook leuk vonden... en hij won, dat hielp natuurlijk ook mee. ;)

Dinsdagochtend ben ik altijd samen met Thijs thuis, hij is dan thuis van school. Ik kan dan meestal niet makkelijk achter de laptop werken, dus ik ga dan vaak aan de slag met een recept voor de blog. Er werd weer iets gemaakt dat moest rijzen... binnenkort deel ik het recept, stay tuned!

Woensdag stond de wekker vroeg... want onze eetkamerstoelen zouden bezorgd worden! Ze konden al vroeg gebracht worden (uiteindelijk stonden we vroeg klaar en kwamen ze natuurlijk later... haha!) Maar ik heb ook weleens gedacht met een vroege bezorging dat ze vast niet zo vroeg zouden zijn en toen werd er aangebeld om 06.30u. Dus nu sta ik altijd helemaal klaar als er iets vroeg bezorgd kan worden... alle stoelen kwamen in een aparte doos, dus we hadden iets te doen! De kinderen konden daarna aan de slag met de dozen, mega veel grote dozen, dat vroeg erom om een echt fort te bouwen ;)

En aan het eind van de ochtend hadden we "opeens" een heel ander uitzicht in de woonkamer... super mooi! We zijn er heel blij mee :)

Ik heb sinds kort een spelletje op mijn telefoon, het heet ChefQuiz en je moet allerlei etenswaren raden.. erg leuk, al klopt het niet altijd. Ik kreeg een afbeelding van witlof en het antwoord was andijvie... hahaha! Inmiddels stuur ik de foto door naar familie en vrienden als ik het niet weet, bij deze level kwam echt niemand aan het goede antwoord, dus toen deze level eindelijk opgelost was, stuurde ik de foto weer door, het was Veenbes! Nu de rest van de levels nog goed afronden....

Vrijdag haalden we de kinderen op van school en hadden de meiden weer veel schoolwerk mee... ik bladerde er even doorheen en vond dit zo hilarisch! Ze leren in groep 3 gewoon nog steeds dat dit een peuk is... bizar, haha!

Vrijdagavond zouden we met vrienden gaan eten (dat vertelde ik al in het weekmenu) Maar helaas waren hun kinderen ziek geweest door de buikgriep. Zij hadden zelf nog geen last, maar we hebben het maar even verzet. Ik weet nog dat we ieder jaar meededen toen onze kinderen nog klein waren, dus we slaan het graag even over als dat kan ;)


Dus en ik hadden wel oppas geregeld, dus we besloten om dan samen te gaan, ook gezellig. Thijs maakte deze foto vlak voordat we weggingen, voor de afwasmachine... glamour ten top, haha!

En kijk dit dessert! (En het andere mooie uitzicht) We deelden een grand dessert met zijn tweeën. Met een aantal lekkere hapjes... cheesecake, chocolademousse, macaron, fudge... allemaal even lekker.

Zaterdagochtend brachten we Thijs naar scouting en reden daarna meteen door naar de garage. We konden onze nieuwe auto ophalen! De meiden konden zich vermaken met een Ipad vol spelletjes en het was allemaal zo geregeld, ideaal!


Volgens mij blijf ik dit zeggen, maar ook de komende week wordt weer vrij druk! De meiden moeten naar het ziekenhuis voor de oogarts, we hebben zwemles met kleding aan en er is een schoolreisje gepland! Genoeg te doen weer... Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: