Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Sneeuwpret, logeren en ziek in bed!

Het is weer een nieuw week, wat gaat het weer snel allemaal. De kerstvakantie lijkt al lang geleden en de kinderen zijn weer helemaal gewend aan de schooldagen. Afgelopen week hadden wij hier ook sneeuwpret, zo leuk voor de kinderen! Daarnaast werd er gesport, gelogeerd en lag ik ziek in bed, balen... kijk je mee naar onze week?

Op maandag ga ik weer lekker aan de slag. Ik begin met het weekoverzicht van vorige week, zoals je ziet heb ik meteen gezelschap. Bobby vindt het maar saai als er verder niemand thuis is en ik aan het werk ben, want dan wordt er weinig gespeeld... haha!

Hoewel het maandag al op veel plekken sneeuwt, is het hier bij ons nog niet echt winterachtig. Maar als ik de kinderen van school haal, kom ik in een enorme hagelbui terecht... alles is opeens wit, dat ziet er gezellig uit! Helaas is het ook heel snel weer weg, maar dat wordt de dag daarna wel goedgemaakt.

Dinsdagochtend komt 1 van de meiden onze slaapkamer ingestormt... wakker worden papa en mama, kijk naar buiten!!! We zitten meteen rechtop in bed, haha... maar gezellig is het wel. Buiten ligt een dik pak verse sneeuw. De kinderen ontbijten snel en gaan snel naar buiten. Nog even voordat ze naar school gaan, wat een pret meteen.

Als ik ze dinsdag tussen de middag ophaal, zijn ze ook heel snel klaar met lunchen. Zoals je ziet blijft de sneeuw nu al niet meer zo liggen, dus er wordt druk gespeeld. Bobby houdt alles in de gaten.

En natuurlijk moet hij ook even kennis maken met de sneeuw. De kinderen vullen een grote bak voor hem waar hij aan snuffelt, mee speelt en even moet wennen aan "dat gekke spul". Hij vindt het mega interessant, maar ook maar raar.

Na schooltijd gaan we met de meiden nog een stuk met de slee... niet overal kunnen ze meer goed rijden, maar op sommige stukken gaat het prima. We zijn lang buiten totdat ik Dustin weer van zijn werk moet halen, want die had ik 's ochtends even weggebracht door de sneeuw heen...

Woensdagochtend wandelen Dustin en ik nog even naar het winkelcentrum. We hebben onder andere brokjes nodig voor Bobby en halen meteen een voorraadje. We kopen ook een speeltunnel voor hem, waar hij lekker doorheen kan rennen en dat is een groot succes. Daarna ga ik aan de slag met de focaccia. Het recept en ook de receptvideo staan natuurlijk alweer online ;)

Donderdagochtend sta ik vrolijk op, maar al snel word ik niet zo lekker. Dustin brengt de kinderen naar school en gaat naar zijn werk. Als ik aan het werk ben, merk ik dat ik mij echt steeds zieker begin te voelen... en ik voel mij echt slecht, dus hoewel ik nooit de dokter bel (ik was er 2 jaar geleden voor het laatst een keer geweest) besluit ik toch te bellen... met mijn klachten besluit de dokter zelf dat ik zo snel mogelijk langs moet komen. Dustin komt meteen thuis van zijn werk en brengt mij weg, ondertussen haalt hij de meiden op bij school.... gelukkig lijkt het uiteindelijk mee te vallen, maar ik heb koorts en moet thuis lekker mijn bed weer in. Ik krijg lekker vers fruit en een smoothie... die flesjes drink ik alleen als ik ziek ben, dan heb ik er altijd zo'n trek in, gek eigenlijk. Maar ik voel mij 's avonds al beter, dat is fijn.

Omdat ik in bed lig, gaat Dustin met Sofie naar dansles en daarna met Thijs naar honkbal training. Ik voel mij al wat beter en kan sowieso niet lang stil zitten of liggen, dus ik stap uit bed om een soepje te maken. Zo kunnen we allemaal meteen aan tafel.

Vrijdag sta ik weer goed op, ik voel mij prima. Gek eigenlijk hoe snel het ook weer weg is. Ik doe wel lekker rustig aan.. ik maak een opdracht voor een klant af terwijl ik in bed zit en Dustin is vrij, hij zet de woonkamer op zijn kop om lekker even alles schoon te maken...

Zaterdag ben ik met de kinderen thuis. We beginnen de ochtend rustig en dan brengen we Thijs naar de volgende honkbal training. Ondertussen buurt ik met de meiden even bij opa en oma, daarna halen we hem weer op. 's middags pakt hij zijn spullen in en gaat hij bij een vriendje logeren, gezellig! Ik ga met de meiden nog even naar de speeltuin en haal wat maskertjes met ze bij de Action... 's avonds doen we een maskertje op en krijgen de slappe lach, wat ziet dat er toch altijd gek uit, haha! Maar lol hebben we wel!


En nu is het zondag. We hebben lekker uitgeslapen, gaan straks nog wat boodschappen doen en halen Thijs natuurlijk ook weer op. Verder hebben we geen plannen, heerlijk een relaxte zondag! De komende week is Dustin lekker wat extra dagen vrij, want hij heeft enorm veel overuren en het is rustig op zijn werk, dus we gaan samen lekker een dagje op pad, nog lekker ontbijten of uit eten en daarnaast hebben we nog een gesprek op school over alles over de middelbare school (spannend weer) en spelen we weer taxi naar sport. Een fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: