Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Plantjes, heel veel zon en bbq!

Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht! Wat is de zomer ineens losgebarsten zeg... de lente hebben we meteen maar achter ons gelaten, haha! Maar goed. We waren bezig met plantjes, gingen 's avonds na de ergste warmte naar buiten om lekker te wandelen en staken de BBQ nog maar een keer aan. Kijk je mee?!

We beginnen de week met een nieuw telefoonhoesje voor Thijs. Dustin kocht een nieuwe telefoon en daardoor schoof alles weer wat door; ik kreeg die van hem en Thijs die van mij. Maar er moest wel een nieuw hoesje komen. Hij was er erg blij mee!

De eerste dagen van de week maakten we niet veel foto's. We waren druk met werk en school. Op woensdag wandelden we even naar het winkelcentrum. Dustin kocht meteen een nieuwe zonnebril, die van hem was laatst kapot gegaan en aangezien hij veel op de fiets zit, is het wel fijn om een goede zonnebril te hebben...

De meiden vonden weer een goede bestemming voor hun zakgeld. Ze kochten beiden een nieuwe Roblox kaart... die konden ze meteen in het spel gebruiken.

En na het eten maakten we nog een lekkere wandeling. De meiden hadden de poppen mee en we liepen even langs een speeltuintje. Daarna liepen we met een grote ronde weer terug naar huis.

Donderdag at ik met de kinderen bij mijn ouders tussen de middag. Het was een spannende dag, dus we hadden wat afleiding nodig en daarom bakten we lekker pannenkoeken. De kinderen vonden dat helemaal niet erg!

Vrijdag na school ging Thijs met Dustin aan de slag met dit plantje. Op school leren ze alles over het groeien van planten. Hij had het plantje een paar weken terug al in het water gezet met de wortels om hem goed te laten groeien. Nu mocht de plant overgezet worden naar een grotere pot en mag hij binnenkort weer mee naar school. Geslaagd vinden wij!

Zaterdag ging Dustin naar zijn werk en ging ik met de kinderen naar honkbal. Thijs had deze keer een wedstrijd midden op de dag en dat was flink warm met die hitte! We hadden heel veel drinken mee en konden lekker meekijken. Eerst stonden ze achter, maar... ze wonnen uiteindelijk toch met 1 punt verschil! Super goed!

Na de wedstrijd was het tijd voor verkoeling, want ook de spelers hadden het natuurlijk flink warm! Er werden ijsjes uitgedeeld en ze konden lekker glijden... in hun wedstrijdkleding of zwemkleding, helemaal prima. Omdat ze gewonnen hadden, was het natuurlijk een uitgelaten feest!

Toen Dustin 'S avonds thuis kwam, had hij het ook lekker warm! Op zijn werk is het momenteel ontzettend warm, dus dat is flink pittig af en toe! Na een lekkere lauwe douche begon het buiten af te koelen en gingen we nog even naar buiten. De meiden naar de speeltuin en Dustin zat lekker in de schaduw. Ik liep met Thijs nog een stukje verder...

En toen we weer terug liepen hadden de kinderen hun zakgeld zo weer aangevuld, haha! Dit was de eerste vondst en daarna vonden ze er nog een paar...

En toen was het alweer zondag. De kinderen zorgden voor het ontbijt, dus wij werden verrast met verse croissants en lekker vers stokbrood!

Aan het eind van de ochtend gingen we lekker met de kinderen naar het bos. Ze konden heerlijk in het water spelen en ze vonden zelfs een aantal mini kikkertjes!

Tussendoor aten we lekker een broodje en zaten we lekker in de schaduw en in de wind, dat was heerlijk!

Aan het eind van de dag was het tijd om de BBQ weer eens aan te steken! Hij wordt heel veel gebruikt... en ik heb zelfs een nieuwe besteld voor vaderdag ;) We sloten de dag af met smores, zo lekker! Die maakte ik eerder weleens in de oven, super lekker!


En zo begonnen we weer aan een nieuwe week... na een korte nacht, omdat we vannacht een zoektocht naar een mug hadden... pfff! Maar goed! De komende week moeten we naar de tandarts, gaan we genieten van het mooie weer en kunnen we tussendoor naar honkbal, waar Thijs weer een clinic gaat volgen. Zondag, op vaderdag, gaan we er lekker op uit, maar dat zien jullie over 2 weken pas weer! Maak er een fijne week van!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: