Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Open avonden, nieuwe rokjes en Sinterklaas!

Het is weer maandag, tijd voor het nieuwe weekoverzicht! De weken zijn hier drukker dan druk... typisch voor de tijd van het jaar... dat betekent ook dat de dagen voorbij vliegen en we verderop in de week zo December weer in gaan. De afgelopen week zat vol met open avonden, de meiden kregen nieuwe rokjes en we zagen Sinterklaas (de meiden maar liefst 2 keer!) Kijk je mee?

Maandag was Dustin echt jarig, maar we vierden zijn verjaardag al uitgebreid afgelopen weekend, zoals ik je vertelde in het vorige weekoverzicht! Hij ging dus gewoon werken en de dag was zo voorbij! Dinsdag gingen de meiden na schooltijd met een vriendje mee... er was een heus Sinterklaas feestje georganiseerd en de tafel vol lekkers lag al klaar! Ze vermaakten zich met kruidnoten bakken, spelletjes, een Sinterklaas film kijken en... de Sint kwam zelfs nog langs, wat een feest! Ik haalde ze aan het eind van de middag moe, maar vol verhalen weer op!

Na het Sint feestje moesten we meteen gaan eten, want Thijs en Dustin gingen meteen door naar een open avond... vorige week waren we al bij 1 middelbare school gaan kijken en deze week stonden er nog 2 open avonden op het programma. Bij deze school mocht hij vooral veel dingen uitproberen, super leuk!

Woensdag begon ik de dag met een lekkere kop koffie. Normaliter is Dustin op woensdag vrij en is er altijd van alles te doen, maar hij moest deze week op werkbezoek en daardoor had ik een extra werkdag. Eerst een kop koffie en daarna aan de slag, helemaal prima!

Al snel kreeg ik allerlei prachtige kerst foto's doorgestuurd. Hij was op bezoek bij verschillende tuincentra, waar de kerstshows allemaal werden bekeken... deze met Stitch vonden de meiden het allermooiste! De dag verliep snel, maar helaas was Dustin erg laat thuis. In de middag werden hij en zijn collega's aangereden door een andere automobilist en het duurde allemaal even voordat alles geregeld was (ze waren met een gehuurd busje, dus dat was extra vervelend) Gelukkig kwamen ze allemaal veilig thuis, want het is toch altijd schrikken.

Woensdagmiddag waren de kinderen vrij en vermaakten we ons met spelletjes... het was vrij regenachtig en koud, maar toen het even droog was, gingen we lekker nog even naar buiten. Op een gegeven moment begon het alweer te regenen, maar als je tikkertje speelt, merk je dat bijna niet ;)

Donderdag ging ik aan de slag om het recept van merengue uit te werken. Het recept (en de video) staan inmiddels online! Echt super lekker zoet...

Donderdag was Dustin verder vrij... We gingen nog even naar het winkelcentrum en mijn ouders kwamen langs... mijn moeder had leuke rokjes voor de meiden gemaakt, zo leuk! Ze maakte al eerder een rokje voor ze en die hebben ze gedragen totdat ze uit elkaar vielen, haha! Dus deze nieuwe vielen erg in de smaak.

Vrijdagochtend gingen we weer naar het winkelcentrum... nu hebben we alle cadeautjes voor December binnen, fijn! We haalden ook nog de Siepie kerstbal / hanger bij de HEMA. (affiliate linkje) Die wilden we al eerder halen, want die van Takkie kochten we vorig jaar, maar hij was steeds uitverkocht... nu hangen ze beiden in de boom.

Zaterdag moest Thijs naar honkbal en ging ik daarna met de meiden even naar het centrum. We gingen sowieso even naar de bieb, maar Sinterklaas zou ook aankomen met zijn pieten. En ja hoor, we hadden geluk! We kwamen ze tegen en de meiden kregen mooi wat strooigoed! Het is wel mooi om te zien; ze geloven niet meer, maar als ze dan voor Sinterklaas staan, is het toch wel interessant en zijn ze erg verlegen, haha!

Zondagochtend ging ik samen met Thijs op pad.. We gingen onder andere naar de Action om spullen en cadeautjes te kopen voor zijn surprise. Bij hem maakten ze in groep 5 al surprises, dus we gingen er vanuit dat we dit jaar 3 surprises bij school moesten afleveren, maar... bij de meiden gaan ze hier pas in groep 6 mee aan de slag! Dus we konden ons even helemaal concentreren op die van Thijs dit jaar! Cadeautjes, inpakpapier, knutselkarton, wol en nog veel meer... hij maakt dit jaar een zwembad, dus we moeten nog even goed aan de slag, maar alles is in ieder geval in huis!

Zondagmiddag kwam er gezellig familie op bezoek. We werden verwend met een mooie bos bloemen en een bakmix voor kerstkoekjes, zo lief en leuk! En natuurlijk super gezellig om elkaar weer te zien...


Zo sloten we de week weer af... de komende week gaat Sofie samen met oma bakken, hebben de kinderen pietengym op school, vieren we in het weekend alvast Sinterklaas en staat de agenda vol met werkafspraken... Hele fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: