Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Op en top vakantie!

En hop... zo was de tweede week van de zomervakantie ook voorbij! Hoewel we altijd heel erg naar de vakanties toeleven, gaan die weken ook weer snel voorbij. Dustin was nog lekker een weekje vrij, ik werkte tussendoor steeds een paar uurtjes en verder voelde het echt als vakantie, het mooie zonnige weer hielp daar natuurlijk ook bij. Kijk je mee naar onze week?! 

Nog even stiekem een foto van zondag... we staken de BBQ lekker aan en ik trok een fles Prosecco open die ik voor mijn verjaardag had gehad. Na het eten speelden de kinderen nog lang in de speeltuin. Thijs nam zijn vlieger mee die hij had gekregen bij het logeren bij opa en oma. We renden heel wat af en de vlieger deed het goed.

Eerlijk is eerlijk... er was wel wind, maar niet iedere keer genoeg. Toch kregen we de vlieger de lucht in. Als je maar hard genoeg rent, dan lukt dat prima ;)

Dinsdag ging ik samen met mijn moeder op pad. Eerst lekker koffie drinken en bikletsen en daarna door naar de kringloop. Ik vertelde al eerder wat ik allemaal had gekocht. Het was een geslaagde ochtend!

Woensdag was het tijd om lekker fruit te plukken. Er groeit nu van alles in de tuin... de laatste frambozen, de eerste bramen, aalbesjes en nog wat aardbeien. Deze keer maakte ik er een smoothie van. Andere keren snoepen we ze zo op of gaan ze in de vriezer. (Daar maken we ieder jaar jam van.)

Donderdag gingen we 's middags weer lekker op pad. De meiden wilden weleens proberen om wilde paarden bij de Oostvaardersplassen te vinden. Dustin zocht een pad uit waar we ze makkelijk zouden moeten kunnen vinden... om ze natuurlijk alleen goed te bekijken, want het zijn uiteindelijk wilde paarden.

En ja hoor! We hadden ze gevonden. Op de foto lijkt het alsof ze vrij ver weg staan, maar dat viel erg mee. We konden goed kijken hoe ze lekker gingen drinken en de meiden vonden het prachtig!

Ons plan was om vrijdag lekker ergens te gaan zwemmen, maar wel in een openluchtzwembad. Toen de weersvoorspelling toch niet zo zonnig was, hebben we de plannen omgegooid. Dat komt dus nog wel een keer. We gingen lekker naar de Lage Vuursche, we maakten een mooie wandeling, die iets langer duurder dan gepland, omdat de kinderen om ste beurt mochten vertellen welke kant ze op wilden, haha! Maar ach, het was wel erg leuk.

En vrijdagavond reden we gezellig naar mijn ouders, om de BBQ weer aan te steken. Tja, de komende week gaat het veel regenen, dus we namen het er maar even van! De zon brak toen wel nog door, dus we zaten alsnog lekker in de tuin in het zonnetje te eten.

Mijn moeder zorgde voor het toetje! Tiramisu! Ik deelde het recept al eens op de blog. Maar als ik hem zelf maak, smaakt hij toch minder lekker dan de Tiramisu van mijn moeder ;)

Van het weekend gingen we eens op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen. Die van ons gaan het zo langzamerhand begeven. We zijn niet geslaagd, maar dit was wel een goede kanshebber... deze lijkt namelijk ook heel erg op die wij al hebben, haha!

Zaterdagmiddag... ik dook nog even mijn bed in, want de buren hadden een feestje gehad op vrijdagavond (zucht!) ik lag vooral de hele nacht wakker.. blegh! Dus even bijslapen. Dustin ging met de kinderen een chocoladereep maken met een pop-it, hij was nog goed gelukt ook, haha!


En daarmee sloten we de tweede vakantieweek voor de kinderen af. De komende week gaat Dustin weer naar zijn werk, ga ik de avonden weer werken en is onze vakantie zo goed als voorbij. (Al ga ik natuurlijk goed mijn best doen om het vakantiegevoel lekker even aan te houden) In de agenda staan een aantal afspraken, maar verder doen we rustig aan en vermaken we ons zeker wel. Een hele fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: