Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Nieuwe wasmachine, opruimen en lekker ontbijt!

Een nieuw weekoverzicht! De kinderen gingen afgelopen week weer naar school en het ritme kwam weer een beetje terug, al moesten we er allemaal best aan wennen, haha! Ik maakte toch ook weer veel foto's, er kwam een nieuwe wasmachine (heel fijn om de berg was weer "weg te werken" en ons ontbijtje samen was weer terug... kijk je mee?!

Maandag begon school weer... en wat waren de kinderen uitgeteld 's middags! Nieuwe indrukken, klassen en juffen of meesters. Alles is weer even anders en alles is weer even wennen. 'S middags besloten we om even lekker rustig aan te doen en de meiden wilden dat ik hun haren zou doen. Deze poging bij Sofie was niet helemaal goed gelukt, haha! Maar we konden nog even verder oefenen... ;)

Na een aantal werkdagen waren Dustin en ik woensdag weer samen vrij. We deden even boodschappen en daarna was het tijd om lekker samen te ontbijten. Dat doen we bijna iedere woensdag... even lekker bijkletsen, altijd fijn! In de zomervakantie was het er natuurlijk niet van gekomen, maar nu was het gezamenlijke ontbijtje lekker weer terug.

Woensdagmiddag werd de nieuwe wasmachine geleverd. Ik vertelde vorige week al in het weekoverzicht dat onze oude wasmachine kapot was gegaan. We bestelden hem zaterdag en hij kwam woensdag. Tussendoor konden we nog wat wassen bij mijn ouders en vanaf woensdag kon ik meteen de rest van de berg was wegwassen.... het duurde een paar dagen, maar was zo weer gedaan, fijn! Wij kochten een wasmachine van Beko, ik ben benieuwd of hij net zo lang meegaat als de vorige (14 jaar). Tot nu toe bevalt hij erg goed.

Woensdagmiddag brachten we ook nog even een bezoekje aan de bouwmarkt. We hebben in het voorjaar de buitenkant van de schuur geverfd. Nu was de deur aan de beurt, vrijdag gingen we ermee aan de slag en nu is alles weer mooi, kunnen we weer even vooruit!

Donderdag wilden de meiden ook verven... ik ben er nooit zo'n fan van, haha! Maar het voordeel van de zomer is, dat ze lekker in de tuin bezig kunnen gaan. Het is dan ook zo weer opgeruimd en ze maakten weer mooie kunst... helemaal top!

Vrijdagochtend moest ik even naar de stad voor controle voor mijn lenzen. Ik wilde meteen even wat drogisterij artikelen kopen, die 2 + 2 gratis waren. Helaas hadden ze van alles nog maar 1 of 2 verpakkingen... haha! Dus die lieten we toch maar staan. Ik nam dit haarmasker wel mee, die ga ik ook eens uitproberen, altijd leuk om iets nieuws te proberen.

Vrijdagavond hadden we geen zin meer om te koken... dat hebben we niet vaak, maar we vonden het nu een goed excuus om lekker eten af te halen. Heerlijk was het! En de taco's die op het weekmenu stonden werden mooi doorgeschoven naar zaterdag.

We begonnen het weekend lekker rustig met thee in de tuin. De kinderen ook gezellig! De dagelijkse vraag brengt leuke gesprekken met zich mee... over deze vraag moesten we allemaal even nadenken, super leuk!


Dustin ging daarna naar zijn werk en wij vermaakten ons en genoten van het mooie weer. We maakten een wandeling in het bos en zaten lekker in de zon en de speeltuin, een geslaagde zaterdag.

De zondag begonnen we met weer een lekker ontbijtje! Croissants, gekookte eitjes en lekker de dag beginnen. We wandelden naar de supermarkt voor wat boodschappen voor de komende dagen, daarna werkte ik "de cijfertjes" even bij en kwam ik erachter dat we de hele week € 93,- aan boodschappen hadden uitgegeven... helemaal prima.

De middag stond verder in het teken van opruimen. We zijn altijd in periodes veel aan het opruimen, maar momenteel zijn we lekker bezig, we zijn vooral aan het ruimen in de keuken. Het was daarom tijd om mijn kookboeken uit te zoeken.. ik heb er ontzettend veel! Maar je kunt natuurlijk niet altijd alles bewaren. Deze boeken gingen weg, ik zet ze in de minibieb in de buurt, dan heeft iemand anders er hopelijk nog plezier van.


En zo was de eerste schoolweek voorbij, we vonden het allemaal heel erg snel gaan! De komende week staan er een aantal belangrijke afspraken in de agenda, daarnaast heb ik het mega druk met werk en opleiding, waar ik trouwens deze week mijn eerste ingeleverde opdracht terugkreeg met een 10, yes! De week gaat vast weer als een sneltrein voorbij... fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: