Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Naar de bios, logeerkonijn en lekker bakken!

Vandaag is het alweer maandag, een nieuwe week! Vorige week gingen wij gezellig naar de bios, ik ging zelf zelfs 2 keer... er kwam een konijn logeren bij ons en we gingen in het weekend lekker bakken... kijk je mee?! 

Dinsdag was er niet echt goed weer voorspelt. Wij zouden nog naar de nieuwe film van Spirit gaan, dus het was een mooie dag om dit te doen. Dustin is meestal op woensdag vrij, maar deze week was hij dinsdag gezellig thuis. We reserveerden kaartjes en genoten van de film. Vrijdag ging ik trouwens met Thijs naar de bios, er ging gezellig een vriendje mee en zo zat ik "opeens" zelfs twee keer deze week in de bioscoop!

De meiden vonden de film fantastisch en wij vonden hem ook leuk om mee te kijken! Sommige kinderfilms zijn minder leuk om mee te kijken, haha! Maar deze niet hoor! Ik schreef er vorige week ook al een blog over.

Dinsdag hadden we thuis ook een klein feestje... deze foto maakte ik overigens eerder. Maar 1 van onze katten was jarig, ze is alweer 13 jaar geworden! Ze is al vanaf kitten bij ons en ze is echt een lieverd. We maakten er dus een klein feestje van en de kinderen gebruikten de gelegenheid om ervoor te zorgen dat we echt taart moesten eten, haha! Nou, prima... het was tenslotte feest.

Donderdag hadden we nog een klein feestje... een vriendje van de meiden zou een paar dagen weggaan en had gevraagd of wij op zijn konijn wilden passen. De meiden willen al een tijdje een konijn.. maar tja, wat doe je als je kind een huisdier wilt? We hebben al twee katten, visjes en een dwerghamster, dus ik vind het zelf wel even genoeg, haha!


Gelukkig was dit een mooie kans om te oefenen met een konijntje. Vrijdagochtend mocht ze uit het hok en kroop ze meteen onder tafel. Niet zo handig, want daar lag nogal wat speelgoed van de kinderen. Maar het was heel gezellig en het konijn kreeg erg veel aandacht en knuffels, dus het oefenen is geslaagd. Nu nog even bedenken of ze echt een keer een konijn mogen...

Zaterdagochtend was er ook veel aandacht. We moesten een beetje opschieten, want we gingen naar de verjaardag van oma. Al kregen we de kinderen bijna niet onder de douche, haha! Uiteindelijk waren we precies op tijd, dus toch gelukt!

Zaterdagmiddag kon ik nog net wat kersen pakken. We hadden ze meegenomen bij de AH en ze waren erg lekker! De kinderen aten ze bijna allemaal op, haha! "Gelukkig" kwamen we erachter dat ik de mozzarella allemaal in de pasta salade had gedaan en we niets meer voor de pizza hadden... ik liep dus nog even naar de supermarkt en nam meteen nog 2 bakken kersen mee, heerlijk!

Dustin maakte ondertussen pizza deeg, dat rees deze keer bijna de kom uit! Heerlijk luchtig! De pizza's werden dus ook enorm lekker...

En als we pizza bakken, dan maken we ook vaak focaccia! Deze keer lekker met rozemarijn uit de tuin. Ik zal komende zondag het recept delen, dus dan kunnen jullie er ook mee aan de slag, echt doen hoor!


Voor ons begint nu alweer de laatste vakantieweek. Hoewel ik eerlijk moet bekennen dat onze eigen vakantie alweer lang geleden lijkt, genieten we nog volop. Toch moeten we er volgende week weer aan geloven; de wekker, vroeg opstaan, terug in het gareel, haha! We gaan deze week nog zeker leuke dingen doen; jammer dat het eerst nog een paar dagen minder goed weer wordt. Maar daarna is het helaas voorbij. Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: