Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Lekker weer, ziek en 15 jaar samen!

Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht! We genoten afgelopen week van het lekkere weer, helaas werd Sofie ziek en volgde Thijs daarna en aan het eind van de week was het feest. Kijk je mee?!

Zoals jullie wel weten wandel ik heel veel... maandag had ik helaas niet veel tijd omdat ik 's ochtends gezellig bij een vriendin langs was geweest. Ik besloot om de kinderen 's middags lopend van school te halen, het was schitterend weer en ze vinden dat dan altijd geweldig. We lopen langs een aantal speeltuinen, dus vaak zijn we vrij lang onderweg omdat ze tussendoor steeds willen spelen, maar uiteindelijk deden we er 45 min. over. (inclusief spelen) normaliter zijn we met 20-25 minuten thuis. We hadden in ieder geval allemaal lekker bewogen, ik zag 's avonds dat ik de hele vorige week ook goed bezig was geweest :)

Dinsdagmiddag maakte ik samen met de meiden een lekker bakje chips, het recept voor de chips kwam vorige week online. Thijs speelde bij een vriendje en was pas laat thuis, omdat zijn fietssleutel bij vertrek opeens verdwenen was... ;) Uiteindelijk kwam hij maar naar huis... woensdag werd de sleutel gelukkig terug gevonden.

Woensdag maakte ik weer eens een cappuccino voor mijzelf. Ik heb weleens eerder verteld dat koffie mij niet zo meer smaakte sinds we in Oktober allemaal corona hebben gehad... maar ik krijg er weer steeds meer trek in. Ik drink niet iedere dag koffie, maar 2-3 keer per week vind ik het weer lekker.

Dustin is normaliter op woensdag vrij, maar deze week moest hij werken omdat hij naar een leverancier ging. Donderdag was hij wel lekker vrij, maar woensdagmiddag ging ik met de kinderen lekker op pad... we deden rustig aan met de lunch en gingen daarna het bos in, met de zon was het echt lente achtig!

En hoewel het lente achtig aan voelde, was dat het zeker niet. Op het water lag zelfs een dun laagje ijs.. daar moest dus gespeeld worden. Toen we uitgespeeld en gewandeld waren, wilden we nog even iets gaan drinken, maar Sofie klaagde over buikpijn, dus we besloten om naar huis te gaan. Dat was een goede keuze, was thuis kwam haar lunch er weer uit... ik was even bang voor buikgriep, dat heerst volgens mij enorm en toen de kinderen klein waren deden we wel ieder jaar mee, maar achteraf had ze met de lunch iets gegeten wat verkeerd was gevallen, alleen zij had dit gegeten en donderdag ging het snel beter... het was wel vervelend voor haar, thuis kroop ze lekker in bed en Sara en Thijs speelden nog in de speeltuin met de buurtkinderen.

Donderdag voelde Sofie zich snel beter, maar bleef ze nog wel even thuis. We hadden allerlei afspraken, maar ze lag lekker op de bank en vermaakte zich prima zoals je ziet ;) We hadden wel nog even pech dat er halverwege de ochtend een storing was bij Ziggo, die vrij lang duurde. Ik kon niet meer werken en zij kon ook niks met een scherm. Gelukkig vermaakten we ons prima met spelletjes en boeken.

Vrijdag was het feest, want Dustin en ik waren 15 jaar samen! We gingen samen lekker ontbijten en hadden een leuke dag. 's middags bleef Thijs thuis, hij had niet hetzelfde als Sofie, maar was erg aan het hoesten... en kreeg last van hoofdpijn. Dus nu lag hij op de bank! Gelukkig had hij wel genoeg eetlust en voelde hij zich ook al snel beter.


Thijs heeft als hij verkouden is van jongs af aan al flink last van benauwdheid, inmiddels hebben we medicijnen die hij dan kan nemen en dan gaat het gelukkig snel beter!

Vrijdag begon Dustin met koken toen we erachter kwamen dat er een ingrediënt niet meer goed was, balen! Sara en ik liepen even snel naar de AH en namen meteen een lekker toetje mee, omdat het toch een feestelijke dag was ;)


Uiteindelijk moesten de meiden naar zelfverdediging en waren ze laat thuis, dus het toetje schoof door naar zaterdag... ook helemaal prima!

Zaterdag begonnen we maar weer eens met het volzetten van marktplaats... met een verhuizing op komst mag er nog wel wat weg. Er werden al 5 dingen opgehaald en we maakten verder foto's van bureaus, kasten, fietsen etc. Het ruimt lekker op ;)


Tussendoor gingen Dustin en Thijs nog even naar een open dag van een middelbare school, ze waren enthousiast, dus dat wordt nog lastig kiezen volgend jaar!

En zo was het alweer zondag. Dustin ging weer werken en wij hadden een rustige dag. We hingen nog wat lekkers voor de vogels op en ze kwamen meteen weer langs... gezellig zo in de tuin!


De komende week staat er weer genoeg in de agenda, een doktersafspraak, nog een open dag en we zijn al begonnen met de voorbereidingen voor de verjaardagen van de kinderen. Ze zijn alle drie alweer bijna jarig, dus er is genoeg te regelen qua cadeautjes en visite. Maak er een fijne week van allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: