Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Lekker naar buiten, trakteren en pizza avond!

Een nieuwe week en dus een nieuw weekoverzicht! Iedereen knapte weer op na de ziekenboeg van vorige week en zo hadden de kinderen de laatste schoolweek voor de voorjaarsvakantie. Gek genoeg voelt het alsof de kerstvakantie nog maar een paar weken geleden is, maar ze hebben alweer vakantie! We genoten van de warmere temperaturen, de meiden trakteerden alvast (want ze zijn in de vakantie jarig) en we hielden een pizza avond die bij iedereen erg in de smaak viel, kijk je mee?!

Ik weet niet hoe het met jullie zit... maar eind Februari krijg ik altijd het idee dat de lente in de lucht hangt! Nou was het de afgelopen week een aantal dagen qua temperatuur ook erg warm voor de tijd van het jaar, maar de tulpen staan hier ook alweer op tafel. Ik kreeg een bos van Dustin en ik vind dat altijd ultiem bij de lente passen... ik hou ervan!

Dinsdag ging ik weer aan de slag met een nieuw recept. Ik maakte een heerlijke fudge met pistachenoten. Daarnaast filmde ik de video en kwam de recept video afgelopen weekend online. Het was weer een heerlijke fudge! De kinderen wilden graag voorproeven, zoals ze altijd doen.

Dinsdagmiddag haalde ik de kinderen op van school en kroop daarna snel in bed. Halverwege de middag voelde ik migraine opkomen, zo naar! Ik heb er gelukkig niet vaak last van, de laatste keer was ruim een jaar geleden, maar dit was een heftige aanval. Ik sleepte mij uit bed om op een gegeven moment te koken, de kinderen hielpen gelukkig mee en ik ging meteen weer naar bed. Woensdag was het gelukkig weggetrokken, ik had alleen nog wat zeurende hoofdpijn, maar dat was niets vergeleken met de dag ervoor. Woensdag was het natuurlijk Valentijnsdag en ik kreeg van de meiden al allemaal knutsels, erg lief!

De kinderen kregen dit jaar ook een kleinigheidje van ons, hoewel het natuurlijk op iedere andere dag ook zo is dat we van ze houden, is het toch een mooie gelegenheid om het nog een keer te laten merken ;)

Donderdag gingen de kinderen uit school nog lekker buiten spelen, het was gewoon erg warm! Het kon helaas maar eventjes, want daarna moesten we door naar sport... maar ze waren lekker even buiten. Ook Bobby kwam een kijkje nemen... hij gaat overigens nooit naar buiten en dat willen we ook zo min mogelijk doen, maar nu vond hij het wel interessant en vooral spannend om even een kijkje te nemen.

Daarna gingen we snel door naar dansen. Waar Sofie een hele mand met chips meenam om te trakteren. Ze had het zelf netjes bij elkaar gelegd en ze vond het erg leuk dat er voor haar gezongen werd en ze kon uitdelen.

Tijdens de dansles ging ik met Sara een rondje wandelen en deden we wat boodschappen. We kwamen een kat tegen die altijd daar in de buurt loopt en graag kopjes geeft, dus hij kreeg meteen wat extra aandacht! 

Na de dansles bracht ik Thijs snel door naar de training. Normaal doet Dustin dat, maar hij was die dag op pad naar een leverancier en later thuis. Toen ik weer thuis kwam, was hij net thuis en konden we even eten. Daarna ging ik met de meiden snel aan de slag voor hun traktatie op school... het was even een drukke dag, maar gelukkig hadden we er nog voldoende tijd voor.

De meiden hielpen zelf mee en in "no time" hadden we zakjes friet met een hamburger gemaakt. Zo stond het allemaal alvast klaar voor vrijdag. Voor de juffen en meesters hadden we chocolade, altijd goed!

De traktatie was een groot succes en de laatste schooldag voor de voorjaarsvakantie vloog voorbij! Toen de kinderen net uit school waren kwamen mijn ouders een bos rozen brengen. Die waren eigenlijk voor Valentijnsdag, maar we hadden toen niet meer afgesproken omdat ik migraine had gehad. Nu kregen we een bos bloemen en we hadden voor hun nog een doosje bonbons staan, die we ook al hadden gehaald voor woensdag.

Vrijdagavond gingen we op tijd aan tafel, want Thijs moest ook nog naar karate. Ik had zelf pizzadeeg gemaakt en dat was goed gelukt! Ik had er deze keer lekker wat oregano doorheen gedaan. We hadden 2 grote pizza's, waar we zaterdag ook nog van konden eten, heerlijk!

Toen Thijs naar karate was, deed ik nog een spelletje met de meiden. Deze keer kozen we voor knibbel, knabbel, knuisje... en ik verloor flink, haha!

Zaterdag was Dustin aan het werk en ging ik met de kinderen naar honkbal en opa en oma. De meiden gingen met oma tompoucen bakken, wie kent het nog? Vroeger verkochten ze dit overal volgens mij, nu zie je het bijna nergens meer! Ze waren wel goed gelukt en mega zoet... maar leuk om weer een te maken!

Zondag hadden we een rustige dag, het regende ook gewoon de hele tijd, zo saai! We brachten nog een bezoekje aan de kringloop en Bobby liet even zien dat hij overal in past. Nu nog wel in ieder geval!


De komende week hebben de kinderen vakantie. Hoewel we vorig jaar naar Zeeland gingen, zijn we nu lekker thuis! We gaan natuurlijk nog wat leuke dingen doen en de meiden zijn jarig! Dus we maken er sowieso een feestelijke week van... fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: