Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Een ziekenboeg, carnaval op school

en 16 jaar samen! ❤️

In het vorige weekoverzicht vertelde ik al dat de griep ons huis was binnengekomen... en afgelopen week gingen we allemaal achter elkaar. Dat is meestal het verloop als er eenmaal een virus binnen is, maar vervelend is het wel! Ik ben zelf de koorts ontlopen, maar de verkoudheid niet. Maar de rest kreeg allemaal koorts en waren ontzettend aan het hoesten. Dus het was verzorgen, dekentjes op de bank en verder vooral weinig doen. De een knapte op, terwijl de ander nog in bed lag, zo wisselden we elkaar af... op zaterdag maakten we er toch een kleine feestdag van, omdat we alweer 16 jaar verkering hebben ;) Kijk je mee naar het weekoverzicht?!

We begonnen de week met hoestdrank... laat je niet misleiden hoor, het doet echt vrij weinig al die middeltjes... wij hebben het ooit gekocht omdat Thijs altijd enorm benauwd wordt als hij verkouden is. Dus deze kwam weer eens uit de kast. Maar... het beste hielp ook deze keer om gewoon water te drinken, keelsnoepjes te eten en uit te zieken.

Dinsdagochtend deed ik weer eens een kleurtje in mijn haar... ik kleur inmiddels zo'n 6 keer per jaar, dat hoort erbij, haha! Ik heb helaas de genen dat ik erg vroeg grijs word. Maar goed, dat kleuren we weer lekker bij. Meestal doe ik dat in het weekend, maar aangezien toch bijna iedereen in bed of op de bank lag, had ik er gerust even tijd voor.

Dinsdagmiddag ging ik aan de slag met dit Valentijns recept; Popcorn speciaal voor Valentijnsdag. De kinderen wilden allemaal wel voorproeven en ze keurden het meer dan goed. Het is ook echt lekker met die chocolade. Ook de video kwam vorige week online, dus heb je nog geen plannen voor komende woensdag? Plan een leuke filmavond met je date en maak deze popcorn, kan niet misgaan!

Woensdagochtend deden we nog een potje levensweg. Sofie was inmiddels weer naar school, die was als eerste ziek en kon begin van de week gewoon weer naar school.

Woensdagmiddag hadden de meiden een feestje. Hoewel Sara niet naar school was geweest, wilde ze natuurlijk wel graag gaan. Ik overlegde even met de desbetreffende ouders en zij vonden het prima. Dus hoppa... cadeautjes mee en naar de lokatie. Wij besloten om wel in de buurt te blijven, mocht het niet gaan, dan kon ze zo mee naar huis. We maakten samen een wandeling in de buurt (waarbij we wat afdwaalden en op een gegeven moment heel veel kilometers hadden gelopen, haha!) en daarna dronken we nog iets bij de lokatie. Het was helemaal goed gegaan, dus ze was heel blij dat ze er toch bij was geweest.

Donderdag ging Sofie ook weer naar dansen. Ik ging mee en besloot te wandelen... het was wel aan het regenen, maar met een paraplu mee kun je altijd een rondje maken. Op een gegeven moment begon het wel heel erg te plenzen en ben ik teruggelopen naar de dansschool. Toen was mijn jas en broek wel echt doorweekt, maar ach... thuis lekker een droge broek aan en het was goed!

Vrijdag hadden de kinderen carnaval op school. Helaas moest Sara dat wel missen, want na het feestje was ze toch weer ingestort... Thijs ging als honkballer (makkelijk met zijn honkbal outfit) en Sofie ging als tanden fee, zo leuk!

Vrijdagmiddag kwam er een pakket nieuwe honkbal kleding binnen.... een nieuwe hoodie en nieuwe broeken voor de wedstrijden... die zijn wit, dus na een seizoen worden die echt niet meer schoon, haha! Nu heeft hij weer 2 nieuwe voor het nieuwe seizoen.

Vrijdagavond maak ik deze foto... dit notitieboekje is gewoon een simpel boekje van de Action. Ik kocht hem afgelopen zomer en sindsdien schrijf ik erin. (Bijna) iedere avond voordat ik ga slapen schrijf ik een stukje over de dag en schrijf ik een aantal dingen op waar ik dankbaar voor ben. Dat klinkt wat zweverig, maar het is fijn om te doen en ook vaak mooi om terug te lezen! Ik had het niet verwacht, maar inmiddels is het boekje helemaal vol en ben ik in een nieuw notitieboekje begonnen... een mooie afsluiting van de dag die ik nog lang hoop te doen.

Zaterdagochtend begint met cadeautjes! Dustin en ik hebben een kleinigheidje voor elkaar, want we zijn 16 jaar samen! Gek genoeg vind ik 16 jaar eigenlijk heel lang klinken, haha! Ook al voelt het echt niet zo, bizar hoe snel de jaren voorbij vliegen samen.

We starten de dag rustig op. Daarna rijden we naar de bakker voor een lekker ontbijtje; Vers gebakken brood en heerlijke croissants! Het is een plaatselijke bakker die nog niet lang bestaat, we kopen graag bij ze, lekker lokaal en het is gewoon heerlijk!

's middags wandelden we nog even naar het winkelcentrum. Ze hebben daar, alvast voor Valentijnsdag, een leuke actie; Als je €10,- besteed in een winkel mag je aan een rad draaien. Omdat we wat boodschappen doen, redden we dat gemakkelijk. Sofie mag draaien en mag een prijs uitzoeken. Ze kiest voor deze snoep hartjes, zo leuk! En trots dat ze is!

' S middags lopen we nog even naar een speeltuin... we wilden nog uit eten, maar dat komt wel als we allemaal echt weer helemaal beter zijn! We zoeken nog wat oude foto's op. Deze linker is van 1 van onze eerste vakanties op Lanzarote! Wat een verschil met nu he?! Haha! We zijn echt wel wat ouder geworden, hahaha. We sluiten de dag af met een lekkere hamburger van de BBQ en hebben genoten van de dag.


Zondag gaat Dustin weer werken. Ik maak er samen met de kinderen een rustige dag van, we vermaken ons met spelletjes en de boodschappen worden weer eens bezorgd door Picnic, lekker makkelijk nu! De komende week is meteen weer lekker vol. De kinderen hebben na deze week vakantie, de meiden gaan deze week nog trakteren op school, want ze zijn bijna jarig! Verder heeft Thijs een middag op de middelbare school en gaan we het werk weer helemaal oppakken... genoeg te doen nog voor de voorjaarsvakantie! Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: