Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week;

klimmen, feest, nachtje weg en een dagje op vakantie!

Wat deden we weer heel veel leuks in deze tweede zomervakantie week! Er stonden allemaal leuke dingen gepland en het weer zat mee, dus we hebben ons goed vermaakt. Er werd geklommen, de meiden hadden een feestje, we gingen uit eten, Sofie ging een nachtje weg met Dustin en we gingen een dagje "op vakantie". Kijk je mee?!

We beginnen de maandag met een heus klimparcours. Thijs ging samen met opa, mijn broer en neefje klimmen door de bossen. Wij gingen mee om gezellig te kijken en zorgden voor koffie! Hij vond het echt waanzinnig leuk, vooral het tokkelen vond hij geweldig... lekker keihard naar beneden roetsjen... voor herhaling vatbaar!

Maandag ging de BBQ weer aan.. we waren bij mijn ouders en het waaide van tijd tot tijd nogal. Maar we besloten toch buiten te zitten (toen er net een bui kwam, haha!) Een echte Hollandse bbq zullen we maar zeggen... we genoten van het lekkers en sloten af met marshmallows.

Dinsdagavond ging ik samen met mijn broer uit eten. Als hij in Nederland is, dan vinden we het altijd fijn om even samen bij te kletsen. Het was een gezellige avond, we zaten lekker bij een haven met uitzicht over de boten... lekker aan de kipsate.

Woensdag hadden de meiden een feestje... samen met ons nichtje gingen ze als prinsessen verkleed en op de foto. Ik had geen enkele foto waar hun gezicht niet opstond, maar wilde natuurlijk wel iets laten zien... dus even op deze manier ;) Het was een gezellige middag!

Donderdag gingen de kinderen met Dustin en de andere familie lekker zwemmen. Ik bleef thuis om een middag te werken, dat moest ook gebeuren ;) Toen ze terug kwamen, werden de koffers ingepakt. Wij gaan sinds vorig jaar omstebeurt met de kinderen een nachtje weg. Even 1 op 1 tijd en dat is altijd zo leuk! Deze keer was het de beurt aan Sofie en Dustin. Dus toen de koffers ingepakt waren, zwaaiden wij ze gezellig uit.

En niet veel later kreeg ik de foto dat ze waren aangekomen... daarna volgde nog een filmpje met een rondleiding door de hotelkamer en foto's van het avondeten (pizza) en een drankje in het restaurant waar ze bediend werden door robots... en dat was natuurlijk mega interessant.


Ze hadden het gezellig zo samen. Ik bleef met Thijs en Sara thuis en wij bakten pannenkoeken, hielden een filmavond en logeerden alle drie bij elkaar op Sara haar kamer. Het was ook hier thuis erg gezellig!

Vrijdag namen we de tijd om lekker rustig wakker te worden. Om 10u zat ik pas aan het ontbijt... wel lekker in de tuin, want dat was al heerlijk in de zon!

Toen Dustin en Sofie weer thuis waren besloten we even op de fiets richting het winkelcentrum te gaan. We zochten naar een Geocache en dat duurde even, maar we vonden hem! Daarna liepen we even de Lidl in voor wat boodschappen, waar we zomaar tegen de Oasis aanliepen! Die kenden wij allebei van de zomervakanties in Frankrijk vroeger... haha! De laatste keer haalden we een fles in België toen we met Thijs een keer in Brussel waren, dus heerlijk om hier te vinden en mee te nemen... en het was lekker zoet, maar wel lekker!

Zaterdag was het mooi weer en besloten we nog een dagje vakantiegevoel mee te pakken! Vorig jaar waren we op vakantie bij een Molecaten park niet ver van huis. We reden erheen en hebben ons daar lekker een dagje vermaakt.. we deden spelletjes die we mee hadden, konden zwemmen en lekker uit eten.

We gingen dus lekker weer uit eten, genieten hoor! Dustin en ik kozen beiden voor pizza... ik had er 1 met tomaat, mozzarella en pesto, erg lekker! Ik krijg overigens een hele pizza nooit op, maar tegenwoordig kan de rest gewoon mee naar huis.. ook Sara had haar pizza niet op, dus we vragen altijd gewoon of we het mee kunnen krijgen, dat is nooit een probleem en dan gaat het de dag daarna wel op ;)

We sloten de dag af met een kopje koffie, die is hier zo lekker! Vorig jaar zaten we regelmatig met een kopje koffie op het terras en dat hadden we dit jaar op ons vakantieadres best gemist, haha! Dus nu genoten we er weer van...


Zondag was het regenachtig. Een ideale dag om boodschappen te doen, lekker bij te komen van de afgelopen dagen en lekker uit te slapen. 's middags bakten we een cake en verder was het lekker rustig... De komende week is Dustin nog bijna de hele week vrij. Er staat nog een nachtje weg op het programma (voor mij) en verder zijn er nog geen plannen, dus we gaan er weer een leuke week van maken. Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: