Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Kinderfeestje,

aankopen voor het nieuwe huis en BBQ!

Vorige week maandag zaten we nog in Italië en nu is er alweer een hele week voorbij! We hadden een volle agenda, we vierden namelijk het kinderfeestje van de meiden, we deden aankopen voor het nieuwe huis en staken de BBQ aan op eerste Pinksterdag. Ik neem jullie weer mee in onze week...

Dinsdagochtend begint lastig... na een extra dagje vrij en een druk reisweekend moeten we allemaal weer naar school en aan het werk! Helaas hebben we een beetje pech, want we moeten nu langer naar school rijden en sinds deze week is er een stuk afgesloten. We moeten dus omrijden en daardoor eerder weg. Gelukkig zijn we gewoon nog op tijd en voor we het weten zitten we weer in het school en werkritme! Ik ben de hele dag bij ons nieuwe huis, deze steelstofzuiger wordt namelijk bezorgd. We hebben er een tijdje terug 1 uitgeprobeerd via de Reviewclub, maar hem toen terug gestuurd. Ik heb er nog steeds spijt van, haha! Daarom besloten we om voor het nieuwe huis zo'n handige stofzuiger te kopen. In de middag wordt hij bezorgd en kan ik hem meteen uitproberen, ideaal!

Dinsdagavond eten we lekker asperges. De AH heeft ze in de aanbieding voor €1,99 per 500 gram, dus we kopen een kilo en de pan gaat helemaal leeg. We hebben er lekker ham, ei, aardappeltjes en een botersausje bij.

Dinsdagavond proberen de meiden iets nieuws na het eten... armpje drukken... hebben ze op school geleerd ;) Natuurlijk is er altijd strijd tussen tweelingen, dus ze vinden het fantastisch! Als ze elkaar verslagen hebben, moeten wij natuurlijk ook... daarna is het al snel bedtijd, maar wat een lol hebben we gehad.

Woensdag hebben de kinderen een studiedag en dat komt mooi uit, want de kinderfeestjes hebben we in verband met de verhuizing even uitgesteld. Nu is het tijd voor het kinderfeestje van de meiden en we boffen met het weer! We gaan namelijk naar speelpark Oud Valkeveen. 's ochtends pakken we tassen vol met eten en drinken in en vertrekken we op tijd. Als we aankomen wachten we op alle kinderen en gaan dan met zijn allen naar binnen.

We worden bij de kassa meteen opgevangen door Robin, 1 van de figuren van het speelpark. De kinderen kennen hem nog wel, want we hebben jaren een abonnement op dit speelpark gehad. Zo beginnen we de dag goed en daarna zijn ze uren aan het spelen... met de lunch eten we friet en voor we het weten is de dag alweer voorbij...

Thuis ploffen we allemaal op de bank. Na een dag in de zon spelen zijn we allemaal wel uitgeteld! De meiden willen daarna hun cadeaus nog eens goed bekijken, want ze zijn ontzettend verwend.. een hele berg cadeaus om de komende tijd ook heel veel mee te spelen!

Donderdag ben ik in ons nieuwe huis. Mijn ouders gaan over een aantal weken verhuizen en ik ga af en toe alvast hier werken, omdat het dichterbij school is. De zon laat zich helaas niet erg zien, dus ik pak snel een vest om het nog wat warmer te krijgen en ga daarna snel achter de laptop!

Vrijdag gaan Dustin en ik meubel shoppen! We willen voor het nieuwe huis wel wat nieuwe dingen, maar ik vind het toch altijd lastig hoor! We doen in ieder geval veel inspiratie op en na een tiental winkels hebben we weer leuke ideeën. Gelukkig hebben we geen haast en gaan we gewoon verder kijken, dan vinden we vast nog meer mooie dingen!

Als wij meubel shoppen, dan maken we in ieder geval altijd foto's van alles wat we mooi vinden... ook de stoffen en kleuren. Hoewel je die op de foto altijd minder goed ziet, hebben we dan uiteindelijk toch een foto mapje vol en kunnen we keuzes maken...

Op zaterdag kunnen we de dag beginnen met een Italiaans ontbijt! We hadden zelf wat aankopen gedaan in Italië en dat ging met familie mee terug naar Nederland. Nu is alles er, dus deze croissants met vanille mochten niet ontbreken ;)

Ook deze chocolaatjes zijn er, echt mijn favoriet! Ik eet ze niet als ontbijt, maar kan mij nog net bedwingen om ze tot wat later te bewaren ;)

Aan het eind van de ochtend breng ik Thijs naar een feestje. Ook een buitenfeestje, dus ze hebben ook geluk met het zonnige weer! Het cadeautje mee en gaan! Ik ga met de meiden weer terug naar huis en ga vooral aan de was, want de was van het weekend weg is ook in Nederland aangekomen, haha! Gelukkig schijnt de zon en droogt alles snel... we hebben in ons tijdelijk huis wel een droger, maar die gebruiken we niet, we zijn niet anders gewend ;)

De meiden willen zaterdag ook aan de slag met een aantal cadeautjes. Aangezien Thijs er de hele dag niet is, is het een mooi moment om dat even samen met ze te doen. We beginnen met het maken van cake pops, daar hebben ze een hele set voor gekregen!

En kijk eens... voor de eerste keer lukken ze hartstikke goed! Ik stuur meteen foto's door naar de gever van het cadeautje en we proeven ze natuurlijk ook meteen voor!

Daarna gaan de meiden nog lekker aan de slag met verf... vrijdag hebben we de gipsen figuren gemaakt en nu lekker verven. Daarna is het al snel tijd om Thijs op te halen, die ook weer vol verhalen thuis kwam. Ik ga het eten doen, Dustin komt thuis van zijn werk na een hele drukke werkdag en zo was het weer een geslaagde dag!

En zo was het alweer zondag, een dag waarop we weinig plannen hebben. We starten de dag rustig op, rommelen wat in huis, doen nog een was en de kinderen spelen buiten. We wandelen nog even naar de supermarkt en gaan 's middags naar familie om te BBQ-en, altijd gezellig! We genieten van de zon, het lekkere eten en de gezelligheid en zo sluiten we de week af.


Vandaag gaan de kinderen weer naar school (gisteren waren ze natuurlijk nog vrij!) We hebben een vrij rustige week in het vooruitzicht... een uitje met school waarbij we gaan helpen, waarschijnlijk een uitje naar IKEA (daar kun je niet onderuit als je een ander huis koopt, haha) en verder staat er nog weinig in de agenda. We maken er een mooie week van, jullie ook?! Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: