Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Feestjes, eindelijk zon, familie en moederdag!

Er is alweer een hele week voorbij, dus tijd voor een nieuw weekoverzicht! Ik begin even met wat informatie over volgende week, want in verband met het komende hemelvaart weekend plaats ik het volgende weekoverzicht volgende week woensdag! Maandag staat er even een ander artikel online, omdat dat net even iets beter uitkomt ;)


Maar laten we eerst beginnen met de afgelopen week... We hadden het weer lekker druk zo na de Mei vakantie. We kwamen meteen weer in het ritme en iedereen moest weer even wennen aan het vroeger opstaan. Maar, zoals altijd was dat na een paar dagen weer als vanouds. De meiden hadden meteen een feestje, we gingen naar familie in het weekend en natuurlijk was het moederdag... genoeg beleefd en dus genoeg om jullie te laten zien;

Op maandag gingen er meteen uitnodigingen mee naar school. De kinderen zijn allemaal in Februari jarig geweest, maar door de verhuizing hadden we de feestjes nog even uitgesteld. In de vakantie hadden we ze allebei gepland en de meiden mogen eerst... ze hadden uitnodigingen uitgezocht en die meteen uitgedeeld, binnenkort gaan we op een studiedag met een hele hoop kids naar een speelpark, super leuk!

Daarna is Thijs zijn feestje aan de beurt, dus dan mag hij de uitnodigingen uitzoeken en uitdelen...


Maandagavond hadden we nog een proefles voor sport, maar helaas viel dat erg tegen. We houden het dus de komende tijd bij zelfverdediging en honkbal, ook prima! Zo was de eerste dag van de nieuwe week weer zo voorbij.

We vliegen meteen door naar de woensdag. Normaliter de vrije dag van Dustin, maar hij was maandag lekker vrij geweest, dus mocht aan de slag. De meiden hadden 's middags een feestje en Thijs en ik vermaakten ons met gamen en daarna lekker naar buiten. Op de terugweg haalden we een milkshake, lekker!!

Daarna ging ik snel aan de slag met het avondeten. Ik maakte alvast de vulling voor wraps... daarna de meiden ophalen, door naar honkbal en Dustin even ophalen van zijn werk. Thuis konden we zo aan tafel en dat is wel fijn als ze de volgende dag weer naar school moeten, anders wordt het toch steeds erg laat.

Donderdag ging ik 's ochtends al aan de slag met een nieuw recept voor een video. Dit olijvenbrood was echt heerlijk en super snel gemaakt! Ik ging meteen aan de edit van de video en kon zo mooi veel werk gedaan krijgen, altijd fijn!

Vrijdag kwam eindelijk lekker de zon door! Ik ging even naar de stad voor controle voor mijn nieuwe lenzen (alles was goed!) en ondertussen haalde Dustin de kinderen op en at een broodje met ze. Ik winkelde nog wat en daarna was het alweer bijna tijd om weer naar school te rijden. En je zult het altijd zien... heb je gewinkeld en ben je thuis, dan gaat je zonnebril kapot! balen! Ik had deze alweer ruim 3 jaar en hij was al niet helemaal meer goed, maar nu was het weer tijd voor een andere!

Gelukkig was het snel geregeld! Dustin moest nog even iets ophalen, dus hij reed meteen even langs de HEMA en nam een nieuwe mee... top! Ik kon dus weer lekker in de zon zitten, haha! En ik moest blijven zitten, want er was een verassing in de maak...

Na heel wat gerommel mocht ik komen kijken... yes! een nieuwe stoel voor in de tuin, heerlijk! Ik kreeg hem alvast voor moederdag, super lief!

Zaterdag waren we allemaal vroeg wakker, want we moesten de gewone tijd (8u) de deur uit. We hadden net nog even tijd om nagels te lakken, haha!

Maar... daarna snel de auto in! We moesten een uurtje rijden voor een nieuwe uitwedstrijd van honkbal. We gingen gezellig met zijn vijven, want de wedstrijd was dicht bij de woonplaats van familie, dus daarna konden we meteen even buurten.


Het was weer een succes, want ze wonnen met 18-5, dus het team van Thijs was weer in de feeststemming. Wij vermaakten ons ook prima, lekker in het zonnetje... broertjes en zusjes allemaal lekker spelen... top ochtend! Daarna reden we door naar familie, waar we meteen konden aanschuiven voor de lunch. Na ook weer lekker buiten te zijn geweest, reden we naar huis. Daar gingen we meteen koken, eten en daarna wandelden we nog even door de buurt... heerlijk dat de zon eindelijk door kwam!

Zondag was het natuurlijk moederdag! Ik werd wakker gemaakt met allerlei lieve cadeautjes; gemaakt op school en veel chocolade, heerlijk! Daarna gingen de kinderen helemaal zelf het ontbijtje regelen...

We ontbeten met donuts, koeken en heel veel zoet! Haha! De suikerstoot was weer goed gelukt. Daarna moesten we toch weer op tijd de deur uit, omdat Dustin moest werken. Ik ging met de kinderen naar ons nieuwe huis (daarover donderdag meer!)

We waren de hele dag op pad en kwamen pas weer thuis toen we Dustin opgehaald hadden... daarna kwamen de hapjes op tafel (ik mocht niet meehelpen)... lekker de hele tafel vol, ik hou ervan! De kinderen besloten om voor de tv te eten met een film (helemaal prima) en wij spraken de dag door. We lagen allemaal op tijd in bed, na zo'n leuke en drukke week....


De komende week gaan de kinderen 3 dagen naar school, daarna is het hemelvaartsdag. Wij gaan dit weekend weg en gaan lekker genieten van het lange weekend met familie. Hele fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: