Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; een studiedag vol regen, voetbal en Pokemons!

Hoppa, en zo is er weer een week voorbij! Het was een leuke week; de kinderen hadden weer een studiedag, we keken natuurlijk naar voetbal, vingen Pokemons bij zwemles en ik kreeg mijn eerste vaccinatie, kijk je mee?! 

Ik kan het mij bijna niet voorstellen (nu ik het weekoverzicht maak, schijnt de zon en is het 23 graden, maar de week begon echt koud en nat. En juist deze maandag hadden de kinderen nog een studiedag! Dustin ging werken en na een ochtendje binnen spelen besloot ik dat we naar buiten moesten! Het regende nog steeds flink, maar hup... jassen aan, laarzen aan, paraplu's mee en we liepen gezellig naar de winkel voor een lekker broodje voor de lunch. We kwamen na een uurtje weer thuis, best wel natgeregend, dus de pyjamabroeken konden weer aan en zo maakten we er toch een gezellige dag van!

Toen ik ging koken werd er weer omgekleed... iedereen moest Oranje aan! De kinderen vonden het geweldig dat ze voetbal mee konden kijken deze keer. Al moet ik eerlijk bekennen dat de concentratie niet de hele wedstrijd aanhield... Thijs vertelde op een gegeven moment dat hij het saai vond omdat er niet gescoord werd, haha! Maar toch leuk dat ze gezellig mee konden kijken...

Woensdagmiddag, de ideale middag om een puzzel te maken. Thijs had laatst van opa en oma een Pokemon puzzel gekregen en die viel erg in de smaak! Nu moest hij nog een keer gemaakt worden.

En aan het eind van de middag gingen de meiden naar zwemles en werden er nog meer Pokemons op straat gevangen, hadden we al verteld dat hij helemaal gek is van Pokemon? ;)

Donderdagavond was een spannende avond, ik kreeg mijn eerste vaccinatie tegen corona. Of je nu wel of geen vaccinatie kiest, ieder zijn keuze! Ik heb er dus wel voor gekozen en vond het best een beetje spannend. Ik wilde graag een stoere foto maken, maar er was niet eens een pleister nodig, haha!


Ik had overigens 2 dagen last van mijn arm, alsof ik spierpijn had en vrijdagmiddag had ik het even koud en was erg moe, maar dat was na 2 dagen dus over. Blij dat ik er verder geen last van heb gehad!

Na de vaccinatie reden we door naar de ijssalon, dik verdiend wat mij betreft ;) En de kinderen kregen ook een ijsje, zij zouden vrijdag hun rapport krijgen en we wisten natuurlijk al dat ze allemaal een goed rapport mee naar huis zouden nemen... ook dik verdiend dus!

Met een ijsje nog lekker wandelen naar het haventje... het was donderdag goed weer, dus we konden nog lekker even rondwandelen! Daarna snel de auto in en naar huis, want de kinderen moesten natuurlijk vrijdag weer naar school.

Vrijdag had ik dus best last van mijn arm, dus deed ik rustig aan. Een beetje werken en toen we de kinderen 's middags weer naar school hadden gebracht maakten we een wandeling door het bos. Daarna snel de kinderen halen (weer in de regen, haha!) en ja hoor, ze hadden alle 3 een mooi rapport. De meiden kregen van ons een nieuwe broodtrommel en drinkbeker voor groep 3 en Thijs iets van Pokemon, hij gaat alweer naar groep 6!

Aan het eind van de middag plukten we nog even de tuin leeg. We hebben inmiddels frambozen, besjes en aardbeien! Ze worden per 2 geplukt zoals je ziet...

Zaterdag ging Thijs naar scouting en toen we hem opgehaald hadden reden we door naar de markt. Ik ging met de kinderen om wat lekkers te halen. We haalden aardbeien (daar hebben we er nooit genoeg van), lekkere nootjes en natuurlijk koek kruimels met stroop! Zo lekker!


Het wordt nu een beetje aftellen naar de zomervakantie. De kinderen moeten nog een paar weken naar school en alles wordt een beetje afgerond. Ik ben druk aan het vooruit werken, zodat er nog meer dan genoeg leuks te lezen is hier op de blog in de vakantie en de komende week staan er nog oudergesprekken, een studiemiddag en etentjes gepland. Genoeg te doen weer, fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: