Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Een feestje, nachtje weg en gewonde knuffels...

Het is maandag, dus tijd voor een nieuw weekoverzicht! Onze week zat vol... we vierden het kinderfeestje van de meiden, ik ging samen met Sara een nachtje weg en nog veel meer... Kijk je mee?!

Dinsdag maakte ik een lekker tomatensoepje... simpel op een drukke dag, Dustin had een afspraak en ik at alleen met de kinderen. Deze keer deed ik er veel extra ui en knoflook door, bij de meiden in de klas waren er al een aantal kinderen geveld door de griep en ik wilde ze even extra gezond laten eten... niet dat dat altijd helpt hoor, haha! Maar toch... het kan geen kwaad even wat extra groenten.

Woensdag na school vierden we het feestje van de meiden, helaas kon niet iedereen mee door de griep, maar we doen het binnenkort gewoon nog een keer. Ze gingen namelijk naar de bioscoop, een groot succes! En dat kan binnenkort gerust nog een keer. Het was een leuke middag. Daarna nog zwemles en ze sliepen enorm snel 's avonds ;)

Donderdag was ik aan het koken en zat ik voor de oven te wachten.. dat doe ik wel vaker, haha! Deze keer had ik gezelschap, hij vond het hartstikke gezellig en bleef ruim een half uur lekker zitten.... af en toe wat aaitjes en het was goed. Ik maakte oa aardappeltjes uit de oven en die moesten op tijd klaar zijn, omdat we Dustin even moesten ophalen van zijn werk.

Vrijdag gingen we eerst aan de slag. Thijs was weer thuis omdat de juf nog steeds ziek was, dus hij mocht 's middags mee om te gaan kijken voor een loungebank, die willen we graag in de tuin! Daarna even naar opa en oma waar hij bleef spelen. Wij gingen de meiden ophalen van school en daarna pakte Sara en ik onze koffers in om samen weg te gaan.


Wij vinden het altijd belangrijk om ook met de kinderen 1 op 1 tijd te hebben! Dat kan van alles zijn... samen boodschappen doen, naar de markt of het bos. Maar deze keer gingen we samen een nachtje weg, zo leuk!

We sliepen in een hotel vlakbij huis... dus we konden inchecken, sprongen het zwembad in en gingen daarna gezellig iets drinken. Een vrijdagmiddag borrel met groene ijsthee en Fristi, haha!

Natuurlijk mocht ze ook kiezen wat we zouden eten. Ze wilde graag naar de snackbar, helemaal prima! Lekker frietjes en kipnuggets.. daarna een ijsje als toetje en daarna terug naar het hotel. We kropen lekker in bed en keken tv, ze mocht lang opblijven en daarna lekker slapen!

We waren de volgende ochtend vroeg wakker! Het was een wat onrustige nacht geweest... haha! Maar ze kroop 's nachts lekker tegen mij aan in het grote bed en zei in haar slaap dat ze niet zonder mama kan... zo lief!


We zaten dus rond 06.45u al aan het ontbijt, maar dat betekende ook dat we daarna nog een keer konden zwemmen, yes! Ze deed ook even voor hoe ze zonder bandjes zwom (super goed al!) en na een uitgebreid bad checkten we weer uit.


Daarna was het tijd om naar de markt te gaan (dat wilde Sara ook graag) en gingen we naar de bieb voor nieuwe boekjes...

We kochten ook nog wat nieuwe diademen. Die dragen de meiden veel en er waren er een aantal kapot gegaan... ook was er laatst 1 bij het gooien van een tak in het water (in het bos) in het water gegooid... hij bleef hangen aan de tak, oeps! Die lag dus zo in het water en we konden er niet meer bij. Tijd om een paar nieuwe uit te zoeken.

's middags waren we weer thuis en iedereen was ook weer blij dat we er weer waren. Doordat het lekker weer was, konden we ook nog even naar de speeltuin. Lekker fietsen, steppen en lieveheersbeestjes zoeken.


Na het eten ging iedereen vroeg naar bed (want ook Thijs en Sofie mochten vrijdag wat langer opblijven) en iedereen was erg moe...

En toen was het alweer zondag! We sliepen lekker wat uit, Dustin ging naar zijn werk en wij vermaakten ons met spelletjes (levensweg is nu favoriet, die kreeg Thijs voor zijn verjaardag) en er waren een aantal knuffels gewond, dus de verbanddoos werd geplunderd ;)


De komende week heeft Dustin weer een etentje, ik ga naar de kringloop, de meiden hebben een kinderfeestje en natuurlijk is het Goede vrijdag en zondag eerste paasdag! Hele fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: