Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; bijkomen en schoolreisje in de regen

Na vorige week, waarin we allemaal corona kregen, stond de afgelopen week in het teken van "bijkomen". De kinderen konden maandag, dinsdag en woensdag weer naar school. Dustin ging weer aan het werk en 's avonds waren we allemaal hartstikke moe, want de bekende moeheid van corona zit er nog flink in! De kinderen hadden donderdag een schoolreisje en dat viel nogal in het water. Dus ook deze week nog wat weinig foto's, maar genoeg te vertellen! Kijk je mee?!

De week begon... met nog een positieve test! Hoewel iedereen opknapte, bleef ik zelf nog een paar dagen snotverkouden. Je kunt sowieso nog lang positief testen, wel met een licht streepje zoals je hier ziet, maar ik bleef dus nog even thuis. Sofie kon maandag weer naar school, Sara dinsdag en Thijs woensdag... dus ik werkte wat, deed rustig aan en pakte mijn rust, zo ging de laatste verkoudheid ook weer weg.

Goed je rust pakken is heel belangrijk na een corona besmetting, want wij merken echt dat de moeheid nog steeds goed aanwezig is.... 's middags soms even slapen, 's avonds vroeg naar bed en ik ben op verschillende schooldagen op de bank geploft met een serie, een boek en natuurlijk kruidnoten. Want ook dat hoort erbij ;)

Woensdagmiddag ging Dustin met de kinderen op pad. De speelgoedwinkel op het winkelcentrum was verhuisd naar een groter pand en dat moest natuurlijk even bekeken worden! Ze namen alle drie hun zakgeld mee, maar er was er maar 1 die een aankoop deed. (De rest spaart voor iets anders, ook al kan zo'n spaardoel vaak opeens vergeten worden als ze in de speelgoedwinkel staan, haha!)


Maar dit knuffeltje ging mee naar huis....

En ook het speelgoedboek ging mee naar huis... waar ook net het speelgoedboek van bol.com was bezorgd! Er werd dus alvast een begin gemaakt met de verlanglijstjes; ze zagen allemaal weer veel te leuke dingen. Van K3 rolschaatsen tot spellen voor de Switch.


Ik vind het erg leuk dat deze tijd er weer aan komt. De meiden zitten nu in groep 4 en geloven nog, maar dit zal wel het laatste jaar zijn, dan zit voor ons de spannende periode erop. We vieren het zeker nog wel de aankomende jaren, maar dat zal wel anders worden. Daarom gaan we extra genieten van de feestdagen dit jaar, gewoon omdat het kan!

Donderdag was het tijd voor het schoolreisje! Vorig jaar gingen ze in Oktober in verband met het jubileum van de school, dit jaar hadden ze het ook in Oktober gepland en dan heb je helaas toch minder kans op goed weer... 's ochtends vroeg was er al gestommel en werden de tassen ingepakt. We deden er nog wat droge kleding bij (geen overbodige luxe) want wat was het een regenachtige dag!


Ze kwamen 's avonds doodmoe weer thuis en helemaal doorweekt. De schoenen, jassen, tassen hebben 3 dagen moeten drogen, haha! Dit was gewoon echt pech, maar gelukkig hadden ze het wel erg leuk gehad.

Vrijdag kregen we de kinderpostzegels in de bus! Wij hadden ook nog Donald Duck kaarten besteld. Ik had een paar weken terug de link van Thijs via Instagram gedeeld en er werd flink besteld. Dank jullie wel allemaal!

Vrijdag hadden de kinderen een studiedag. Zo konden ze lekker bijkomen van het schoolreisje en konden we de herfstvakantie beginnen, want het is alweer zover! De herfstvakantie begonnen we met spelletjes doen bij opa en oma. En de rest van de week gaan we het zien, want hoewel deze vakantie vaak in het teken staat van spelletjes doen en ons binnen vermaken, lijkt het prachtig mooi weer te gaan worden!


We gaan het zien... lekker uitrusten en genieten van de zon. Maak er een fijne week van allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: