Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week;

2e kerstdag, leuke uitjes, paarden en de jaarwisseling!

Wat gaat de kerstvakantie snel! Het nieuwe jaar is inmiddels begonnen en de kinderen hebben nog lekker een week vrij, daarna begint school alweer. Afgelopen week vierden we 2e kerstdag, deden we een aantal leuke uitjes en was het tijd voor oud en nieuw! Kijk je mee naar ons weekoverzicht??

Beiden kerstdagen wilden we ook lekker even wandelen... want van al dat binnen zitten en snaaien wordt je altijd zo duf! Tweede kerstdag was het wel een echte uitdaging, maar we namen paraplu's mee en maakten een lekkere wandeling.

'S middags scheen de zon, maar toen gingen we naar familie en gezellig uit eten, dus het was een geslaagde dag!

Dinsdag hadden we een soort 3e kerstdag, want er kwam nog familie eten. We maakten het onszelf wel gemakkelijk met pizza, ook erg lekker en gezellig!


Woensdag gingen we al vroeg op pad. We gingen een dagje naar NEMO science museum in Amsterdam! Waar er zoveel te doen was voor kinderen! Zoals je ziet vermaakten wij ons ook met de warmte camera...

Wij vonden het echt een fantastisch museum! Voor de kinderen heel veel te doen en te ontdekken en goede faciliteiten. Er komt nog een uitgebreide blog online over ons bezoek, dus daarin vertel ik alles!

Donderdag gingen we naar de Oostvaardersplassen... daar kom je regelmatig veel dieren tegen. Deze wilde paarden kwamen wel erg dichtbij, gelukkig zat er een hek tussen ;)

Vrijdagochtend gingen we even naar de Stad. Ik heb het afgelopen jaar een goed jaar gedraaid qua werk en heb mijzelf een cadeau gegund , dat moest even opgehaald worden. We gingen ook meteen even naar de bieb, waar de kinderen nieuwe boeken konden uitzoeken en ze kerst memorie deden.... dit was zo'n memorie spel op de grond. Ze konden de kaartjes omdraaien door er op te staan, een groot succes.

We reden daarna meteen door naar mijn ouders. Mijn broer en zijn gezin waren in Nederland voor de kerstdagen en zouden alweer bijna naar huis gaan. We lunchten met zijn allen, altijd gezellig!

Wij hadden het toetje meegenomen.. toen we 's ochtends door de stad langs de Hema liepen, besloten we om lekker tompoucen mee te nemen, altijd lekker en typisch Hollands natuurlijk ;)

Na de lunch hadden we nog een leuke middag gepland! We gingen glowgolfen... midgetgolf met low in the dark. Erg leuk... helaas niet gewonnen, maar met 11 man is die kans sowieso klein, haha!

Na de glowgolf konden we nog gezellig nakletsen... daarna was het helaas tijd om afscheid te nemen. We hadden een leuke week gehad, maar ze vlogen op oudjaarsdag weer terug naar huis. We hebben in ieder geval weer mooie herinneringen gemaakt!

Op oudjaarsdag deden we lekker rustig aan... mijn ouders kwamen gezellig langs en met mijn moeder bakte ik oliebollen en appel beignets, super lekker! Daarna gingen we aan de kaasfondue en speelden we met zijn allen nog een spel. Thijs bleef lekker wakker en we konden lekker aftellen tot het nieuwe jaar.

Sofie kwam rond 23u alweer naar beneden, maar Sara moesten we wel even wakker maken! We dronken champagne, hadden voor de kinderen kinderchampagne, keken naar het vuurwerk en toen Thijs en Dustin zelf ook wat gingen afsteken, keek de kat gezellig mee, haha!


Hij is wel altijd onrustig deze dagen, maar hij keek gewoon mee naar het vuurwerk, dus helemaal prima.

Op nieuwjaarsdag sliepen we een beetje uit. Ik hoorde de eerste dame al rond 8u op de overloop drentelen... maar we bleven allemaal nog even liggen. Daarna begonnen we de dag met een ontbijtje en maakten we een mooie wandeling, waar we een hele groep herten tegen kwamen! De foto is iets onduidelijk, maar je kunt het zo een beetje zien, super gaaf, want ze waren heel dichtbij!


Zo begonnen we het nieuwe jaar goed. Ik hoop dat 2023 ons heel veel moois mag brengen. De komende week hebben de kinderen nog lekker vakantie, Dustin moet wel weer aan het werk, maar we hebben nog genoeg tijd om leuke dingen te doen. Maak er een mooie week van!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: